Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Αυτο το εχει μεσα σαν στανταρ εξοπλισμο το TWS-S10 πατριωτακι οποτε το εχω!
Θα δω μηπως θελω τπτ αλλο και θα σου στειλω!
Ευχαριστώ!!!

Οκ τοτε. Δες αν θες κατι αλλο και πες μου.

Και οποιος αλλος θελει κατι απο αμαζον αγγλιας ας μου πει. Παραλαβη απο εργαστηριο..

Η πρωτη παραγγελια απο Lefeld για τα τριβειακια ΧΑΘΗΚΕ!!!
Μολις απεστειλαν δευτερο πακετο.
Απο την πρωτη παραδοθηκαν μονο τα πραγματα του Γιαννη και του Δημητρη.

lefeld.png

Κλασική UPS... κι εμένα είχαν επαναπακετάρει την συσκευασία κάπου στη Γερμανία. Ήρθε μισή, με το ακριβότερο και βαρύτερο κομμάτι (σετ καστανια καρυδακια proxxon) συν κάποια γυαλόχαρτα να λείπουν! Εν τέλει τα proxxon βρέθηκαν χύμα και τα έστειλε η ups τρεις μέρες μετά, ενώ τα γυαλόχαρτα τα ξαναέστειλαν από Lefeld, αφού απωζημειώθηκαν από την Ups (τους είχα στείλει επιστολή από την Ups Hellas που παραδεχόντουσαν ότι η συσκευασία ανοίχτηκε από τους ίδιους και κάποια μέρη της δεν βρέθηκαν)! Υπομονή παιδιά, κάθε εμπόδιο για καλό!

Δυστυχως φιλε.
Να δουμε και η Δεσποινα τι αποκαμε με το τρυπανι.
Εδώ παρούσα! Σταμάτησα γιατί έχω τα μικρά άρρωστα αλλά σας παρακολουθώ. Το δοκίμασα το δραπανο αφού έβαλα μονωτικη ταινία στην ασφάλεια και λειτουργει ωραία. Θα την κολλήσω μόνιμα. Τώρα έβγαλα φώτο για τζόγο. Είχα μόνο forstner 15 χιλιοστών. Τι λέτε;
dfe0bcf8c096801acc2cf4e763bfb21a.jpg
42f42de9f88305311175782dfd90c109.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σουπερ!
Μου φαινεται μια χαρα και μπραβο σου τελικα.
Ναι τα κατάφερα!!! αν και δεν ήταν πολύ δύσκολο. Τώρα μένει να βρω χρονο πάντως είναι φοβερή ευκολία.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να έχετε υπόψη σας ότι ο Lefeld , αν δεν του στείλεις mail ,"ξεχνά" να στείλει tracking number.
Αλλά σε αρκετά πράγματα έχει πολύ καλές τιμές και χαμηλά μεταφορικά.

Καλημερα παιδια.

Σκεφτομαι να ολοκληρωσω το εργαστηριο μου με μια αναβαθμιση της πολυ καλης μικρης ομως BASA 1.

Εχοντας πολυ καλη γνωμη για της Scheppach λεω να δω την Scheppach Band Saw, 230 V, 740 W, with base, HBS300

Την βρισκω απο αμαζον γερμανιας στα 355με 30 ευρω μεταφορικα τα οποια ακομα και για 3 κομματια ειναι σταθερα στα 30 ευρω.

Ενδιαφερεται κανενας απο Αθηνα να την παρουμε?

Πρωτα απ' όλα ενα εργαστηριο δεν ολοκληρωνεται ποτε..δυστυχως η ευτυχως :))

Δευτερον, ωραια η επιλογη, πολυ καλο υψος κοπης και πολυ καλη τιμη.

Tριτον, γιατι δεν την παιρνεις απο τον λεφελντ με 330+15 μεταφορικα? https://www.lefeld.de/scheppach-bandsaege-hbs300-230v-mit-untergestell.html

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Καλημερα παιδια.

Σκεφτομαι να ολοκληρωσω το εργαστηριο μου με μια αναβαθμιση της πολυ καλης μικρης ομως BASA 1.

Εχοντας πολυ καλη γνωμη για της Scheppach λεω να δω την Scheppach Band Saw, 230 V, 740 W, with base, HBS300

Την βρισκω απο αμαζον γερμανιας στα 355με 30 ευρω μεταφορικα τα οποια ακομα και για 3 κομματια ειναι σταθερα στα 30 ευρω.

Ενδιαφερεται κανενας απο Αθηνα να την παρουμε?
Το σκασες το μυστικο...:flipout:

ο Βαγγελης ηθελε μια κορδελλα νομιζω.
Παντως και κανεις να μην ενδιαφερεται, δεν πρεπει να κανεις πισω για 15 ευρω.

Παντως εχει εξαιρετικα χαρακτηριστικα για την τιμη της.

Στα 370 ευρω αν βρεθει καποιος να παρουμε 2!

https://www.amazon.de/gp/product/B015ZMZIRW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1GFRFFSTNAUOM&psc=1

71GJlAP5tEL._SL1500_.jpg

Για τα μεταφορικά μου φαίνεται λίγο περίεργο να είναι τόσο λίγα. Εγώ πριν καιρό κοίταζα την fox την αντίστοιχη που την έχουν τα καταστήματα στα 475 , και με λίγο παζάρι πιστεύω ότι μπορεί να κατέβει στα 420 .