Ενισχυτες CAV, τι λενε οι ειδικοι;

Ειναι προφανες οτι τα κινεζικα που γραφεται εσεις κ Κογια δεν ειναι η μητρικη μου γλωσσα ,διοτι εσεις γραφεται περι καλωδιων τοστιερας,οχι εγω.Αν τωρα τα γραφεται ,καθ υπερβολην,προφανως η τροπος που τα γραφεται εσεις η η διανοτικη ικανοτης αρκετων εδω μεσα, δεν συμβαδιζουν.Δεν νομιζω οτι καποιος δεν αποδεχεται την αποψη οτι <οποιο ειναι ακριβο ειναι και καλο>,προφανως και υπαρχουν δεκαδες υλοποιησεις αναντιστοιχες των χρηματων που ζητουν.Δεν μπορουμε ομως να ριχνουμε στον Καιαδα ,ολες τις ακριβες κατασκευες-υλοποιησεις ,πραγμα που κανετε τις περισσοτερες φορες εσεις.Αφου εχετε παντως καταλαβει οτι γραφεται κινεζικα ειναι καλο ,διοτι ειτε εμεις θα μαθουμε κινεζικα,ειτε εσεις ελληνικα.Παρ ολα αυτα πιστευω οτι και ελληνικα γνωριζεται και γνωσεις εχεται,απλα ο τροπος που εκφραζεται την αποψη σας ,επιδιωκεται να ειναι αιρετικος

Κλείνοντας το καπάκι του Α12 που άνοιξα για να τραβήξω τις photo που ποστάρησα θα ήταν άδικο να μην σας αναφέρω:

1)Πάχος αλουμινένιου καπακιού: 0,3 cm.
2)Πάχος πλαϊνής ψύκτρας: 0,5 cm.
3)Πάχος οπίσθιας ψύκτρας: 0,9 cm.
4)Πάχος εμπρόσθιας ψύκτρας; 1,5 cm.

Ασχολίαστο.

Ξέχασες το πιο σημαντικό.

Τον RCORE μετασχηματιστή.

Για να δω ποιο "hi end" μηχανάκι έχει rcore.

Ο τοροειδής του parasound μου κάνει σαν τρένο.

Μπορείς να πεις δυο λόγια γιατί το αγνοώ το θέμα;

Όταν λες σαν τρένο εννοείς θόρυβο ηλεκτρονικό που περωάει στο σήμα η μηχανικό που μεταδίδεται από την συσκευή στον χώρο;

R CORE τι σημαίνει; (Πάντως ο συγκεκριμένος μετασχηματιστής είναι εντελώς αθόρυβος).

Φίλε Νάκο με έκανες να ξαναβγάλω το καπάκι που ανοίγει με 10 χονδρές... φορτηγήσιες αλενόβιδες, και όχι 5 που είπες.

Φωτό του R CORE λοιπόν:

1)H επίχρυση ετικέτα με το έμβλημα (μαίανδρος?):

Attachments

• A12  R CORE 1.jpeg
    A12 R CORE 1.jpeg
    23.8 KB · Views: 129
Last edited:
To ξέρω φίλε μου οτι είναι αθόρυβος.

Τον έχει και ο Α8Μ που έχω εγώ.

Οσο για το θόρυβο των κοινών μετασχηματιστών.......

Τρέμουν τα ράκ.

:bigcry: Δυστυχώς με μια χαμηλής ανάλυσης κάμερα κινητού!

Προσπαθώ παίζοντας με τον φωτισμό να έχουν μια καλλιτεχνική διάσταση τουλάχιστον! :flipout:

Την είδες την φωτό της, (πολύ ωραίας και μεταλλικής επίχρυσης), εττικέτας; Γιατί δείχνει 0 θεάσεις αυτή την στιγμή!

Τελικά φίλε Νάκο ο Α8 δουλεύει εντελώς ψυχρά; Τότε τις τεράστιες ψύκτρες τις βάλανε χωρίς λόγο; Γιατί στον Α12 κάνουν...υπερωρίες! (Μόνο όταν τον δουλεύεις για πολύ ώρα σε μεγάλη έως πλήρη ισχύ.).

Ψυχρά έως χλιαρά.

Για να ζεστάνει πρέπει να υπάρχει έντονη κίνηση σε όλα τα κανάλια συνεχώς.
Πράγμα αδύνατον.

Αν νομίζεις οτι ο Α12 ζεσταίνεται θα έπρεπε να δεις τον MARANTZ SR-7400 σε ζόρια.

Αν χαμήλωνε η ένταση για μερικά δευτερόλεπτα άκουγες γκλίν-γκλόν τα μέταλλα από τη συστολή και τη διαστολή.

Και δεν έπαθε ζημιά ποτέ.

Αυτό είναι ποιότητα κατασκευής.

Μέχρι και το σίδερο στο ράκ που ήταν 8 πόντους πάνω απο τον ενισχυτή δεν μπορούσες να το αγγίξεις.

Αλλά τότε πως κόβει η θερμική προστασία ενώ είναι ακόμη ψυχρός; (Στον Α8 αναφέρομαι). Μήπως κάτι δεν είναι στην θέση του και δεν κάνει σωστή απαγωγή προς τις ψύκτρες;

Δεν είπε κανείς για θερμική προστασία.

Περιορισμός του ρεύματος εξόδου είναι όταν υπερβαίνει τα επιτρεπτά όρια.