- 18 November 2007
- 349
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΑΤC 50 ACTIVE.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
KΩΣΤΑΣ:worshippy:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
KΩΣΤΑΣ:worshippy:
Επικοινώνησε με τον αντιπρόσωπο της ATC στην Ελλάδα, κ. Θέμη Ζαφειρόπουλο ( Location Sound, τηλ. 210 3642983,210 3646154 ).
Για γενικές πληροφορίες κάνε "κλίκ" εδώ http://www.atc.gb.net/scm150slat.htm
Για εμένα είναι φανερός πόθος, αλλά εδώ μέσα δε μπαίνουν ούτε για πλάκα...
Το ενεργό έχω καιρό να τ' ακούσω.Χθές άκουσα και πάλι το παθητικό(anniversary).Μεσαίες και μπάσσα πέραν πάσης κριτικής,τεράστιος ήχος κι εικόνα,αεράτα κι ανθρώπινα υψηλά.
Το ενεργό σαν ηχείο είναι πιό ολοκληρωμένο κι άν σου αρέσει ο ήχος του κι έχεις τον κατάλληλο χώρο να το τοποθετήσεις,ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ...
Είναι ότι πιό τίμιο για το κόστος του.
Νομίζω ότι τα 50άρια της ATC είναι κρυφός πόθος για πολλούς από εμάς, άσχετα από το ποια οδό έχουμε διαλέξει (πάνελς, κουτιά, κόρνες κλπ)
Για εμένα είναι φανερός πόθος, αλλά εδώ μέσα δε μπαίνουν ούτε για πλάκα...
Ότι δεν τα σηκώνει ο χώρος μου, τι άλλο;
Αν και με λίγο κόπο, κάτι γίνεται...
Πάντως πιστεύω ότι τα 40άρια είναι ιδανικά για εδώ μέσα.
Αλλά δυστυχώς δε βγαίνουν σε ενεργά...
Καταπληκτικό ηχείο. Μεγάλο ηχείο για μεγάλους χώρους (τουλάχιστον > 40τμ). Ειναι εργαλείο (μάλλον μόνιτορ), απαιτεί πολύ καλές συναναστροφές, αλλοιώς σου το λέει συνέχεια ότι τα συνοδά δεν ακολουθούν. Αν έχεις μικρό χώρο τότε θα αναγκαστείς να τον πνίξεις και αυτό το αλλάζει προς το χειρότερο (μάλλον πρέπει να ακούσεις το 20Α). Καμμία σχέση το παθητικό με το ενεργό, θα αναγκαστείς να δώσεις περισσότερα χρήματα για τελικό χωρίς να είσαι σίγουρος για το αποτελεσμα συν το άγχος που θα τραβήξεις.Αν όμως το συνδυάσεις με καλά συνοδά και σωστό στήσιμο και στον ανάλογο χώρο τότε η ψευδαίσθηση είναι σίγουρη και επιτυχημένη.
Προενισχυτής;
Η ακουστική μου εμπειρία απο asr ήταν με τα phono και το μικρό και το μεγάλο. Οχι δεν πήγαινε, βέβαια η σύγκριση ήταν με το groove plus και pulse τροφοδοσία. Βεβαιώσου για το χώρο σου, το 50 είναι μεγάλο ηχείο στα όλα του, μην ξεγελιέσαι. Ο χώρος δεν γίνεται μικρός ούτε και το ηχείο, αλλά ούτε και η εκταμίευση είναι μικρή, ψάξτο καλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.