Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Re: Απάντηση: Re: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

2η φορά :grinning-smiley-043( κι ας είσαι 2η φορά :offtopic:)

ΥΓ. Θερμοδυναμική, Alfa Romeo, Asimov, Sun Clusters με Solaris ...... Λίγο ακόμα και θα με κάνεις να αναρωτηθώ αν έχω alter ego !!!!!!!

Σορρυ για το off topic ....you ain't seen nothin yet....:)

Τελικα ακομα και σε αυτο το ακρως ανδρικο thread εχει γινει καταληψη απο γυναικες. Δεν μας αφηνουν να κανουμε ουτε μια ανδρικη συζητηση στην ησυχια μας.....
Υμαρτοννννννννννν που λεει και ο Γεωργιου :flipout::flipout::flipout:
-bye-

Re: Απάντηση: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Εγώ πάντως δεν φέρνω μηχανή........
Φοβάμαι οτι μόλις μπώ στο περίπτερό μας θα ....μου πέσει απ' τα χέρια.
icon10.gif

Τώρα αυτό να το ονομάσω γήρας ή υπέρμετρο σεξουαλικό πάρκινσον ..?:grinning-smiley-043
Γειά σου ρε Μπαμπίνο...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Εμ κι εσείς όταν τραβάγατε τις φωτό, δεν ενημερώσατε τα κορίτσια πως σ' αυτό το κλάμπ τα μάτια περισσεύουν! :flipout:

Κοίτα τι πήγε και ανακάλυψε ο άλλος...:flipout: και μετά φταίω εγώ που σας λέω λιγούρια...

Λιγούρια , μπάάάάά , προπονημένοι όμως :grinning-smiley-043 ΝΑΙ !!!:BDGBDGB53:

Συγγνώμη αλλά νιώθω θιγμένη ως γυναίκα...για τα δικά μας τα ματάκια γιατί δεν έχει τίποτα δίμετρους παίδαρους που να φέρνουν λίγο σε Brad ή για λίγο πιο goth σε Keanu?

E e?

Απάντηση: Re: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Συγγνώμη αλλά νιώθω θιγμένη ως γυναίκα...για τα δικά μας τα ματάκια γιατί δεν έχει τίποτα δίμετρους παίδαρους που να φέρνουν λίγο σε Brad ή για λίγο πιο goth σε Keanu?

E e?

Έχουμε Μανωλάκο - Κακαλιό εμείς! :D

Re: Απάντηση: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Εγώ πάντως δεν φέρνω μηχανή........
Φοβάμαι οτι μόλις μπώ στο περίπτερό μας θα ....μου πέσει απ' τα χέρια.
icon10.gif

...φαντάζομαι από την συγκίνηση :grinning-smiley-043

E e?

Τώρα μιλάς σοβαρά, όταν αναφέρεσαι στον....παιδαρο Keanu?:flipout:

Εμ σας είπα εγώ να κάνουμε καμμιά αίτηση για συμμετοχή στην μις υφήλιος αλλά δεν με ακούτε...

Υ.Γ. κι εγώ έχω pokemon τι κερδίζω;-bye-