Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Re: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Εχω νά προτείνω κάτι γιά δικαιοσύνη,εμείς πού θέλουμε τά βαριά πράγματα τά stand Triton λόγου χάρη,δέν θά είναι δίκαιο να επιβαρυνθούν άλλα μέλη πού θέλουν πράγματα 200 gr και τα δικά μας βάρη,προτείνω τά 3 stand Τriton (Μπάμπης-Νίκος-γραφών) Κυριάκο νά τα βάλεις άλλη παραγγελία η δέν ξέρω πώς γίνεται και να τα μοιραστούμε δια 3 τα μεταφορικά τού Τρίτωνα,και τά υπόλοιπα ελαφριά φιδοτρύπανα π.χ μαζί με τα ελαφριά όλης της παραγγελίας.

Εχω νά προτείνω κάτι γιά δικαιοσύνη,εμείς πού θέλουμε τά βαριά πράγματα τά stand Triton λόγου χάρη,δέν θά είναι δίκαιο να επιβαρυνθούν άλλα μέλη πού θέλουν πράγματα 200 gr και τα δικά μας βάρη,προτείνω τά 3 stand Τriton (Μπάμπης-Νίκος-γραφών) Κυριάκο νά τα βάλεις άλλη παραγγελία η δέν ξέρω πώς γίνεται και να τα μοιραστούμε δια 3 τα μεταφορικά τού Τρίτωνα,και τά υπόλοιπα ελαφριά φιδοτρύπανα π.χ μαζί με τα ελαφριά όλης της παραγγελίας.

:a0210:

Καλησπέρα στην παρέα.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία νέα ηλεκτρική σκούπα και κοιτάζω τις Karcher. Ιδανικά θα ήθελα να διαθέτει και λειτουργία αναρρόφησης υγρών και ατμοκαθαριστή, αλλά εκεί καταλαβαίνω ότι θα εκτιναχτεί το κόστος.

Με ένα ποσό κοντά στα 120 ποια είναι η καλύτερη επιλογή? Με μία γρήγορη ματιά που έριξα, είδα το συγκεκριμένο μοντέλο που είναι και 1600 watt και κοντά στο budget που θέλω http://www.skroutz.gr/s/4483149/Karcher-MV4.html

Όποιες προτάσεις - παρατηρήσεις δεκτές!

Last edited:
Καλησπέρα στην παρέα.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία νέα ηλεκτρική σκούπα και κοιτάζω τις Karcher. Ιδανικά θα ήθελα να διαθέτει και λειτουργία αναρρόφησης υγρών και ατμοκαθαριστή, αλλά εκεί καταλαβαίνω ότι θα εκτιναχτεί το κόστος.

Με ένα ποσό κοντά στα 120 ποια είναι η καλύτερη επιλογή? Με μία γρήγορη ματιά που έριξα, είδα το συγκεκριμένο μοντέλο που είναι και 1600 watt και κοντά στο budget που θέλω http://www.skroutz.gr/s/4483149/Karcher-MV4.html

Όποιες προτάσεις - παρατηρήσεις δεκτές!

Όπως έμαθα από τη τελευταία μου συζήτηση εδώ μέσα περί σκουπων, θεωρείται πολύ καλή. Η συγκεκριμένη βγαίνει και με inox κάδο και δεν έχει πρίζα εργαλείου. Αν αυτά τα 2 δεν σε απασχολούν τότε πάρε την.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις

Τι εργασίες θα κληθεί να φέρει εις πέρας???

Όχι κάτι τραγικό. Οικιακές εργασίες ως επί το πλείστον, το μπαλκόνι, άντε και καμία αποθήκη πολυκατοικίας.

Απλά μου αρέσει η ιδέα να κάνω πλωτά στο σαλόνι, όπως κάναμε στον στρατό και μετά να την βάλω να απορροφήσει τα νερά!

Όπως έμαθα από τη τελευταία μου συζήτηση εδώ μέσα περί σκουπων, θεωρείται πολύ καλή. Η συγκεκριμένη βγαίνει και με inox κάδο και δεν έχει πρίζα εργαλείου. Αν αυτά τα 2 δεν σε απασχολούν τότε πάρε την.

Η πρίζα εργαλείου δεν με πολυενδιαφέρει, δεν είμαι άνθρωπος που μαστορεύει, παρά μόνο τον υπολογιστή μου.
Από την άλλη inox κάδο θα ήθελα να έχει, για να εξασφαλίσουμε την διάρκεια ζωή της.

:worshippy::grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Κυριοι πολυεργαλειο ΜΑΚΙΤΑ τελος.

Επισης με την προσθηκη των 2 τελευταιων φιδοτρυπανω η χρεωση μεταφορικων εχει ανεβει στα + £60.41 delivery.

Δεν ξερω κατα ποσο συμφερει.

Επισης ισως πρεπει να την προχωρησει καποιος αλλος καθως με το PAYPAL θα εχω καπελο 5-6% στην αλλαγη ισοτιμιας.

Τι σκεφτεστε?

Με τον ρυθμό που πάμε θα τελειώσουν και τα υπόλοιπα.

Είναι 22 πράγματα, ας γίνουν 2 παραγγελίες.
Το καπέλο 5-6% να γίνει καπέλο σε όλους κατ' αναλογία.

Θα συμφωνήσω με τον Πάνο. Κυριάκο , έχω τη γνώμη να την δώσεις την παραγγελία , γιατί ανεβαίνει συνεχώς και η λίρα , και το καπέλλο του paypal να πάει αναλογικά σε όλους .

Απάντηση: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Μέσα σε ότι και εάν αποφασιστεί..... Ότι πει ο λαός.... :fahne90:

Εγω οφειλω να εξηγηθω.

Δυο παραγγελειες εδω που ανεβηκαμε ειναι μια η αλλη ισως και ακριβοτερη απλα τα παιδια με τα ογκωδη και βαρια αντικειμενα θα επιφορτιστουν μεγαλυτερο ποσο και προς τιμην του ειναι συμφωνοι.

Εγω οφειλω να εξηγηθω.

Δυο παραγγελειες εδω που ανεβηκαμε ειναι μια η αλλη ισως και ακριβοτερη απλα τα παιδια με τα ογκωδη και βαρια αντικειμενα θα επιφορτιστουν μεγαλυτερο ποσο και προς τιμην του ειναι συμφωνοι.

Καλό μεσημέρι.
Κυριάκο προχωρήσα τα φιδοτρύπανα από Amazon.de οπότε βγαίνω εκτός. Σε ευχαριστώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

https://www.amazon.de/PAULIMOT-Schl...id=1480670430&sr=1-185&keywords=Auger+Bit+Set

8 pc & L=230 mm

Κυριάκο κάνε revolut να τελειώνει το παραμύθι του PayPal (πάλι θα το χρησιμοποιείς αλλά την ισοτιμία θα στην κάνεις αυτό)

Καλό μεσημέρι.
Κυριάκο προχωρήσα τα φιδοτρύπανα από Amazon.de οπότε βγαίνω εκτός. Σε ευχαριστώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

https://www.amazon.de/PAULIMOT-Schl...id=1480670430&sr=1-185&keywords=Auger+Bit+Set

8 pc & L=230 mm

επειδή έχω να κάνω αγορά από αμαζον πάρα πολύ καιρό πως πληρώνεις; δέχεται με paypal;