ενισχυτης μεχρι 2.800 ΕΥΡΩ

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: ενισχυτης μεχρι 2.800 ΕΥΡΩ

τον SIA2 150...

αλλά...υπάρχει ένα "αλλά"....το σύστημα λέει την αλήθεια..είναι αποκαλυπτικότατο και ανελέητο....σου βγάζει στην φόρα ό,τι δεν πάει καλά....αν κάτι δεν σου αρέσει ψάξε για τα υπόλοιπα συνοδά,τον χώρο σου ή την ηχογράφηση!!!

αυτά γιατί πρέπει να τα λέμε όλα...

Ωχ. Αυτό το ζήτημα, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι λεπτομέρεια. Δεν γίνεται να φοβάσαι σε τι cd θα πέσεις κάθε φορά, δεδομένου ότι τα περισσότερα, πλην εξαιρέσεων, είναι φτηνοπαραγωγές κλπ. Ένα μικρό στρογγύλεμα των γωνιών το έχουμε ανάγκη, έστω και εις βάρος της λεγόμενης αλήθειας...Τουλάχιστον αυτή είναι η σχέση με τον ήχο που αναπαύει εμένα προσωπικά...

ε χμ...πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν λίγο..."τρομακτικός" με το παραπάνω μήνυμά μου...

πάντως πράγματι είναι πολύ αποκαλυπτικός ο συνδυασμός...

φίλτατε όπως αρέσει στον καθένα..."περί ορέξεως" όπως λέμε...

εγώ το βρίσκω γοητευτικότατο το αποτέλεσμα..

Musical Fidelity M6i, κάπου θα μπορέσεις να τον ακούσεις.

Re: Απάντηση: ενισχυτης μεχρι 2.800 ΕΥΡΩ

Musical Fidelity M6i, κάπου θα μπορέσεις να τον ακούσεις.

τον ακουσα στον αντιπροσωπο με διαφορα PROAC, εβαλα δικα μου cd ,
νομιζω πολυ καλος συνδυασμος , μουσικοτητα χροιες , πολυ καλη αποδοση επισης σε electro μουσικη,
σχεδον εντυπωσιαστηκα, δεν ξερω πως θα ειναι με τα sonus faber

να σημειωσω επισης την αψογη συνεργασια με τον εν λογω αντιπροσωπο

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥΣΙΚΗ

τελικα πηρα τα eggleston dianne, oποτε ολοι οι δρομοι στον MUSICAL FIDELITY M6i , kaταρχην για να τα γλυκανει αλλα και γιατι εχει τις δυναμεις να τα οδηγησει

Εμένα πάντως αυτό που μου την σπάει με την MF είναι οτι κάθε εξάμηνο που λέει ο λόγος αλλάζει μηχανήματα την στιγμή που άλλες εταιρίες κρατάνε τα ίδια μοντέλα για χρόνια... (πχ Rega, τυχαίο παράδειγμα)

Δεν λέω οτι δεν "παίζουν" έτσι; Εχω και πολύ καιρό να ακουσω βεβαια...

Προσωπικά αν λίγους μηνες μετά απο την αγορά του καινούριου μου ενισχυτη έβλεπα οτι αλλάζει μοντέλο ε, θα μου ερχόταν πολύ κάπως...

Last edited:
Εμένα πάντως αυτό που μου την σπάει με την MF είναι οτι κάθε εξάμηνο που λέει ο λόγος αλλάζει μηχανήματα την στιγμή που άλλες εταιρίες κρατάνε τα ίδια μοντέλα για χρόνια... (πχ Rega, τυχαίο παράδειγμα)

Προσωπικά αν λίγους μηνες μετά απο την αγορά του καινούριου μου ενισχυτη έβλεπα οτι αλλάζει μοντέλο ε, θα μου ερχόταν πολύ κάπως...

Mηπως τελικα αλλαζουν μονο το σασι χωρις ιδιαιτερες αλλαγες στον ηχο? δεν μπορει καθε 6μηνο να βελτιωνουν κ κατι γιατι αυτο δεν θα σημαινε οτι δεν καναν κ πολυ καλη δουλεια με το προηγουμενο μοντελο? οτι το κυκλοφορισαν προωρα , εκτος κ το κανουν για λογους μαρκετιν , για να πουλανε συνεχεια ! Αν ισχυει κατι τετοιο βεβαια !

Καλά το κάθε 6μηνο το εγραψα ως σχήμα λόγου μην το πάρουμε και της μετρητοίς.... παρ' όλα αυτά τόσο συχνες αλλαγές σίγουρα έχουν να κάνουν είτε λίγο είτε πολύ, με αυτά που αναφέρεις και κυρίως ΙΜΗΟ με το μαρκετινγκ!

Εμένα στη MF τελευταία μου την σπάει ο συντηρητισμός της στη σχεδίαση των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.
Πάνε οι καλές εποχές με τις εμπνευσμένες σχεδιάσεις του Tim de Paravicini

δεκτα ολα αυτα να ερθουμε ομως στον Μ6i (ολοκλιρομενος 2χ200) υπαρχουν καποιες γνωμες σχετικα , τον εχει ακουσει καποιος

Ασχετη η αναφορά σου και εν μέρη αληθής
Γιατί τα Densen πάντα μάτσαραν καλύτερα με Spendor.
... σχετικότατη η αναφορά μου... καθώς μιλώ από προσωπική εμπειρία, και το ιδιο προτείνουν και αρκετοί άλλοι χρήστες στο forum της densen...

Ο nikosmar έχει ήδη ηχεία(eggleston dianne)
και ρωτάει γνώμες για τον MUSICAL FIDELITY M6i..
Σίγουρα υπάρχουν πολλοί καλοί συνδυασμοί ενισχυτή-ηχείων
αλλά δεν είναι επί του παρόντος..

Ας μείνουμε στο θέμα μας...

Ενας φίλος εχει τα Savoy και παιζουν αψογα με συστοιχία από λαμπες.
πως παιζει το μικρό?

δεν ξερω πως πας να αγοράσεις
θα σου συνιστούσα να κρίνεις σπίτι σου
ισως να ταιρίαζει ο densen
ακου ακόμα esoteric ai-10 και naim sn
ειναι λίγο πανω από 3000 αλλά διαθέτουν dac το οποίο κοστολογείτε πολύ πάνω απο 1000ε

Status
Not open for further replies.