Ενισχυτής για Sennheizer HD 800

Re: sennheizer hd 800

Οι λαμπες που προανεφερα νομιζω θα δωσουν λιγη γλυκητητα που μου λειπει.Οποτε dac ή ενισχυτης; Εκανα λαθος συγνωμη..Στο dac με ενδιαφερει η προενισχυση. Ο προυπολογισμος κινειται μεχρι 2500 ευρα

Για φτηνό DAC (500 ευρώ) θα σου προτείνω κάτι το οποίο δεν έχω ακούσει, αλλά έχει όλα τα φόντα να είναι πολύ καλό...

1. USB 32/384 (Μ2Tech HiFace Young drivers- I2S)
2. BurrBrown PCM5102 32/384 με κατευθείαν έξοδο αναλογική 2vrms
3. Τροφοδοσία από μπαταρία LifePo4... επαναφόρτιση από USB/trickle charging, ταυτόχρονα με ακρόαση... 20 χρόνια εγγύηση οι μπαταρίες... 24 ώρες συνεχούς χρήσης

https://sites.google.com/site/hifacemods/home-1/jkdac32

Απλά θα το έπαιρνα όπως είναι αν δεν είχα 3 άλλα DAC...

Στην Ελλάδα δεν το ξέρουν...

Αλλιώς παίρνεις ένα ODAC και κάνεις την μοντίφα που κάνουμε με την τροφοδοσία USB... πολύ φτηνότερο αλλά πολύ καλό...

Δεν είδα ότι θες να ξοδέψεις τόσα... πάντως προσωπικά δεν θα έπαιρνα το Naim...

To Mytek το παινεύουν αρκετοί εδώ μέσα... παίζει και DSD... καλό λένε...δεν το έχω ακούσει...

Για το grace m903 υπαρχει γνωμη ή για τον ενισχυτη της luxman;

dac imo...
νομιζω πως πρεπει να ακουσεις το mytek οπως κ να εχει...

κ η προταση του Χρηστου πολύ ενδιαφερουσα... δεν ξερω αν με τον driver του young παιζει 32/384 (δεν εχει κ πολυ σημασια imo.. ποσα τετοια αρχεια να εχει κανεις;;) αλλα η lifePO4 τροφοδοσια του λεγεται πως ειναι πολύ καλη περιπτωση προσωπικα μολις χθες εμαθα για αυτες τις νεου τυπου μπαταριες...

Για το grace m903 υπαρχει γνωμη ή για τον ενισχυτη της luxman;
προσωπικα το grace μου κανει πολύ "κλικ"
ειναι κ driverless για mac (σημαντικό για 'μενα)
έχει και πολύ καλό εν/τη αν δεν κάνω λάθος
αν θες να πας τόσο ψηλά το κορυφαιο dac της fostex επισης ειναι περιπτωση προς εξεταση (με πολύ καλό εν/τη επισης) http://www.headfonia.com/creme-de-la-creme-fostex-hp-a8/

Μιχάλη DSD αρχεία έχουν κάνει την εμφάνισή τους ήδη σε μεγάλη ποικιλία αλλά και ποσότητα.
Έχω ήδη αρκετά (φροντίζω για το μέλλον χααχχαχχα) και το μόνο μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος.

Εμένα το driver του Young δείχνει 32/384 (win7)...

Είπαμε DAC... τι θα ενισχύσεις με τον Luxman? (πανάκριβος και το εσωτερικό του είναι σαν να τον σχεδιάσανε στο πόδι...) το Benchmark??

Για το Grace είχε πει ότι το είχε ο tzo, αλλά δεν το κράτησε για πολύ... υποπτεύομαι ότι και αυτό πεπαλαιωμένο... και πληρώνεις και την μάρκα... έχει και έναν 300Β SET... όλα στο άλλο νήμα.

απο εν/τες ψαξε κ τους vioelectric V200, 181 (αν θες να μετατρέψεις τα ακουστικά σου σε balanced) αλλά και 100!!

Μιχάλη DSD αρχεία έχουν κάνει την εμφάνισή τους ήδη σε μεγάλη ποικιλία αλλά και ποσότητα.
Έχω ήδη αρκετά (φροντίζω για το μέλλον χααχχαχχα) και το μόνο μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος.

αλλό dsd άλλο το (pcm) 32/384 πάντως...

ναι κ τα dsd ειναι μεγάλα λογικά... αν κ μάλλον τα 32/384 ειναι μεγαλύτερα ε;

Με πιάνεις αδιάβαστο εδώ και θα σιωπήσω για να μην εκτεθώ... χιιχιχιχι...

Μπορει καποιος να εξηγησει πώς θα φευγει το DSD απο το laptop; Με ποιο player; Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις ολα τα παιδια

...Για το Grace είχε πει ότι το είχε ο tzo, αλλά δεν το κράτησε για πολύ... υποπτεύομαι ότι και αυτό πεπαλαιωμένο... και πληρώνεις και την μάρκα..
ο tzo ειχε το 902 αν θυμαμαι καλα... το 903 ειναι το νεο μοντέλο ... λογικά με xmos (αφου παιζει driverless σε mac)
dsd δεν παιζει ομως κ προσωπικά αν ηταν να παω σε τοσο υψηλή κατηγορία θα ήθελα να παιζει κ dsd.
Οπως λέει κ ο Αντωνης οι τιτλοι ολο κ αυξάνουν...

Με πιάνεις αδιάβαστο εδώ και θα σιωπήσω για να μην εκτεθώ... χιιχιχιχι...
εσυ τι αγοράζεις dsd ή 32/384;; :)))))))))))

χοντρά χοντρά το dsd ειναι το super audio cd format ενω το 32/384 ειναι pcm (οπως το cd, red book δλδ, αλλα με αυξημένη αναλυση αντι για 16bit, 32 και αντι για 44,1KHz, 384)
Αλήθεια υπάρχουν native 32/384 ηχογραφήσεις εκτος απο κάποια 2L;;

Διαβαζω για τον Fostex κι οντως δειχνει πολυ ενδιαφερον.Ξερει κανεις τιμη κι απο που τον αγοραζουμε;

εσυ τι αγοράζεις dsd ή 32/384;; :)))))))))))

χοντρά χοντρά το dsd ειναι το super audio cd format ενω το 32/384 ειναι pcm (οπως το cd, red book δλδ, αλλα με αυξημένη αναλυση αντι για 16bit, 32 και αντι για 44,1KHz, 384)
Αλήθεια υπάρχουν native 32/384 ηχογραφήσεις εκτος απο κάποια 2L;;

Εγώ DSD... απλά δεν γνώριζα τις διαφορές που γράφεις παραπάνω... :ernaehrung004:

Ο φιλος Τzo με τα ballad audio δειχνει ευχαριστημενος..Ξερει κανεις τιποτα περαιτερω γιατι λιγα πραγματα ειναι στο δικτυο