Ενεργά ηχεία

Re: Απάντηση: Ενεργά ηχεία

Aν ξεκίναγα τώρα την πορεία μου, στον χώρο του Hi-Fi, Hi-End, χαλαρά DYNAUDIO BM 12 A για αρχή και αργότερα θα έβαζα και το DYNAUDIO BM 14 S για sub.
Στα 2000 τα ΒΜ 12 Α είναι απλά απίστευτα.
Και είναι και πολύ όμορφα (αντίθετα με το κακομούτσουνο BM 15 A)

Τα ΒΜ12 δε μου κάνουν. Δεν έχουν σίτες !! (ξέρεις τι θα κάνει ο μικρός γιός μου όταν δει μεγάφωνα ακάλυπτα !!) Ούτε όμορφα τα βρίσκω.. (μήπως να πλακωθούμε ?)

BM_duo_frontpage5.jpg

Αντιθέτως τα BM15 τα βρίσκω απολύτως του γούστου μου και έχουν και σίτες ! Αυτό μάλιστα. Πόσο να κάνει ? (3-4Κ δε θα ´χει ?)

bm15_dim.jpg

Κι αυτό δεν είναι άσχημο.. (τρομάζω να κοιτάξω το επόμενο μοντέλο της σειράς.. άσε που θα γεμίσω σάλια το πληκτρολόγιο..)

scm20sl.jpg

ATC SCM20 AT

ΥΓ. Για να γίνουμε λίγο "παραγωγικοί" (με την άλλη έννοια) όποιος ξέρει τιμές να λέει. Αντε τώρα να ψάχνεις και να ρωτάς..

Απάντηση: Re: Ενεργά ηχεία

αλλά η Φυσική άλλα λέει.

Φυσική είπα; Συγγνώμη, ξέχασα ότι εδώ είναι high end...

καλα, για πολλοστή φορα μαλλον δε θα απαντησεις, αλλα αναρωτιεμαι τι λεει η ριμαδα η φυσικη για αυτο το θεμα.

BM 15 A : 2600 / ζεύγος.
Πάντως, ενώ παίζει πολύ ωραία, αν το δεις από κοντά θα τρομάξεις -bye-

Κατ´αρχάς η τιμή μου αρέσει. Κατά δεύτερον φαντάζομαι πως είναι φαρδομούτσουνο και κουτοειδές (καρατετράγωνο) αντιθέτως με το πλείστο των ψιλόλιγνων κατασκευών που έχουμε συνηθίσει.. Είναι μεγάλη υποχώρηση όντως.. Θα το δει και η γυναίκα.. Αστα.. Το ATC το κολωνάκι πως σου φαίνεται ? Το μόνο που με φοβίζει σε αυτό είναι η "μονιτορίλα" έτσι όπως το βλέπω δηλαδή γιατί δεν το έχω ακούσει. (μπάσσο θα έχει ?? :flipout: )

To 20άρι το ATC θα σου αρέσει και είναι και όμορφο, αλλά πολύ πιο πάνω σε λεφτά απ το BM15A
Ναι το έχουν αυτό τα ATC.. Είναι πανάκριβα.
Και αν καθότανε (λέμε τώρα) θα ξεκούραζα το ράφι μου και από το γαιδούρι τον τελικό που πιάνει τόσο χώρο.. Το ηχείο τί είδους συνδέσεις έχει πίσω του ? balanced ή rca ? Ο προ μου έχει balanced εξόδους. Μόνο. Ο AV μου έχει unbalanced εξόδους. Μόνο. Νατοι οι μπελάδες που λέγαμε.. Και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς ! :nounder:

Τι σε απασχολεί ο AV? To σήμα του AV για left/right σε μια είσοδο του προ και από τον προ XLR στο ηχείο

Τι σε απασχολεί ο AV? To σήμα του AV για left/right σε μια είσοδο του προ και από τον προ XLR στο ηχείο

Θα έλεγα .. BINGO ! αλλά χμ.. ξέρεις παρέλειψα να αναφέρω ότι ο προ μου είναι... λαμπάτος .. :blush: και οι λάμπες του που είναι Ν.. άσε μην το πω.. και ο AV παίζει όλη μέρα ραδιόφωνο..:bigcry:

Θα έλεγα .. BINGO ! αλλά χμ.. ξέρεις παρέλειψα να αναφέρω ότι ο προ μου είναι... λαμπάτος .. :blush: και οι λάμπες του που είναι Ν.. άσε μην το πω.. και ο AV παίζει όλη μέρα ραδιόφωνο..:bigcry:

Εκτός και αν.. Τώρα που το ξανασκέφτομαι. Υπάρχει περίπτωση να παίζει pass-thru ο AV χωρίς να χρειάζεται να είναι αναμμένος ο προ ???

To ανάποδο πρέπει να γίνει αφού το σήμα ξεκινά απ τον AV και πάει στον προ και μετά στα ηχεία.

To ανάποδο πρέπει να γίνει αφού το σήμα ξεκινά απ τον AV και πάει στον προ και μετά στα ηχεία.

Εντάξει μάλλον δεν το είπα καλά (αλλά τέλος πάντων νόμισα ότι εννοήθηκε ότι έχω καταλάβει ότι o ΑV θα περάσει το σήμα του μέσα από τον προ και η ερώτηση ήταν αν ο προ θα μπορεί να εκτελεί τα pass-thru χρέη του όντας κλειστός.. )
Και μάλλον απάντησες ότι ναι μπορεί.. Μα τότε αυτό είναι.. BINGO ! :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ενεργά ηχεία

Θα αστειεύεσαι βέβαια!

Oχι. Αν θελεις πες μας τι λεει η φυσικη, για να σε βοηθησω σου λεω aπο τωρα πως μαλλον θα σε καταλαβω και μετα πες μας πως εφτασες να εισαι απολυτως βεβαιος πως καμια χαι εντ συσκευη δεν κρύβει πισω της πανω απο 20 ημερες R'n'D.