Ενισχυτες CAV, τι λενε οι ειδικοι;

Κάτι δεν πάει καλά με το φόρουμ.

Τέλος πάντων ο φίλος όταν του είπα για κατσαβίδι κόντεψε να πάρει την καραμπίνα και έτσι δεν εισχώρησα στα ενδότερα.

Αν είχα χώρο να τα βάλω πάντως θα τους έκανα δώρο ένα καλό κατσαβίδιασμα.

Εχω δει ηχεία με φτηνές μονάδες να παίζουν παπάδες.

Μου φαίνεται είσαι ΜΛ ΚΚΕ:flipout:

Πολλά απ' αυτά που γράφω κοστίζουν το ίδιο ή λιγότερο.Μην ψωνίζετε με το...κιλό ψαχτείτε.Αυτό μόνο λέω.

Αν πάλι είσαστε ευχαριστημένοι,μ' ότι ακούτε,εμένα μου περισεύει.Ωστόσο πρέπει να πώ κάποια πράγματα και γι' όσους άλλους διαβάζουν,ήγουν ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και μάλιστα με πιό ζουμερά πορτοκάλια...

Δεν νομίζω κάποιος από αυτούς που προανέφερες να κοστίζει 1450 όσο ο CAV A12...
Toυλάχιστον το καλώδιο ρεύματός τους να κάνει τόσο... ;)

Οι "εισαγωγικοί" Sudgen,Roksan,YBA,Monrio........πόσο κάνουν;

Εχεις ακούσει ποτέ τι κάνουν με τα κατάλληλα ηχεία;

Πήγαινε άκου έναν μικρούλη και πιό φθηνό Sugden σε τάξη Α,με κανένα Harbeth(για μικρό χώρο) ή με κανένα άλλο πιό ευαίσθητο ηχείο δαπέδου,για μεγαλύτερο χώρο κι έλα μετά να μας πείς τι άκουσες.

Οι "εισαγωγικοί" Sudgen,Roksan,YBA,Monrio........πόσο κάνουν;

Εχεις ακούσει ποτέ τι κάνουν με τα κατάλληλα ηχεία;

Πήγαινε άκου έναν μικρούλη και πιό φθηνό Sugden σε τάξη Α,με κανένα Harbeth(για μικρό χώρο) ή με κανένα άλλο πιό ευαίσθητο ηχείο δαπέδου,για μεγαλύτερο χώρο κι έλα μετά να μας πείς τι άκουσες.

Aπό αυτούς που αναφέρεις, πριν αγοράσω τον Α12, άκουσα τους δύο. Επέτρεψε μου να μην αναφέρω ποιούς. Φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο και το όλο στήσιμο με τα συνοδά τον χώρο κ.τ.λ.π.. Όταν όμως κάποιος είναι έτοιμος για αγορά και είναι εργαζόμενος με υποχρεώσεις δεν μπορεί να ασχοληθεί σε επαναληπτικές ακροάσεις μήπως και κάποιον αδικήσει! Έτσι και εγώ έπρεπε να πάρω μία απόφαση. Τους κατέταξα λοιπόν, συγγνώμη για την έκφραση, και ειδικά μπροστά στον Α12, στα ... ενισχυτάκια που προσπαθούσαν να μου πασάρουν με την δήθεν Ευρωπαϊκή ... κουλτούρα, της οποίας και εγώ είμαι οπαδός, αλλά όχι όταν κάποιος πάει να χώσει το χέρι του στην τσέπη μου και να μου τα αρπάξει κοροϊδεύοντας!

Εντάξει εγώ μιλάω για ποιότητα ήχου σε δεδομένα χρήματα,με συγκεκριμένα παραδείγματα,που μπορεί να πάει ν' ακούσει και ν' αγοράσει ο καθένας,που ασχολείται με το χόμπυ μας και την απόλαυση της μουσικής.

Ο καθένας ακούει αυτό που του αρέσει και του...αξίζει(ασχέτως ποσού)-για να του δώσω κι εγώ λίγη...κοινωνικοπολιτική χροιά,που σου αρέσει να εμπλέκεις στα θέματα ήχου -bye-