Ο κωδικός εργαλείου που αναφέρει (06019F6004) όντως δεν εμφανίζεται στη γερμανική ή ελληνική σελίδα της Bosch, αλλά εδώ που το βρήκα όντως δεν έχει τα 4 εξαρτήματα
Θα περιμένουμε, τι να κάνουμε; Πάντως στην σελίδα της Bosch τα 3 εξαρτήματα έχουν από 29ε και το ένα 19. Άρα θεωρώ πως τιμή κάτω από τα 120 εργαλείο+4 εξαρτήματα δεν θα βρεθεί εύκολα ακόμη.
Ο κωδικός εργαλείου που αναφέρει (06019F6004) όντως δεν εμφανίζεται στη γερμανική ή ελληνική σελίδα της Bosch, αλλά εδώ που το βρήκα όντως δεν έχει τα 4 εξαρτήματα
Πάντως ο εργαλειοσυναγερμός (werkzeugalarm.de) μου έδωσε τιμή για το σετάκι με ΟΛΑ τα εξαρτήματα (120 σε χαρτόκουτο).
Απλά δεν το έχει ακόμα διαθέσιμο.
Όταν το έχει θα το συζητήσουμε εκ νέου!
Μα δεν μπορω να καταλαβω τη χρησιμοτητα να το πουλανε σολο χωρις τα εξαρτηματα. Ποιος ο σκοπος, να φανει φτηνο ( και αν);
Αν ειναι ετσι δεν προκειται να το παρει κανεις, νομιζω, τουλαχιστον σε αυτη τη φαση πρωτης εμφανισης και πωλησης.
με αυτό τι θα κάνουμε?Έλα, πάμε λέμε για group-buy για δεύτερη φορά με εξαιρετικό value for money :firstprize: ..... http://www.werkzeugalarm.de/handwer...et-31-tlg-in-l-boxx-gr-1-102-schwarz/a-11400/
με αυτό τι θα κάνουμε?
νομίζω είμαστε 4-5 άτομα, θα περιμένουμε να ενταχθεί σε ομαδική με το bosch ή θα τρέξει μόνο του?
εσείς που έχετε ψωνίσει ξανά από κει, πόσο μεταφορικά έχει?
Άποψη μου είναι να μην σας παίρνει ο ενθουσιασμός και ίσως η καταναλωτική μανία που μας χαρακτηρίζει τα μυαλά αμέσως, αλλά να αφήσετε λίγο καιρό το μοντέλο να "περπατήσει" στην αγορά και να βγάλει τυχών νεανικές ασθένειες που μπορεί να το διατρέχουν. Και έχοντας κάποιοι πουλήσει και το GSR ή το GSB σας για να πάρετε το καινούριο μοντέλο στο τέλος να μείνετε χωρίς δραπανοκατσαβιδο....
με αυτό τι θα κάνουμε?
νομίζω είμαστε 4-5 άτομα, θα περιμένουμε να ενταχθεί σε ομαδική με το bosch ή θα τρέξει μόνο του?
εσείς που έχετε ψωνίσει ξανά από κει, πόσο μεταφορικά έχει?
οπότε για τα κατσαβίδια μαζευόμαστε οι:
ktm950
strs
saradis
qwdd
dimitrisven
όποιος είναι Αθήνα, έχει άνεση με τις ιντερνετικές αγορές, και μπορεί ας το προχωρήσει.
Σημείο παραλαβής Ηλιούπολη άγιος Δημήτριος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.