Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Λοιπον ειμαστε 3 οι ενδιαφερομενοι.

Εγω ο Σταματης απο Χιο και εσυ.
Αν ολα πανε καλα αυριο θα κανω την παραγγελια.

Αξια 129 δια 1,19 επι 1,24 για να πιασουμε το ελληνικο ΦΠΑ + 15/3 ευρω αποστολη.
139,5 ευρω θα βγει στον καθενα μας.
Κατω απο μιση τιμη σε σχεση με το farmshop.

Αυτό με τον ελληνικο ΦΠΑ μόνο στο αμαζον εχω δει να γίνεται.
Κανονικά στις ενδοκοινοτικές αγορές πληρώνεις τον ΦΠΑ στη χώρα που αγοράζεις. (ετσι ξερω εγω)

Λοιπον ειμαστε 3 οι ενδιαφερομενοι.

Εγω ο Σταματης απο Χιο και εσυ.
Αν ολα πανε καλα αυριο θα κανω την παραγγελια.

Αξια 129 δια 1,19 επι 1,24 για να πιασουμε το ελληνικο ΦΠΑ + 15/3 ευρω αποστολη.
139,5 ευρω θα βγει στον καθενα μας.
Κατω απο μιση τιμη σε σχεση με το farmshop.

Αν μια τεταρτη πριονοκορδελα στην παραγγελια δεν επιφερει μεγαλυτερα μεταφορικα, θα παρω και εγω μια μαζι σας.
Let me know :)

Ωραία κυριακο προχώρησε το και στείλε μου λογαριασμό τραπέζης . Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Όντως είναι τεράστια η διαφορά.
Εγώ κορδέλες παίρνω από το τροχείο στην Θεσσαλονίκη.
https://www.troxeioshop.gr/el/

Κορδέλες
https://www.troxeioshop.gr/el/28-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85

Το μήκος κορδέλας είναι σύμφωνα με τον κατασκευαστή 149 εκατοστά και τσεκάροντας το μαγαζί στη Θεσσαλονίκη βλέπω πως το πιο κοντινό μήκος σε αντίστοιχες κορδέλες είναι 150.
Γνωρίζουν όσοι έχουν αλλάξει αρκετές φορές κορδέλες αν αυτή η διαφορά επιτρέπει τη χρήση τους με την Basa 1, (γιατί οι κορδέλες που πουλά ο κατασκευαστής γράφουν επίσης 149 εκατοστά μήκος);

Τα μεταφορικα χρεωνονται/ενημερωνονται ΑΦΟΥ παραγγειλεις και πληρωσεις το ποσο της αγορας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Το μήκος κορδέλας είναι σύμφωνα με τον κατασκευαστή 149 εκατοστά και τσεκάροντας το μαγαζί στη Θεσσαλονίκη βλέπω πως το πιο κοντινό μήκος σε αντίστοιχες κορδέλες είναι 150.
Γνωρίζουν όσοι έχουν αλλάξει αρκετές φορές κορδέλες αν αυτή η διαφορά επιτρέπει τη χρήση τους με την Basa 1, (γιατί οι κορδέλες που πουλά ο κατασκευαστής γράφουν επίσης 149 εκατοστά μήκος);

Όταν θα παραγγείλεις στο συγκεκριμένο μαγαζί θα σε ρωτήσει ακριβώς σε τι μήκος θέλεις & θα στην κόψει.

Κουλούρα κορδέλα έχει την κόβει στα μέτρα που εσύυ θέλεις ακριβώς & στην κολλάει στην βιοτεχνία του στο επιθυμητό μήκος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Όταν θα παραγγείλεις στο συγκεκριμένο μαγαζί θα σε ρωτήσει ακριβώς σε τι μήκος θέλεις & θα στην κόψει.

Κουλούρα κορδέλα έχει την κόβει στα μέτρα που εσύυ θέλεις ακριβώς & στην κολλάει στην βιοτεχνία του στο επιθυμητό μήκος.

Σ' ευχαριστώ Κώστα για την απάντηση, χρησιμότατη η διευκρίνιση για την παραγγελία.

Λοιπον πατριωτακι ο waggelis εκδηλωσε ενδιαφερον για αγορα μιας BASA1 απο lefeld.de και εσυ θελεις μια μικροτερη ακομα απο οσο ξερω.

Επειδη ισως ειναι ακομα περισσοτερα παιδια που ισως κατι θελουν απο εκει δεν ανοιγεις ενα νημα εκδηλωσης ενδιαφεροντος?

Κυριάκο από αναλώσιμα proxxon δέχεστε παραγγελίες μιάς πού είδα ότι έχει τίς μισές τιμές από τά αντίστοιχα Ελλάδος ? η θά χαλάσω τήν παραγγελία μέ τά ψιλοκοκό ? καί θά χάσουμε τήν μπάλλα μέ τά κιλά πού αναλογούν στά μεταφορικά,άν ναί δέν υπάρχει θέμα.

Δεν ειμαι ανετος να οργανωσω παραγγελια απο γερμανικο η αλλο μη αγγλοφωνο site. Εδω εγγραφη δεν καταφερα να κανω χτες στο lefled...

Δεν ειμαι ανετος να οργανωσω παραγγελια απο γερμανικο η αλλο μη αγγλοφωνο site. Εδω εγγραφη δεν καταφερα να κανω χτες στο lefled...

Ασε πού δέν απαντάνε στά e-mail,τούς έστειλα e-mail στά Αγγλικά ότι δέν γνωρίζω Γερμανικά τί καί πώς θά κάνω παραγγελία,καί απάντηση δέν πήρα,όχι πώς θά τό έκανα εγώ,αλλά γιά να σέ βοηθήσω Μιχάλη,νά σού έλεγα τόν τρόπο.

Από ότι έχω καταλάβει, ο lefeld σου πουλάει ο, τι έχει στην αποθήκη κι αν σου κάτσει ανάγκη after sale υποστήριξη, μην τον είδατε, "Le pull" που λέμε και στα ελληνικά. Στα mail δεν απαντάει απότι διαβάζω και αλλού. Ειναι λίγο ρίσκο η αγορά..

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι αρκετά εως πολύ "βαρείς" στις απαντήσεις τους. Όσες φορές ζήτησα προσφορά για καλύτερη τιμή, απάντηση δεν πήρα ποτέ. Αντίθετα ο werkzeugalarm απαντάει πάντα. Όμως σε αγορά που έκανα το καλοκαίρι για λογαριασμό τρίτου (με βασικό στοιχείο ένα σετ καστάνιες-καρυδάκια proxxon) συνέβησαν τα παρακάτω:

Πρώτον η παραγγελία είχε 9 διαφορετικά πράγματα. Όλα φαίνονταν σε στοκ, τα παρήγγειλα και τα πλήρωσα με paypal. Την επόμενη μέρα μου στέλνουν τα 8 μέρη χωρίς να με ειδοποιήσουν. Βλέπω το δελτίο αποστολής και σε μεηλ που τους έστειλα όντως απάντησαν γρήγορα, ότι το συγκεκριμένο προϊόν όταν το παρήγγειλα ήταν Out of stock (που δεν ισχύει) και ότι επειδή είναι επετειακό κομμάτι θα προσπαθήσουν να το βρουν σε κάποιον συνεργάτη τους. Λόγω του paypal δεν ανησύχησα και περίμενα να δω τι θα γίνει. Όντως 3 μέρες μετά το βρήκαν και το στείλαν ξανά με ups (χωρίς δική μου επιπλέον χρέωση).

Στο μεταξύ πάω στην Γενική Ταχυδρομική (Θεσσαλονίκη αυτοί παρέδωσαν όσες φορές παράγγειλα από Lefeld) να παραλάβω το πρώτο δέμα και τι να δω; Κουτί ταλαιπωρημένο, πανάλαφρο (είχε μόνο γυαλόχαρτα μέσα)! Αρχίζω τα τηλέφωνα στη Γενική και μετά στη ups όπου και βρήκαν τελικά ότι η κούτα είχε ανοιχτεί και αλλαχθεί (από τους ίδιους) στη Γερμανία. όπου και σε μια αποθήκη βρέθηκε το σετ proxxon, όχι όμως ένα σετάκι γυαλοχαρτάκια Δ Bosch ευτελούς αξίας (2,5 περίπου). Η κυρία που με εξυπηρέτησε από την ups μου έκανε μια επιστολή στα αγγλικά ότι αναγνωρίζουν το λάθος τους, ώστε να ζητήσω επαναποστολή του συγκεκριμένου προϊόντος από Lefeld και αυτοί αποζημιώνονται από τον τοπικό εκπρόσωπο Ups. Όντως την μεθεπόμενη μέρα μου έστειλαν το σετάκι που έφτασε μάλιστα ίδια μέρα με το proxxon.

Δεν έχω χρειαστεί after sales service και ελπίζω να μην χρειαστώ, αλλά η γενική μου εμπειρία ως τώρα με γερμανικές εταιρίες είναι ότι σε γενικές γραμμές είναι τίμιες στην αντιμετώπιση του πελάτη. Υπάρχει όμως σχεδόν σε όλους πρόβλημα στην επικοινωνία στα αγγλικά!

Παιδια θελω να αγορασω το παρακατω μπιτ το οποιο θαμου κανει την ζωη ευκολοτερη σε συνδεσεις ξυλων μεταξυ τους.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07CVC25P6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1OB23WDNU3M3C&psc=1

Μολονοτι το κοστος ειναι μικρο εχει 12 λιρε μεταφορικα οποτε ψαχνω ατομα για ομαδικη ωστε να μοιραστουν.

5149zcCrqdL._SL1000_.jpg

61oyqRf7NNL._SL1001_.jpg