ενισχυτης μεχρι 2.800 ΕΥΡΩ

Status
Not open for further replies.
densen beat 130 με sonus faber. To τέλειο ματσάρισμα!!!

ειναι αρκετα ακριβος ενισχυτης θελω να πω οτι μ αυτα τα λεφτα εχεισ πολλες επιλογες, αν δεν κανο λαθος 2620, επισης εχω ακουσει οτι τα densen πανε λιγω πισω τα μεσαια, το αναφερει και στο σιτε sta pdf που εχει και λεει μαλιστα οτι για πολλουσ ειναι loss αλλα για αλλους its the nirvana of musik

Καλησπέρα (ή καλημέρα μάλλον?),έχοντας εδώ και καιρό το συνδυασμό Densen B130-SF Concerto Domus,θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το συνδιασμό.Πιστεύω ότι δένουν καλά,μετά από "εξαντλητικές" δοκιμές αρκετών μηχανημάτων στο σύστημα μου:ears:.Ξέρω ότι ο Ορφέας δίνει γενικά μηχανήματα για δοκιμή στο σπίτι,δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις..

Καλησπέρα (ή καλημέρα μάλλον?),έχοντας εδώ και καιρό το συνδυασμό Densen B130-SF Concerto Domus,θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το συνδιασμό.Πιστεύω ότι δένουν καλά,μετά από "εξαντλητικές" δοκιμές αρκετών μηχανημάτων στο σύστημα μου:ears:.Ξέρω ότι ο Ορφέας δίνει γενικά μηχανήματα για δοκιμή στο σπίτι,δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις..

θα το δοκιμασω, ηδη μιλησα με ορφεα , ν α σημειωσω εδω οι αλλος απαραδεκτος αντιπροσπος ζηταγε 40 ευρω για να ακουσω σπιτι τον ενισχυτη του, και βεβαι για ανατημενα στο σιτε του μηχανηματα με τιμες απο κοντα οι τιμες ηταν διπλασιες,

προφανως καποιοι ψαχνουν για κοροιδα και το παιζουν και ξερολες

Αγαπητέ κύριε,

Δε κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου, δηλώνω σε όλους στο φόρουμ, ότι ο αντιπρόσωπος που σας ζήτησε χρήματα για την επίδειξη του μηχανήματος του στο σπίτι σας ήταν ο Χατζηκωνσταντής Αντώνης και εργάζεται στην εταιρεία StepCom.

Το μηχάνημα, που ήταν ο Hegel H 100, προτάθηκε να σας το φέρουν σπίτι (συγνώμη, αλλά δε σας γνωρίζω και από εχθές για να σας παραδώσω κάτι που είναι περιουσία μου) και η υπηρεσία αυτή χρεώνεται από την εταιρεία μας.

Αν η χρέωση των 40,00€ για την περιοχή που κατοικείται και την απόσταση που έχετε από την έδρα μας, σας φαίνεται υπερβολική, καλά κάνατε και δεν τη δεχθήκατε!

Να ξεκαθαρίσω ότι τα έσοδα μου είναι αποκλειστικά από αυτή την εργασία και ζω την οικογένεια μου και στην ερώτηση σας αν ο Hegel H 100 οδηγεί τα Sonus Faber Grand σας απάντησα ότι δε θα μπορούσα να σας το εγγυηθώ, γιατί γνωρίζοντας τα ηχεία ΙΣΩΣ θέλει κάτι παραπάνω σε ρεύματα.
Πιστεύεται ότι αν απλά επιθυμούσα να σας εκμεταλλευτώ θα σας είχα αρνηθεί την πώληση του ενισχυτή?!

Όσο για την αναφορά σας στις τιμές στο site και ότι δεν ισχύουν, υπάρχουν κάποιοι εδώ που έχουν ήδη ανταλλάξει μηχανήματα με την εταιρεία μας.
Θα τους παρακαλούσα να κοιτάξουν στα μεταχειρισμένα της εταιρεία μας, όπου αναφέρονται τα μηχανήματα τους και να γράψουν –αν το επιθυμούν- την τιμή της ανταλλαγής και αν στο site μας έχει προστεθεί έστω και 0.50,00€.

Αν νομίζεται ότι με αυτή τη συμπεριφορά, με τα υπονοούμενα, θα με κάνετε να σας κόψω τα 60,00€ που παζαρέψατε στα 2.200,00€ από την τιμή πώλησης του Hegel H 100, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε.

Ψάχνεις και γιά δεύτερο ενισχυτή?.Γιατί εδώ
γράφεις ότι αγόρασες δευτεροχεράτο Electrocompaniet....

...
Όσο για την αναφορά σας στις τιμές στο site και ότι δεν ισχύουν, υπάρχουν κάποιοι εδώ που έχουν ήδη ανταλλάξει μηχανήματα με την εταιρεία μας.
Θα τους παρακαλούσα να κοιτάξουν στα μεταχειρισμένα της εταιρεία μας, όπου αναφέρονται τα μηχανήματα τους και να γράψουν –αν το επιθυμούν- την τιμή της ανταλλαγής και αν στο site μας έχει προστεθεί έστω και 0.50,00 ...

Οντως ετσι ειναι!

και εγω εχω αγορασει μεταχειρισμενα απο στεπκομ και ποτε δεν ειχα προβλημα στην τιμη.

Δεν χρειάζεται να απαντήσουμε όλοι.
Το ποιος είναι ο καθένας φαίνεται και απ την ιστορία του στον χώρο και απ τα γραπτά του.
Απλά θα πω ότι ο Αντώνης (stepcom) "κατηγορείται" από πάρα πολλούς ότι δεν είναι "σωστός" έμπορος, δλδ. λαμόγιο, κομπιναδόρος, αρπακόλας και κλέφτης.
Και λυπάμαι πραγματικά κάποιους που νομίζουν ότι είναι μαγκιά να το παίζουν έξυπνοι και σωστοί καταναλωτές παζαρεύοντας 40-50-60 στον πιο υπομονετικό επαγγελματία του χώρου.

ΥΓ 1 Θα έλεγα κι άλλα περιμένω τα υπόλοιπα λεφτά απ τον Αντώνη για να συνεχίσω την διαφήμιση :D
ΥΓ 2 Πέρα απ την πλάκα, πείτε μου (και εν μέσω κρίσης μάλιστα) πολλούς που επέλεξαν να μην πουλήσουν ένα προϊόν τους από σεβασμό σε αντίστοιχο συνάδελφο τους
ΥΓ 3

μα καλα οταν βλεπω στο σιτε του εμπορου το cdplayer densen xs 1500 και στο μαγαζι μου λεει 3500 , και εχει το θρασος να μιλαει κιολας ε τοτε τι να πω

απλα δεν προκειται να κανω διαλογο εδω με τον εμπορο , και παρακαλω τον ιδιο επισης

Με ρωτήσατε πόσο έχει, σας απάντησα είναι πουλημένο και το νέο έχει περίπου 3.500,00 (3.680, 00 για την ακρίβεια, τώρα κυκλοφόρησε και το Plus σε μεγαλύτερη τιμή).

ΝΑΙ, έχω το θράσος να «μιλάω» (γράφω) γιατί είμαι καθαρός στις συναλλαγές μου ΠΡΙΝ την πώληση και δεν τάζω λαγούς με πετραχήλια και τα αναιρώ μετά, αφού έχει επιτευχθεί η πώληση.

Ίσως, κάποια στιγμή στο μέλλον, να καταλάβετε τι σημαίνει η παραπάνω πρόταση… Έως τότε, έχετε δίκιο, δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω συζήτηση.

Ζητώ συγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη που τα ταλαιπώρησα με την ανάγνωση των γραπτών μου.

Καλή σας ημέρα και καλή επιτυχία στην αναζήτηση της προσωπικής σας «Ιθάκης».

Last edited by a moderator:
μα καλα οταν βλεπω στο σιτε του εμπορου το cdplayer densen xs 1500 και στο μαγαζι μου λεει 3500 , και εχει το θρασος να μιλαει κιολας ε τοτε τι να πω

απλα δεν προκειται να κανω διαλογο εδω με τον εμπορο , και παρακαλω τον ιδιο επισης

Φυσικά και πρέπει να σταματήσει εδώ η κουβέντα.

Απλά για να καταλάβουν και τα υπόλοιπα μέλη, είδες στο site της Stepcom
το CD της densen δεύτερο χέρι και ζητάς την ίδια τιμή σε σφραγισμένο
κομμάτι?..
Και στην συνέχεια κατηγορείς τον αντιπρόσωπο για προσπάθεια παραπλάνησης και θράσος?

Λυπάμαι αλλά από τα γραφόμενά σου λείπει η κοινή λογική...

Αλλο το γεγονός ότι δεν τα βρήκατε στη συναλλαγή σας- δεν είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια σε αγοραπωλησίες- και άλλο να σπιλώνεις άδικα έναν επαγγελματία, από τους πιό ειλικρινείς και ευθείς σε αυτό το χώρο.

Last edited:
Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος δεν αναφέρθηκε σε ονόματα, πουθενά στο γραπτό του δεν γράφτηκε το όνομα της εταιρείας.

Η αναφορά του στη StepCom, ξεκίνησε από δική μου «παρότρυνση», μη δεχόμενος τις «αιχμές» των γραπτών του.

Να είμαστε δίκαιοι σε όλα ;-)

Νομίζω,ότι το θέμα έχει κλείσει ουσιαστικά και τυπικά.

Θα παρακαλούσα να μείνει ώς έχει και μέχρι εδώ.

Κάθε επόμενο μήνυμα σε βάση αντιπαράθεσης θα σβηστεί.

Νομίζω,ότι το θέμα έχει κλείσει ουσιαστικά και τυπικά.

Θα παρακαλούσα να μείνει ώς έχει και μέχρι εδώ.

Κάθε επόμενο μήνυμα σε βάση αντιπαράθεσης θα σβηστεί.

Mε συγχωρείτε! Εγώ δεν θα προτείνω;

Ιδού κύριοι! Και εκτός εμπορικού κυκλώματος και συναγωνισμού, άρα δεν μπορείτε να με κατηγορήσετε για κάτι...

VERO ITALIANO: HIRTEL (Για να μάθεις να βιάζεσαι και να νομίζεις....)

c90stspecs.png

:laugh:

Nikosmar, o DIPIE το γράφει ξεκάθαρα παραπάνω. Τα μηνύματα αντιπαράθεσης θα διαγράφονται. Σε παρακαλώ να τελειώσει εδώ και εάν θές απάντησε στις ερωτήσεις του Magellan.
Ψάχνεις και γιά δεύτερο ενισχυτή?.Γιατί εδώ
γράφεις ότι αγόρασες δευτεροχεράτο Electrocompaniet....

Φυσικά και πρέπει να σταματήσει εδώ η κουβέντα.

Απλά για να καταλάβουν και τα υπόλοιπα μέλη, είδες στο site της Stepcom
το CD της densen δεύτερο χέρι και ζητάς την ίδια τιμή σε σφραγισμένο
κομμάτι?..
Και στην συνέχεια κατηγορείς τον αντιπρόσωπο για προσπάθεια παραπλάνησης και θράσος?

Λυπάμαι αλλά από τα γραφόμενά σου λείπει η κοινή λογική...

Αλλο το γεγονός ότι δεν τα βρήκατε στη συναλλαγή σας- δεν είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια σε αγοραπωλησίες- και άλλο να σπιλώνεις άδικα έναν επαγγελματία, από τους πιό ειλικρινείς και ευθείς σε αυτό το χώρο.

δεν σπιλωνω κανεναν , απλα οτι ειπα ειναι αληθεια, κ απλα εξηγησα τι συνεβη, ο εμπορος παρουσιασε το δευτερο χερι cd σε τιμη διπλασια απο αυτη που αναγραφει στο σιτε του, τωρα ξαφνικα παρουσιαζει οτι ειναι καινουργιο, επισης δεν λογοδοτω σε κανενα εμπορο απλα αναγραφω τιο συνεβη και αλλα πολλα που μπορω να γραψω αλλα δεν το κανω, αλλο εμπορος αλλο χομπιστας να το καταλαβει το σιτε αυτο παρακαλω

Φίλε μου μην κουράζεσαι άδικα, τον ξέρουμε όλοι τον Αντώνη εδώ μέσα και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμυρίο να σε πιστέψει κάποιος.

δεν σπιλωνω κανεναν , απλα οτι ειπα ειναι αληθεια, κ απλα εξηγησα τι συνεβη, ο εμπορος παρουσιασε το δευτερο χερι cd σε τιμη διπλασια απο αυτη που αναγραφει στο σιτε του, τωρα ξαφνικα παρουσιαζει οτι ειναι καινουργιο, επισης δεν λογοδοτω σε κανενα εμπορο απλα αναγραφω τιο συνεβη και αλλα πολλα που μπορω να γραψω αλλα δεν το κανω, αλλο εμπορος αλλο χομπιστας να το καταλαβει το σιτε αυτο παρακαλω

Σου ζητήθηκε να σταματήσει αυτή η συζήτηση αλλά συνεχίζεις
χωρίς να δείχνεις να κατάλαβες ότι κατηγορείς το μέλος isoviths
για εξαπάτηση.
Φίλε μου δεν χρειαζόμαστε τη ψευδή σου άποψη για έναν άνθρωπο
χρόνια γνωστό για την εντιμότητά του στο χώρο...

Και να λείπουν οι συστάσεις στο φόρουμ και στην Διαχειριστική Ομάδα.

Status
Not open for further replies.