Ο Aeolos με ποιο ηχείο της Geometric Harmony έπαιζε; Το μικρό fullrange ή και με τα μεγαλύτερα;
Αν θυμάμαι καλά ήταν τα cyclops. Καθόμουν αρκετά πίσω. Σάββατο απόγευμα μεταξύ 6-8. Ίσως κάποιος να θυμάται πιο καλά.
Ο Aeolos με ποιο ηχείο της Geometric Harmony έπαιζε; Το μικρό fullrange ή και με τα μεγαλύτερα;
Αν θυμάμαι καλά ήταν τα cyclops. Καθόμουν αρκετά πίσω. Σάββατο απόγευμα μεταξύ 6-8. Ίσως κάποιος να θυμάται πιο καλά.
Έπαιξε κ με τα μικρά κ με τα μεγαλύτερα της σειράς diamond νομίζω κ νωρίτερα με τα transmission line.
Άνετα! Ειδικά σήμερα... :a0210:Τα συστήματα που μου άρεσαν (θα τα αγόραζα δηλαδή) είναι τα εξής τρία...
1. Τσακιρίδης ενισχυτής (αν και 50βατ μόνον) και τα εξαιρετικά ηχεία του Νίκου Μπουλαμάτση τα μωβ δεν θυμάμαι όνομα.
...
Στην άλλη άκρη της ηχητικής τελειότητας -σε μικρό μέγεθος ηχείου τρέχουσας παραγωγής- βρίσκεται το ηχείο της Αμερικανικής εταιρείας joseph audio που είχα την ευκαιρία να ακούσω για αρκετή ώρα στο δωμάτιο της Ultra Audio. Μου άρεσε πάρα πολύ ο συνδυασμός με τον λαμπάτο ενισχυτή set της ιταλικής Viva Audio. Ελπίζω με έναν πολύ καλό τρανσιστοράτο ενισχυτή της ίδιας κλάσης, τα ηχεία να αποδίδουν το ίδιο καλά.
Και εμένα μου άρεσε όπως είπα αρκετές σελίδες πριν. Ομως εγώ πέρασα 4 φορές από το δωμάτιο και τις 2 ημέρες και έπαιζε μόνο τζαζάκια του 50-60. Μιας και έκατσες αρκετή ώρα, μήπως έτυχε να ακούσεις κάτι διαφορετικό?
Και εμένα μου άρεσε όπως είπα αρκετές σελίδες πριν. Ομως εγώ πέρασα 4 φορές από το δωμάτιο και τις 2 ημέρες και έπαιζε μόνο τζαζάκια του 50-60. Μιας και έκατσες αρκετή ώρα, μήπως έτυχε να ακούσεις κάτι διαφορετικό?
Την Κυριακή μπορούσες να βάλεις το cd σου ένα κομμάτι για να πάρεις μια ιδέα...οταν το ζήτησα εγώ ήμουν ο τρίτος στην σειρά. Πράγμα που μόνο καλό μπορεί να είναι....
Όταν μπήκα π.χ. στα QUAD έπαιζαν ένα κομμάτι όπερα. Το όλο αποτέλεσμα εμένα μου άρεσε... Και από ότι είδα, μάλλον ήμουν ο μοναδικός που του άρεσαν.
Σε άλλα περίπτερα έμπαινα και άκουγα καμπανούλες από demo εταιριών. Από αυτά έφυγα σε 2 λεπτά και ούτε καν που τα ανέφερα εδώ μέσα σαν καλά.
Μπορεί να έβαζαν κανονικό κομμάτι και να έπαιζαν τις κάλτσες τους. Δεν διαφωνώ...
Τα μικρά ηχεία της bluetone με εξέπληξαν αρχικώς ευχάριστα. Ίσως ήταν τα μοναδικά ηχεία της έκθεσης που έπαιζαν ακριβώς όσο και τα λεφτά τους, ελαχιστες στιγμές έπαιξαν καλύτερα και ουδέποτε έπαιξαν, αυτό που λέμε, τα "ρέστα" τους. Με απλά λόγια το ηχείο ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων επιπέδου Αudio Spectrum ή Roister όχι όμως επιπέδου Β&W παρόμοιας αξίας.
Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο ηχείο αξίζει την προσοχή σας, αν όμως σας ταιριάζει και από αισθητικής πλευράς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.