δεύτερον... βάλε AD797...
το ενισχυτάκι αυτό φαίνεται (λέω φαίνεται γιατί ακόμα τσιμπιέμαι) να παίζει καλύτερα ως προ από τον MBL 4004, :stoned: που όπως και να το κάνουμε ήταν ένας προ κατηγορίας 2500$...
ίσως να παίζει και το θέμα της καλύτερης προσαρμοστικότητας με τους τελικούς...αλλά όπως και νάχει παίζει καλύτερα.
Τις επόμενες μέρες θα ρίξω το gain από τα dips έτσι για να μου βγει η απορία...
Ήδη έχει τοποθετηθεί σε ένα καλό κουτί που είχα πάρει για dac, μόνο θέμα ότι πρέπει να διαφοροποιηθεί η πρόσοψη, ίσως με Plexiglass ή ξύλο. Την υπάρχουσα πρόσοψη δεν θέλω να την καταστρέψω.
Ο Stephen (κατασκευαστής) ευγενικότατος, μου απάντησε αμέσως ότι θέλει για το κουτί του 42+23 $ που σημαίνει 50 ευρώ.
Διστάζω διότι το κουτί του είναι μακρόστενο ίσα ίσα στο πλάτος της πλακέτας και θα ήθελα λίγο χώρο για τίποτα ουκρανές ή τίποτα γκάζια με διακριτούς αντι-τελεστικούς τύπου burson ή audio-gd.....
Πρώτα πρέπει να σχεδιασω θέσεις.
Επίσης πολύ πιο εύκολα θα κάνω εγώ τρύπες στο ξύλο παρά ο χ σιδερας στο αλουμίνιο
Πρώτα πρέπει να σχεδιασω θέσεις.
Επίσης πολύ πιο εύκολα θα κάνω εγώ τρύπες στο ξύλο παρά ο χ σιδερας στο αλουμίνιο
Περεταίρω εντυπώσεις από τις ακροάσεις κ. Υπέρηχα;;;
Please share! :music-smiley-005:
αφου ειχες τον matrix και τον πουλησες, τι περιμενεις ν ακουσεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.