Ενοικίαση φακού Nikon για βάφτιση ή προσφορά φωτογράφισης από μέλος με καλή

Re: Φακός για Nikon

Σκέφτηκα και κάτι άλλο.Οι καιροί δύσκολοι αλλά αν θέλει κάποιος και έχει γνώση και εξοπλισμό να έρθει να τραβήξει τα βαφτίσια εγώ του προσφέρω και δωρεάν ποτό και φαγητό και κρεβάτι να κοιμηθεί.
Τα βαφτίσια αν είμαστε καλά είναι το Σάββατο 11 Μαϊού το απόγευμα στην Τήνο στο Μητροπολιτικό Ναό των Ταξιαρχών στη χώρα της Τήνου.

Απάντηση: Re: Φακός για Nikon

Σκέφτηκα και κάτι άλλο.Οι καιροί δύσκολοι αλλά αν θέλει κάποιος και έχει γνώση και εξοπλισμό να έρθει να τραβήξει τα βαφτίσια εγώ του προσφέρω και δωρεάν ποτό και φαγητό και κρεβάτι να κοιμηθεί.
Τα βαφτίσια αν είμαστε καλά είναι το Σάββατο 11 Μαϊού το απόγευμα στην Τήνο στο Μητροπολιτικό Ναό των Ταξιαρχών στη χώρα της Τήνου.

Νά μιά ωραία ευκαιρία για ημερήσια απόδραση, "ώ άνδρες Αθηναίοι" φωτογράφοι...
Τι λέτε; Μαζευόμαστε πεντέξι να το κάνουμε εκδρομή με βραδυνή επιστροφή;

Προσωπικά δεν έχω τις γνώσεις και την εμπειρία για φωτογραφίσεις τελετών, αλλά για να σας παρακινήσω και για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, η Τήνος το καλοκαίρι ήταν μια πολύ θετική έκπληξη για μένα! Δέστε μερικές φωτογραφίες εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/31805-%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1/page102 και εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/21798-Landscape-Photography/page369. Μακάρι να είχα πρόγραμμα και να μπορούσα να έρθω κι εγώ...

Μένεις μόνιμα Τήνο ; Αν ναι θα τα πούμε το καλοκαιράκι ...

Όντως παρεξηγημένο νησί, πολύ όμορφο.

Μόνιμα και είμαι από την Τήνο.
Ναι πριν έρθεις πάρε με να σου βρω αν θες δωμάτιο value for money και ότι άλλο θες εσύ και οποίος άλλος να τον βοηθήσω.

Απάντηση: Re: Φακός για Nikon

Μόνιμα και είμαι από την Τήνο.
Ναι πριν έρθεις πάρε με να σου βρω αν θες δωμάτιο value for money και ότι άλλο θες εσύ και οποίος άλλος να τον βοηθήσω.
Αυτό για το δωμάτιο μ' ενδιαφέρει κι εμένα.
Κι επειδή μάλλον με βλέπω να είμαι εκεί στη βάφτιση της κόρης σου, κάνε άν θέλεις μιά έρευνα αγοράς στα δωμάτια, να δούμε τι παίζει για τις 11/5/13.
Επίσης, προβληματίζομαι να πάρω μαζί τη μοτοσυκλέτα για να γυρίσω το νησί, εκτός κι άν υπάρχει εναλλακτική πρόταση (ενοικίαση - κόστος, δανεισμός κλπ).

Μην πάρεις μηχανή θα σου δωσω τη δική μου να πας όσες βόλτες θες δε θα τη δουλέψω εκείνο το σκ.
(Εχω μια aprilia pegaso 650 μοντέλο του 2004).

Απάντηση: Φακός για Nikon

Ενώ μιλούσα με τον Παναγιώτη στο τηλέφωνο για ρύθμιση λεπτομερειών, ενημερώθηκα απο την σύζυγο σχετικά με χθεσινοβραδυνή ενημέρωση, οτι τις μέρες αυτές θα έχω επισκέπτες απο το εξωτερικό.
Συνεπώς Παναγιώτη, δέν μπορώ να συνδράμω.

Όποια άλλη βοήθεια σχετικά με ρυθμίσεις κλπ, μπορώ να σου τη στείλω.

Μήπως πρέπει να αλλάξει το θέμα σε κάτι του τύπου: "Ενοικίαση φακού για βάφτιση ή προσφορά φωτογράφισης από μέλος με καλή καρδιά"

φιλε tiniakos , αν δεν ειχα δουλειες εκεινο το ΣΚ (απ τα δυσκολοτερα του χρονου , ομολογουμενως...) θα το σκεφτομουνα να ερθω..! ελπιζω να βρεις κατι καλο κ σωστο

Αν έχει κάποιος να μου κάνει μια πρόταση μέχρι σήμερα το αργότερο αύριο αδέλφια για να οργανωθώ και εγώ.
Συνοψίζω:
Όποιος θέλει και έχει τις διάθεση και τις γνώσεις να φωτογράφιση την κόρη μου στα βαφτίσια της που θα γίνουν πρώτα ο Θεός το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 στη χώρα της Τήνου και ώρα 6,30 ας με ειδοποιήσει.
Σε όποιον έρθει θα του εξασφαλίσω φαγητό και διαμονή και καφέ και όχι μόνο.
Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Ενοικίαση φακού Nikon για βάφτιση ή προσφορά φωτογράφισης από μέλος με

Αν τελικα βγαλεις μονος σου ,παρε ενα φλας και εναν διαχυτηρα τυπου gary fong.Δινει αρκετα καλο αποτελεσμα.Εχει η LAMBENCY παρομοιο με τις Gary fong ειναι πιο φθηνο αλλα δεν δινει ακριβως το ιδιο αποτελεσμα αν και φαινονται σχεδον ιδια,τα εχω και τα δυο της Gary fong δινει πιο καλη θερμοκρασια χρωματος.Εχω δοκιμασει και της Lastolite το micro apolo και δεν το προτεινω γι'αυτη την δουλεια οπως και τον ανακλαστηρα της metz τον 58-23,καλος αλλα η πρωτη λυση ειναι καλυτερη.
Το μειονεκτημα της πρωτης λυσης σε σχεση με το metz ειναι οτι χανει πολυ σε ενταση η φλασια τουλαχιστον ενα στοπ διαφορα το ενα απο τα αλλο.
Το φλας στην πρωτη περιπτωση το βαζεις σταθερο ζοομ στα 50 μμ ενω με το metz στα 28μμ.
Το LAMBENCY κανει για το 580 της canon αν παρεις αναλογο φλας σε nikon μπορω να στο στειλω δωρεαν(μονο χωρο μου πιανει πλεον).

Last edited: