Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Κύριοι, σας πληροφορώ ότι ο αγαπητός Kosh βρήκε τη Θεά του στην παρουσίαση της Sharp !!!!!!!!!!!!
smiley_84.gif

άσε που καθόταν ακριβώς από πίσω της και δαγκωνόταν !!!! Μάρτυς μου ο Φώτης.........

Α ρε κερατά, σε κάρφωσα :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μοντελα ειχε η εκθεση ρε παιδες οχι TOP MODELS! Παντως οι περισσοτερες του κατω επιπεδου ηταν επαγγελματιες απο πρακτορειο μοντελων...

Για να το λες κατι θα ξερεις :chinscratch:. Αλλωστε ολη την ωρα εκει καπου τριγυριζες :ADFAD2:.

Σπιτια δεν χαλαμε ποτε !!!!!!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:

Κύριοι, σας πληροφορώ ότι ο αγαπητός Kosh βρήκε τη Θεά του στην παρουσίαση της Sharp !!!!!!!!!!!!
smiley_84.gif

Καλα δεν ξερεις τι σου γινεται εσυ.....αυτη ηταν η γυναικα του Κοκαρ ρε ασχετε....

και της εκανα σκερτσα για να μη με βγαλει φωτο την ωρα που ετρωγα....:ADFADF1:

To ησουν με η! :D

YΓ. ΟΛΟΙ οι ανδρες ειμαστε λιγουρια εκ φυσεως οτι και να λεμε!
Δεν πανα εχουμε την Σκλεναρικοβα στο πλαι, το "ρανταρ" ειναι παντα αναμμενο.. Απλα, μετα τον γαμο ή/και την σοβαρη σχεση απλα "σκαναρει"...

Re: Απάντηση: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Δεν πανα εχουμε την Σκλεναρικοβα στο πλαι, το "ρανταρ" ειναι παντα αναμμενο.. Απλα, μετα τον γαμο ή/και την σοβαρη σχεση απλα "σκαναρει"...

εις αυριον τα καλα Τακη μου....ποσους μηνες ειπαμε παντρεμενος εισαι??

ανεβαζω φωτογραφια ΣΟΚ....

τελος

ΟΛΟΙ οι ανδρες ειμαστε λιγουρια εκ φυσεως οτι και να λεμε!

Αν έχει κανείς την Σκλεναρίκοβα δίπλα του (αλήθεια αυτή τι έχει απογίνει ?) το χρειάζεται το ραντάρ, γιατί σκοτεινιάζει ο τόπος γύρω απ'αυτήν... Παρουσιάζεται το "φαινόμενο της σύραγγας"... LOL

Από μιά άλλη σκοπιά, είναι λογικό να μην συνέφεραν εκρηκτικές μοντέλες και δη εντυπωσιακές ξανθιές... Θα έπρεπε να ξέρουν να χειριστούν ένα τηλεκοντρόλ (αν και οι κοπέλες στις φωτογραφίες φαίνονται να προσπαθούν κι αυτές σκληρά)...

Κατάλαβα τι εννοείς
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=302658#post302658
post 1392

Δηλαδη εσυ οταν εδινες κατι καρτες σου στις κοπελες εκει κατω απλα ............... σκαναριζες .......... φανταστικε μου συντονιστή ???????:BDGBGDB55:

Καλα να δεις θα του το κλεισουμε το σπιτι...........:damnyou:
Στα ποσα ban ειναι η οριστικη αποβολη??? :7SFGSFG:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Το κόντραστ τσέκαρε, βρε στημένε, και 'συ......αν καίγονται τα λευκά και αν κρασάρουν τα μαύρα......:jester:

από σύγκλιση, μια χαρά μου φαίνονται

Εγώ πάντως παρατήρησα μία συμπεριφορά μεγάλης αυτοσυγκράτησης, με την οργανωτική ομάδα επί το έργον να μοιράζει φυλλάδια και γνώσεις σε πάσης φύσεως αρσενικά πλάσματα.....θηλυκά δεν πολυκυκλοφορούσαν...όσο για ...διαρροές στους παρακάτω ορόφους....μόνο όταν παραλίγο να μας πάρει η τροχαία τις πινακίδες είδα....:P

Α! Είχαμε όμως τη γειτόνισα η οποία μόνο με την Αννούλα μας έπιασε φιλίες γιατί τα αρσενικά.........ασχολήθηκαν περισσότερο με μία κυρία με το όνομα Pioneer.....

:P

Απάντηση: Re: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Εγώ πάντως παρατήρησα μία συμπεριφορά μεγάλης αυτοσυγκράτησης, με την οργανωτική ομάδα επί το έργον να μοιράζει φυλλάδια και γνώσεις σε πάσης φύσεως αρσενικά πλάσματα.....θηλυκά δεν πολυκυκλοφορούσαν...όσο για ...διαρροές στους παρακάτω ορόφους....μόνο όταν παραλίγο να μας πάρει η τροχαία τις πινακίδες είδα....:P

Α! Είχαμε όμως τη γειτόνισα η οποία μόνο με την Αννούλα μας έπιασε φιλίες γιατί τα αρσενικά.........ασχολήθηκαν περισσότερο με μία κυρία με το όνομα Pioneer.....

:P

ΑΑΑΑΑ τωρα καταλαβα!!!! Γι αυτο ο Νανοπουλος δεν συμετεχει στο θεμα..... Ειχε το μπουλντογκ ............. εεεεεεε την Αννουλα ηθελα να πω :ernaehrung004: διπλα του ..........:flipout::flipout::flipout::flipout: