Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Νομίζω ότι είναι αυτό εδώ από τον Ντέτσικα https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6668 . Βγαίνει στα 147 με δύο μπαταρίες . Τώρα τι διαφορά έχει το παλιό 10.8 με το 12v θα σας γελάσω , αν και μάλλον marketing της Bosch μου μυρίζει.

Για πει.τε οι γνώστες των μικρών Bosch...
Αν χρειάζομαι ένα καλό και ελαφρύ κατσαβίδι γιατί να πάρω το GSR κι όχι το GDR με τα 110 Nm;

Αν χρειάζομαι ένα καλό και ελαφρύ κατσαβίδι γιατί να πάρω το GSR κι όχι το GDR με τα 110 Nm;

Ελεγχο στο βιδωμα, πιο ευκολο σταματημα εκει που θες, στη ταχυτητα βιδωματος που θες επισης εχεις καλυτερη εικονα για το ποση ροπη εβαλες τη βιδα και ποσο εσφιξε.

Ποιο GSR θα παρεις Μπαμπη? Αυτο με το hex τσοκ, η με το κλασσικο τσοκ που σφιγγει?

Να ξερεις οτι υπαρχει και ενα καταπληκτικο μικρο μπλε κατσαβιδακι που βγαζει η bosch το GSR Mx2 3.6βολτ. Μαξ. ροπη 10Νm, 90-100 ευρω μαζι με δυο μπαταριες και φορτιστη.
Moνο μισο κιλο και ελαχιστο σε διαστασεις σε σχεση με το ηδη μικροσωμο κλασσικο GSR!
https://www.bosch-professional.com/gr/el/gsr-mx2drive-24639-ocs-p/

Μιχάλη δεν ξέρω, με τα μικρά της Bosch, αν είσαι σαν εμένα που δεν είμαι fan, χάνεις τη μπάλα. Η αποθέωση του marketing.
Θα οεριμένω να δω που θα καταλήξουν εδώ τα κοπέλια και θ´ αποφασίσω.
Η πρότασή σου πάντως ειλναι αλκρως δελεαστική, στην ουσία είναι αυτό που χρειάζομαι. Τα μόλις 10 Nm με φοβίζουν βέβαια λίγο, δεν στο κρύβω.

Ειναι το μονο κατσαβιδακι που πηρα πανω στη ρουμανια και το μονο που ειναι συνεχως πανω στον παγκο μου τωρα για επιδιορθωσεις και μαστορεματα.
Τα 10Νμ ειναι λιγα σε σχεση με τα 30 του GSR, αλλα για μικροδουλειες ειναι παναλαφρο και αστερι. Το εχει παρει και ο Δημητρης (weather).\
Βιδωνει μεχρι 5μμ βιδες οπως αναφερουν τα specs και αυτο ειναι το βασικο κριτηριο, εαν σε βολευει η οχι.

Νομίζω ότι είναι αυτό εδώ από τον Ντέτσικα https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6668 . Βγαίνει στα 147 με δύο μπαταρίες . Τώρα τι διαφορά έχει το παλιό 10.8 με το 12v θα σας γελάσω , αν και μάλλον marketing της Bosch μου μυρίζει.

Όχι Βαγγέλη δεν είναι αυτό.
Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος λόγος αλλά σε θέμα χαρακτηριστικών το μόνο που αλλάζει είναι το ταμπελάκι.
Φαίνεται ότι όλα τα εργαλεία θα τα πάνε σύμφωνα με το Αμερικάνικο σύστημα, δηλαδή τα 10.8 -> 12, τα 14.4 -> 16, τα 18 -> 20 V, κ.λπ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιατί το ένα είναι δραπανοκατσάβιδο και το άλλο κρουστικό κατσαβίδι.
Αμάν βρε θείε, μπέρδεψες τα πεύκα με τις οξιές!

Όχι, μέχρι 5 mm είναι πολύ λίγο.
Πιο πολύ το βλέπω για ηλεκτρονικάριους, συναρμολογήσεις PC-ιών και τέτοια. Σ´ ένα σπίτι δουλεύεις κυρίως 6 mm και 8 mm.

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Συγνώμη στρατηγέ .... τι έγινε εκείνη η άλλη εταιρία ??? Ντροπή !!!!

Δεν είδες; Ό,τι έχει απομείνει τα παίρνουν και τα κάνουν αλυσσοπρίονα... :flipout:

Εκείνη η άλλη εταιρία Νικόλα είναι σαν το καλό σερβίτσιο της μάνας μου. Μόνο για πολύ special περιπτώσεις. :worshippy:

Αποφάσισε να μπει στον σωστό δρομο επιτέλους ο Θείος!

Τη μέρα που θ´ αφήσω τα Makita για τα Bosch θα παγώσει η κόλαση Νικολή. -bye-

Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Δεν είδες; Ό,τι έχει απομείνει τα παίρνουν και τα κάνουν αλυσσοπρίονα... :flipout:

Εκείνη η άλλη εταιρία Νικόλα είναι σαν το καλό σερβίτσιο της μάνας μου. Μόνο για πολύ special περιπτώσεις. :worshippy:

Τη μέρα που θ´ αφήσω τα Makita για τα Bosch θα παγώσει η κόλαση Νικολή. -bye-

Βρες κανένα άλλο παράδειγμα Θείε γιατί η Κόλαση δεν υπάρχει!!!

Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Βρες κανένα άλλο παράδειγμα Θείε γιατί η Κόλαση δεν υπάρχει!!!

Η χρήση και έννοια της λέξης "κόλαση" Νικολάκη είναι συνήθης παγκοσμίως από θρησκευόμενους και μη θρησκευόμενους.
Δεν καταλαβαίνω αυτό το μένος που δείχνεις κατά οποιασδήποτε λέξης ή έννοιας που έχει σχέση με θρησκεία.
Η στάση αυτή δημιουργεί αντιδράσεις από το άλλο στρατόπεδο και καταλήγει σε παρεξηγήσεις. Πρέπει να καταλάβεις ότι τα διακαιώματα είναι ίδια και για τις δύο πλευρές και συνταγματικά κατοχυρωμένα.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτά στα γράφω προς αποφυγή οποιασδήποτε αψιμαχίας επί θεμάτων και σχολίων τέτοιου περιεχομένου τώρα ή στο μέλλον. -bye-

Last edited:
Καλημερα Νίκο Βορειοελλαδίτη. Θα συμφωνησω απόλυτα με τον πατρινό Νίκο και θα συμπληρώσω οτι οπως δεν αναφερόμαστε σε ομάδες, κόμματα, κλπ. δεν θα έπρεπε να αναφερόμαστε και σε θέματα θρησκείας στο φόρουμ.
Πάντα φιλικά.

Sent from my iPad using Tapatalk

** εγώ πάντως την κόλαση την φαντάζομαι κάτι σαν το αντίθετο του παράδεισου...χεχεχεχε....κάνουμε και λίγο χούμορ σαν χουμορίστας....

https://www.amazon.de/gp/product/B01N31MQ1Z/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Με λίγα μεταφορικά και L-Box. Πάντως η τιμή έχει μεγάλες διακυμάνσεις. Λέτε να το δούμε στην Ελλάδα πιό φτηνό απ´έξω, όπως το 10βολτο τροχάκι (gws 10,8)???.

Μιχάλη στην ίδια σχεδόν τιμή (μαζί με τα μεταφορικά) βγαίνει η εκδοση με ολα τα εξαρτήματα σε χαρτόκουτο (αυτή που έβαλες έχει μόνο το εργαλείο και τσοκ).

Και εγώ αυτό σκέφτομαι και περιμένω να δω πόσο θα το έχουν εδώ. Αν είναι η τιμή σχεδόν ίδια το χτυπάμε από εδώ.

Καλημερα Νίκο Βορειοελλαδίτη. Θα συμφωνησω απόλυτα με τον πατρινό Νίκο και θα συμπληρώσω οτι οπως δεν αναφερόμαστε σε ομάδες, κόμματα, κλπ. δεν θα έπρεπε να αναφερόμαστε και σε θέματα θρησκείας στο φόρουμ.
Πάντα φιλικά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εννοείται αλλά εγώ δεν αναφέρθηκα σε θέματα θρησκείας και εννοείται ότι κάνω πλάκα.

Η χρήση και έννοια της λέξης "κόλαση" Νικολάκη είναι συνήθης παγκοσμίως από θρησκευόμενους και μη θρησκευόμενους.
Δεν καταλαβαίνω αυτό το μένος που δείχνεις κατά οποιασδήποτε λέξης ή έννοιας που έχει σχέση με θρησκεία.
Η στάση αυτή δημιουργεί αντιδράσεις από το άλλο στρατόπεδο και καταλήγει σε παρεξηγήσεις. Πρέπει να καταλάβεις ότι τα διακαιώματα είναι ίδια και για τις δύο πλευρές και συνταγματικά κατοχυρωμένα.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτά στα γράφω προς αποφυγή οποιασδήποτε αψιμαχίας επί θεμάτων και σχολίων τέτοιου περιεχομένου τώρα ή στο μέλλον. -bye-

Δεν έχω μένος με την θρησκεία αλλά έχω με την υποκρισία.
Πλάκα κάνω με αυτήν την αναφορά και δεν προσπαθώ να επηρεάσω κανένα με τις απόψεις μου.