DomieMic65
Supreme Member
....Οσο για τα hegel νομιζω οτι τα αδικειτε καθως ειναι πολυ ποιοτικα και στην οψη και στην αφη...
+1!!!
Απο ιδία πείρα!
....Οσο για τα hegel νομιζω οτι τα αδικειτε καθως ειναι πολυ ποιοτικα και στην οψη και στην αφη...
τον SIA2 150...
αλλά...υπάρχει ένα "αλλά"....το σύστημα λέει την αλήθεια..είναι αποκαλυπτικότατο και ανελέητο....σου βγάζει στην φόρα ό,τι δεν πάει καλά....αν κάτι δεν σου αρέσει ψάξε για τα υπόλοιπα συνοδά,τον χώρο σου ή την ηχογράφηση!!!
αυτά γιατί πρέπει να τα λέμε όλα...
Musical Fidelity M6i, κάπου θα μπορέσεις να τον ακούσεις.
οχι αλλα θα το θελα,τον έχεις ακούσει με ATC ή Artemis ή κανα Β&W;
Εμένα πάντως αυτό που μου την σπάει με την MF είναι οτι κάθε εξάμηνο που λέει ο λόγος αλλάζει μηχανήματα την στιγμή που άλλες εταιρίες κρατάνε τα ίδια μοντέλα για χρόνια... (πχ Rega, τυχαίο παράδειγμα)
Δεν λέω οτι δεν "παίζουν" έτσι; Εχω και πολύ καιρό να ακουσω βεβαια...
Προσωπικά αν λίγους μηνες μετά απο την αγορά του καινούριου μου ενισχυτη έβλεπα οτι αλλάζει μοντέλο ε, θα μου ερχόταν πολύ κάπως...
Εμένα πάντως αυτό που μου την σπάει με την MF είναι οτι κάθε εξάμηνο που λέει ο λόγος αλλάζει μηχανήματα την στιγμή που άλλες εταιρίες κρατάνε τα ίδια μοντέλα για χρόνια... (πχ Rega, τυχαίο παράδειγμα)
Δεν λέω οτι δεν "παίζουν" έτσι; Εχω και πολύ καιρό να ακουσω βεβαια...
Προσωπικά αν λίγους μηνες μετά απο την αγορά του καινούριου μου ενισχυτη έβλεπα οτι αλλάζει μοντέλο ε, θα μου ερχόταν πολύ κάπως...
densen beat 130 με sonus faber. To τέλειο ματσάρισμα!!!
... σχετικότατη η αναφορά μου... καθώς μιλώ από προσωπική εμπειρία, και το ιδιο προτείνουν και αρκετοί άλλοι χρήστες στο forum της densen...Ασχετη η αναφορά σου και εν μέρη αληθής
Γιατί τα Densen πάντα μάτσαραν καλύτερα με Spendor.
- Audia Flight Three γύρω στα 3000 ευρω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.