- 5 February 2012
- 14,226
Είμαι σίγουρος πως το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εκτενώς και έχω διαβάσει κι εγώ πολλά σε όποιες παλαιότερες συζητήσεις μπόρεσα.
Όμως επειδή τις πιο πολλές φορές κατέληγαν να είναι εντελώς τεχνικές,δεν βρήκα και πολύ άκρη.
Οπότε ρωτάω συγκεκριμένα και παρακαλώ για τα φώτα σας.
Εδώ το θέμα δεν είναι το αν η ενεργή διενίσχυση αξίζει,εκεί έχω καταλήξει πως ναι από μεγάλη έρευνα.
Το θέμα μου είναι το 'πως'.
Έχουμε και λέμε λοιπόν...
Densen B200 προ και 2 Densen B300 τελικούς.
Ηχεία Opera Seconda.
Κι ας πούμε πως έχω και τις ακριβείς συχνότητες που πρέπει να βάλω στο κρος.
Και ρωτάω...
Ποιο κρος;Συγκεκριμένα και από Ελληνικό μαγαζί αν γίνεται.
Και μετά.
Πως;Σε απλά βήματα.
(Να προσθέσω πως η Densen φτιάχνει ειδικό κρος ανάλογα με τα ηχεία του καθενός αλλά θα ήθελα να μην περιοριστώ σε κάτι τόσο συγκεκριμένο.
Κι ακόμα πως προτείνει διενίσχυση με ένα τελικό σε κάθε ηχείο που το αριστερό κανάλι οδηγεί τις μεσουψηλές και το δεξί τις χαμηλές (ή ανάποδα) για πολλούς λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρω αλλά έχουν να κάνουν πιο πολύ με τα αποθέματα ενέργειας και την θερμική συμπεριφορά.)
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Όμως επειδή τις πιο πολλές φορές κατέληγαν να είναι εντελώς τεχνικές,δεν βρήκα και πολύ άκρη.
Οπότε ρωτάω συγκεκριμένα και παρακαλώ για τα φώτα σας.
Εδώ το θέμα δεν είναι το αν η ενεργή διενίσχυση αξίζει,εκεί έχω καταλήξει πως ναι από μεγάλη έρευνα.
Το θέμα μου είναι το 'πως'.
Έχουμε και λέμε λοιπόν...
Densen B200 προ και 2 Densen B300 τελικούς.
Ηχεία Opera Seconda.
Κι ας πούμε πως έχω και τις ακριβείς συχνότητες που πρέπει να βάλω στο κρος.
Και ρωτάω...
Ποιο κρος;Συγκεκριμένα και από Ελληνικό μαγαζί αν γίνεται.
Και μετά.
Πως;Σε απλά βήματα.
(Να προσθέσω πως η Densen φτιάχνει ειδικό κρος ανάλογα με τα ηχεία του καθενός αλλά θα ήθελα να μην περιοριστώ σε κάτι τόσο συγκεκριμένο.
Κι ακόμα πως προτείνει διενίσχυση με ένα τελικό σε κάθε ηχείο που το αριστερό κανάλι οδηγεί τις μεσουψηλές και το δεξί τις χαμηλές (ή ανάποδα) για πολλούς λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρω αλλά έχουν να κάνουν πιο πολύ με τα αποθέματα ενέργειας και την θερμική συμπεριφορά.)
Ευχαριστώ προκαταβολικά.