ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΤC 50 ACTIVE

kostastama

Senior Member
18 November 2007
349
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΑΤC 50 ACTIVE.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
KΩΣΤΑΣ:worshippy:

Re: Απάντηση: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΤC 50 ACTIVE

Επικοινώνησε με τον αντιπρόσωπο της ATC στην Ελλάδα, κ. Θέμη Ζαφειρόπουλο ( Location Sound, τηλ. 210 3642983,210 3646154 ).

Για γενικές πληροφορίες κάνε "κλίκ" εδώ http://www.atc.gb.net/scm150slat.htm

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ

Πες μας δυό κουβέντες για σένα ρε παιδάκι μ'. Σόρρυ δηλαδή για την αδιακρισία, αλλά δεν βρίσκω κάθε μέρα άτομα που να θέλουν ενεργά, ε, και όσο νά 'ναι... Πού το κόλλησες το μικρόβιο των ενεργών;

Το ενεργό έχω καιρό να τ' ακούσω.Χθές άκουσα και πάλι το παθητικό(anniversary).Μεσαίες και μπάσσα πέραν πάσης κριτικής,τεράστιος ήχος κι εικόνα,αεράτα κι ανθρώπινα υψηλά.
Το ενεργό σαν ηχείο είναι πιό ολοκληρωμένο κι άν σου αρέσει ο ήχος του κι έχεις τον κατάλληλο χώρο να το τοποθετήσεις,ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ...
Είναι ότι πιό τίμιο για το κόστος του.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΤC 50 ACTIVE

Για εμένα είναι φανερός πόθος, αλλά εδώ μέσα δε μπαίνουν ούτε για πλάκα...

αααααααααααααχ, αν τα πουλήσω όλα, ότι έχω, δε τα παίρνω λες? Και μετά θα τα συνδέσω στη μεταβλητή έξοδο του dvx 495 με καλώδια belden και θα ακούω mp3 που θα έχω κατεβάσει από το ιντρενε (αφού θα έχω πουλήσει και τα δισκάκια μου).

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ! :ears:

Το ενεργό έχω καιρό να τ' ακούσω.Χθές άκουσα και πάλι το παθητικό(anniversary).Μεσαίες και μπάσσα πέραν πάσης κριτικής,τεράστιος ήχος κι εικόνα,αεράτα κι ανθρώπινα υψηλά.
Το ενεργό σαν ηχείο είναι πιό ολοκληρωμένο κι άν σου αρέσει ο ήχος του κι έχεις τον κατάλληλο χώρο να το τοποθετήσεις,ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ...
Είναι ότι πιό τίμιο για το κόστος του.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.!:SFGSFGSF:

Νομίζω ότι τα 50άρια της ATC είναι κρυφός πόθος για πολλούς από εμάς, άσχετα από το ποια οδό έχουμε διαλέξει (πάνελς, κουτιά, κόρνες κλπ)

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΛΑΚΙΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ (ACOUSTAT 2+2) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ.ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ).ΤΟ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑ(MATCHING) ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ-ΑΠΟΨΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ 95% ΠΛΑΤΩ ΚΑΙ 5% CD.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.

Ότι δεν τα σηκώνει ο χώρος μου, τι άλλο;
Αν και με λίγο κόπο, κάτι γίνεται...

Πάντως πιστεύω ότι τα 40άρια είναι ιδανικά για εδώ μέσα.
Αλλά δυστυχώς δε βγαίνουν σε ενεργά...

Καταπληκτικό ηχείο. Μεγάλο ηχείο για μεγάλους χώρους (τουλάχιστον > 40τμ). Ειναι εργαλείο (μάλλον μόνιτορ), απαιτεί πολύ καλές συναναστροφές, αλλοιώς σου το λέει συνέχεια ότι τα συνοδά δεν ακολουθούν. Αν έχεις μικρό χώρο τότε θα αναγκαστείς να τον πνίξεις και αυτό το αλλάζει προς το χειρότερο (μάλλον πρέπει να ακούσεις το 20Α). Καμμία σχέση το παθητικό με το ενεργό, θα αναγκαστείς να δώσεις περισσότερα χρήματα για τελικό χωρίς να είσαι σίγουρος για το αποτελεσμα συν το άγχος που θα τραβήξεις.Αν όμως το συνδυάσεις με καλά συνοδά και σωστό στήσιμο και στον ανάλογο χώρο τότε η ψευδαίσθηση είναι σίγουρη και επιτυχημένη.

Ότι δεν τα σηκώνει ο χώρος μου, τι άλλο;
Αν και με λίγο κόπο, κάτι γίνεται...

Πάντως πιστεύω ότι τα 40άρια είναι ιδανικά για εδώ μέσα.
Αλλά δυστυχώς δε βγαίνουν σε ενεργά...

ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καταπληκτικό ηχείο. Μεγάλο ηχείο για μεγάλους χώρους (τουλάχιστον > 40τμ). Ειναι εργαλείο (μάλλον μόνιτορ), απαιτεί πολύ καλές συναναστροφές, αλλοιώς σου το λέει συνέχεια ότι τα συνοδά δεν ακολουθούν. Αν έχεις μικρό χώρο τότε θα αναγκαστείς να τον πνίξεις και αυτό το αλλάζει προς το χειρότερο (μάλλον πρέπει να ακούσεις το 20Α). Καμμία σχέση το παθητικό με το ενεργό, θα αναγκαστείς να δώσεις περισσότερα χρήματα για τελικό χωρίς να είσαι σίγουρος για το αποτελεσμα συν το άγχος που θα τραβήξεις.Αν όμως το συνδυάσεις με καλά συνοδά και σωστό στήσιμο και στον ανάλογο χώρο τότε η ψευδαίσθηση είναι σίγουρη και επιτυχημένη.

Όσον αφορά τον χώρο μου,είναι 30τμ.Οι συναναστροφές είναι οι εξής:ΠΛΑΤΟ:SIMON YORKE MODEL S7
KEΦΑΛΗ:CROWN JEWEL
PHONO PREAMP.:ASR BASIS
ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ:SYMPHONIC LINE RG4 MONO 2X150W.
ΗΧΕΙΑ:ACOUSTAT 2 + 2 (PANEL)
KAΛΩΔΙΑ INTERCONNECT KAI ΗΧΕΙΩΝ:VALHALLA BY NORDOST

Tι λες ?θα παίξουνε?

Η ακουστική μου εμπειρία απο asr ήταν με τα phono και το μικρό και το μεγάλο. Οχι δεν πήγαινε, βέβαια η σύγκριση ήταν με το groove plus και pulse τροφοδοσία. Βεβαιώσου για το χώρο σου, το 50 είναι μεγάλο ηχείο στα όλα του, μην ξεγελιέσαι. Ο χώρος δεν γίνεται μικρός ούτε και το ηχείο, αλλά ούτε και η εκταμίευση είναι μικρή, ψάξτο καλά.

Η ακουστική μου εμπειρία απο asr ήταν με τα phono και το μικρό και το μεγάλο. Οχι δεν πήγαινε, βέβαια η σύγκριση ήταν με το groove plus και pulse τροφοδοσία. Βεβαιώσου για το χώρο σου, το 50 είναι μεγάλο ηχείο στα όλα του, μην ξεγελιέσαι. Ο χώρος δεν γίνεται μικρός ούτε και το ηχείο, αλλά ούτε και η εκταμίευση είναι μικρή, ψάξτο καλά.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΨΑΧΝΩ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΗΧΕΙΟ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΛΩΔΙΑ SPM,INTERCONNECT KAI HXEIΩΝ ,VALHALLA INTERCONNECT KAI HXEIΩΝ,ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.