Αγαπητέ κύριε,
Δε κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου, δηλώνω σε όλους στο φόρουμ, ότι ο αντιπρόσωπος που σας ζήτησε χρήματα για την επίδειξη του μηχανήματος του στο σπίτι σας ήταν ο Χατζηκωνσταντής Αντώνης και εργάζεται στην εταιρεία StepCom.
Το μηχάνημα, που ήταν ο Hegel H 100, προτάθηκε να σας το φέρουν σπίτι (συγνώμη, αλλά δε σας γνωρίζω και από εχθές για να σας παραδώσω κάτι που είναι περιουσία μου) και η υπηρεσία αυτή χρεώνεται από την εταιρεία μας.
Αν η χρέωση των 40,00€ για την περιοχή που κατοικείται και την απόσταση που έχετε από την έδρα μας, σας φαίνεται υπερβολική, καλά κάνατε και δεν τη δεχθήκατε!
Να ξεκαθαρίσω ότι τα έσοδα μου είναι αποκλειστικά από αυτή την εργασία και ζω την οικογένεια μου και στην ερώτηση σας αν ο Hegel H 100 οδηγεί τα Sonus Faber Grand σας απάντησα ότι δε θα μπορούσα να σας το εγγυηθώ, γιατί γνωρίζοντας τα ηχεία ΙΣΩΣ θέλει κάτι παραπάνω σε ρεύματα.
Πιστεύεται ότι αν απλά επιθυμούσα να σας εκμεταλλευτώ θα σας είχα αρνηθεί την πώληση του ενισχυτή?!
Όσο για την αναφορά σας στις τιμές στο site και ότι δεν ισχύουν, υπάρχουν κάποιοι εδώ που έχουν ήδη ανταλλάξει μηχανήματα με την εταιρεία μας.
Θα τους παρακαλούσα να κοιτάξουν στα μεταχειρισμένα της εταιρεία μας, όπου αναφέρονται τα μηχανήματα τους και να γράψουν –αν το επιθυμούν- την τιμή της ανταλλαγής και αν στο site μας έχει προστεθεί έστω και 0.50,00€.
Αν νομίζεται ότι με αυτή τη συμπεριφορά, με τα υπονοούμενα, θα με κάνετε να σας κόψω τα 60,00€ που παζαρέψατε στα 2.200,00€ από την τιμή πώλησης του Hegel H 100, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε.