Ενισχυτες CAV, τι λενε οι ειδικοι;

Αντιγράφω από το users του Α12:

#"2)Upgraded Vacuum Tube and field effect transistor magnifying circuit."

#"5)Two separate Class A super linear magnifying circuits, low impedance,
guarantee strong and dynamic power output."

Μήπως ξέρει κανείς τι εννοεί εδώ ο ποιητής;

Μία απάντηση σε αυτό μήπως υπάρχει;

Φυσικά.

Αντιγράφω απο την επίσημη σελίδα της εταιρίας:

智购网是一个基于购物搜索的比较购物网站,所提供的CAV 丽声 音响功放 A8M报价数据都由智购网收录的网上商城提供,所有商家的CAV 丽声音响功放 价格都是搜索引擎收录或商家提交的。当CAV 丽声 音响功放 多个网上报价时,请做价格比较,当您需要交易时请以商家网站报价数据为准。

CAV 丽声 音响功放 简述:主要特点: 1、高保真HI-END标准,设计参数远大于实听要求 2、6路独立相同功率A级超线性IGBT新型功率器件放大线路,功率强劲 3、特大R型电源变压器,储备功率大,……详情
快速搜索 高级搜索
音响品牌

CHIN! CHIN! CHIN! (Ave Kosta!)

:smileJap::smileJap::smileJap::smileJap::smileJap::smileJap::smileJap:

(Και μένα τον θείο μου Κώστα τον λένε!)-bye-

Last edited:
228_violin.gif

εχω καποιες αποριες.ακουσα σε ενα φιλο τον α8 και ηταν πραγματι διαμαντι.και τα χρηματα του λογικα.μου ειπε να παρω τον α8m που ειναι 6.1.αλλα εχω καποιες αποριες.πρωτον σκεφτομαι πισω να βαλω τα heco aleva αλλα με προβληματιζουν διοτι φτανουν μεχρι 4 ohm και σε καποιο αλλο link που διαβασα λεει καποιος οτι κατεβαινουν ακομη χαμηλοτερα μεχρι 3,5.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
80/140 watts
4-8 ohms
36-42 000 Hz
Dimensions (W x L x D): 170 x 285 x 270 mm
Χρώματα: High Gloos Black,Silver,Cherry

μπορει να τα οδηγησεϊ??

το αλλο που διαβασα σε αλλο link παλι ειναι οτι δεν εχει καλες επιδοσεις σε εικονα.μα δε μπορω να παρω εικονα απο το bluray κατευθειαν και τον ηχο απο τον ενισχυτη.λεω τωρα εγω!! δε ξερω....μπορω να πετυχω τετοια συνδεση.και κατι αλλο και τελευταιο δε βλεπω στο ιντερνετ στα χαρακτηριστικα του να λεει οτι παιρνει sub σε σχεση με τον α8 που λεει οτι εχει 2 εξοδους.ειναι δυνατον!!

Δεν υπάρχει λόγος να περάσεις την εικόνα από τον ενισχυτή ήχου. Εκτός αν χρειάζεσαι switcher, που οι πολυκάναλοι περιλαμβάνουν πολλες φορές...Aν ομως η μοναδική πηγη εικόνας ειναι το bluray, τοτε σύνδεσέ το κατευθείαν στην TV/προβολέα(...ό,τι εχεις)

Απάντηση: Re: Ενισχυτες CAV, τι λενε οι ειδικοι;

εχω καποιες αποριες.ακουσα σε ενα φιλο τον α8 και ηταν πραγματι διαμαντι.και τα χρηματα του λογικα.μου ειπε να παρω τον α8m που ειναι 6.1.αλλα εχω καποιες αποριες.πρωτον σκεφτομαι πισω να βαλω τα heco aleva αλλα με προβληματιζουν διοτι φτανουν μεχρι 4 ohm και σε καποιο αλλο link που διαβασα λεει καποιος οτι κατεβαινουν ακομη χαμηλοτερα μεχρι 3,5.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
80/140 watts
4-8 ohms
36-42 000 Hz
Dimensions (W x L x D): 170 x 285 x 270 mm
Χρώματα: High Gloos Black,Silver,Cherry

μπορει να τα οδηγησεϊ??

Σίγουρα μπορεί να τα οδηγήσει μην σε απασχολεί καθόλου αυτό το θέμα. Ο CAV έχει τρομερή τροφοδοσία και δεν γονατίζει με τίποτα!
Και τα Heco δεν είναι και δύσκολα ηχεία, το αντίθετο μάλιστα. Οπότε προχώρα.

Διαβάζοντας ολα τα παραπάνω post και με γνώμονα οτι με ενδιαφέρει πρώτα να ακούω ποιοτική μουσική και μετά το άκουσμα ταινιών και με την παραδοχή οτι εχω καταλήξει στα ηχεία της monitor audio rs6 (για αρχή θα αγοράσω μόνο τα μπροστινά και το μεσαίο της) τι θα λέγατε μπορώ να τα συνδυάσω με τον cav a8m η πρεπει να ανέβω σε κατηγορία ηχείων;Το budget που διαθέτω ειναι προς το παρών οριακό για αυτό τον συνδυασμό.Θα μπορω να απολαμβάνω ποιοτική μουσική αλλά και αξιοπρεπή μουσική ακρόαση ταινιών;