Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ο κωδικός εργαλείου που αναφέρει (06019F6004) όντως δεν εμφανίζεται στη γερμανική ή ελληνική σελίδα της Bosch, αλλά εδώ που το βρήκα όντως δεν έχει τα 4 εξαρτήματα

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ο κωδικός εργαλείου που αναφέρει (06019F6004) όντως δεν εμφανίζεται στη γερμανική ή ελληνική σελίδα της Bosch, αλλά εδώ που το βρήκα όντως δεν έχει τα 4 εξαρτήματα

Γιάννη τους έστειλα μήνυμα σχετικά με το τι περιλαμβάνει η συσκευασία. Μόλις απαντήσουν θα μάθουμε.
Μπορεί και οι ίδιοι να μπερδεύτηκαν δεν το ξέρουμε αυτό!

Θα περιμένουμε, τι να κάνουμε; Πάντως στην σελίδα της Bosch τα 3 εξαρτήματα έχουν από 29ε και το ένα 19. Άρα θεωρώ πως τιμή κάτω από τα 120 εργαλείο+4 εξαρτήματα δεν θα βρεθεί εύκολα ακόμη.

Θα περιμένουμε, τι να κάνουμε; Πάντως στην σελίδα της Bosch τα 3 εξαρτήματα έχουν από 29ε και το ένα 19. Άρα θεωρώ πως τιμή κάτω από τα 120 εργαλείο+4 εξαρτήματα δεν θα βρεθεί εύκολα ακόμη.

Πάντως ο εργαλειοσυναγερμός (werkzeugalarm.de) μου έδωσε τιμή για το σετάκι με ΟΛΑ τα εξαρτήματα (120 σε χαρτόκουτο).
Απλά δεν το έχει ακόμα διαθέσιμο.
Όταν το έχει θα το συζητήσουμε εκ νέου!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Πάντως ο εργαλειοσυναγερμός (werkzeugalarm.de) μου έδωσε τιμή για το σετάκι με ΟΛΑ τα εξαρτήματα (120 σε χαρτόκουτο).
Απλά δεν το έχει ακόμα διαθέσιμο.
Όταν το έχει θα το συζητήσουμε εκ νέου!

Μα δεν μπορω να καταλαβω τη χρησιμοτητα να το πουλανε σολο χωρις τα εξαρτηματα. Ποιος ο σκοπος, να φανει φτηνο ( και αν);
Αν ειναι ετσι δεν προκειται να το παρει κανεις, νομιζω, τουλαχιστον σε αυτη τη φαση πρωτης εμφανισης και πωλησης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Μα δεν μπορω να καταλαβω τη χρησιμοτητα να το πουλανε σολο χωρις τα εξαρτηματα. Ποιος ο σκοπος, να φανει φτηνο ( και αν);
Αν ειναι ετσι δεν προκειται να το παρει κανεις, νομιζω, τουλαχιστον σε αυτη τη φαση πρωτης εμφανισης και πωλησης.

Το σολο περιλαμβάνει το αφαιρούμενο τσοκ (και εσωτερική εξάγωνη υποδοχή) οπότε και πάλι είναι ένα εργαλείο 2 σε 1.
Μπορεί κάποιος να μην θέλει τα εξαρτήματα ή να θέλει μόνο ένα από αυτά οπότε γιατί να τα πάρει όλα?
Ακόμα και με ένα εξάρτημα η τιμή δεν φτάνει αυτήν της έκδοσης με τα 4 εξαρτήματα! ;-)

Άποψη μου είναι να μην σας παίρνει ο ενθουσιασμός και ίσως η καταναλωτική μανία που μας χαρακτηρίζει τα μυαλά αμέσως, αλλά να αφήσετε λίγο καιρό το μοντέλο να "περπατήσει" στην αγορά και να βγάλει τυχών νεανικές ασθένειες που μπορεί να το διατρέχουν. Και έχοντας κάποιοι πουλήσει και το GSR ή το GSB σας για να πάρετε το καινούριο μοντέλο στο τέλος να μείνετε χωρίς δραπανοκατσαβιδο....

Έλα, πάμε λέμε για group-buy για δεύτερη φορά με εξαιρετικό value for money :firstprize: ..... http://www.werkzeugalarm.de/handwer...et-31-tlg-in-l-boxx-gr-1-102-schwarz/a-11400/
με αυτό τι θα κάνουμε?
νομίζω είμαστε 4-5 άτομα, θα περιμένουμε να ενταχθεί σε ομαδική με το bosch ή θα τρέξει μόνο του?
εσείς που έχετε ψωνίσει ξανά από κει, πόσο μεταφορικά έχει?

Εγώ πάντως που έκανα πρώτος το ποσταρισμα εννοείται πως είμαι μέσα....

με αυτό τι θα κάνουμε?
νομίζω είμαστε 4-5 άτομα, θα περιμένουμε να ενταχθεί σε ομαδική με το bosch ή θα τρέξει μόνο του?

18 ευρώ έχουν τα μεταφορικά.
Για 5 άτομα είναι πολύ καλά να γίνει ξέχωρη ομαδική.
Ας κάνει κάποιος τον κόπο να στείλει στον συναγερμό μύνημα σχετικά με την διαθεσιμότητα και μετά προχωράτε! (μήνυμα στα αγγλικά).

Άποψη μου είναι να μην σας παίρνει ο ενθουσιασμός και ίσως η καταναλωτική μανία που μας χαρακτηρίζει τα μυαλά αμέσως, αλλά να αφήσετε λίγο καιρό το μοντέλο να "περπατήσει" στην αγορά και να βγάλει τυχών νεανικές ασθένειες που μπορεί να το διατρέχουν. Και έχοντας κάποιοι πουλήσει και το GSR ή το GSB σας για να πάρετε το καινούριο μοντέλο στο τέλος να μείνετε χωρίς δραπανοκατσαβιδο....

Τεχνικά είναι ίδιο με το παλιό απλά το μόνο που αλλάζει είναι η υποδοχή των εξαρτημάτων που είναι πανομοιότυπη με το μεγάλο του αδερφάκι.
Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα και εκτός αυτού έχει και 3 χρόνια εγγύηση.

Εγώ προσωπικά έχω άλλα 2 δραπανοκατσάβιδα οπότε να μείνω χωρίς δραπανοκατσάβιδο δεν παίζει.
Καλό θα είναι να παραλάβουμε πρώτα και μετά να πουλήσουμε τα υπάρχοντα!

με αυτό τι θα κάνουμε?

θέλει και ένας φίλος μου ένα, οπότε +1

οπότε για τα κατσαβίδια μαζευόμαστε οι:

ktm950
strs
saradis
qwdd
dimitrisven

όποιος είναι Αθήνα, έχει άνεση με τις ιντερνετικές αγορές, και μπορεί ας το προχωρήσει.

Για τέτοια ποσότητα φυσικά αξίζει να την κάνετε μόνοι σας την παραγγελία. Με τα μεταφορικά που θα δώσω εγώ από εδώ για να σας τα στείλω μπορεί να σας βγει και πολύ περισσότερο.

Επιπλέον αν δεν έχετε paypal μπορείτε να πληρώσετε (κατόπιν συνεννόησης) τον εργαλειοσυναγερμό με κατάθεση (1 ευρώ από e banking - χρέωση).

οπότε για τα κατσαβίδια μαζευόμαστε οι:

ktm950
strs
saradis
qwdd
dimitrisven

όποιος είναι Αθήνα, έχει άνεση με τις ιντερνετικές αγορές, και μπορεί ας το προχωρήσει.

Παιδιά εγώ πάντως μένω επαρχία, σε νησί.

Παιδιά είχα κάνει την προηγούμενη ομαδική τώρα δεν θέλω αλλη βαλίτσα αλλά αν θέλετε σας τον οργανώνω

Καλημέρα σας!
εγώ αν και είμαι Λάρισα έχω άνθρωπο να με εξυπηρετήσει στην ΑΘήνα. Ευχαριστώ

οκ παιδιά του στέλνω ένα μαιλ απλά να βεβαιωθούμε ότι έχει 5 κομμάτια και το προχωράω.