Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Το ότι την είχε δίπλα του δεν είναι πρόβλημα. Το ότι η Άννα είναι όχι μόνο μέλος του club, αλλά έχει και διαχειριστικό καθήκον να παρακολουθεί στενά αυτήν την κατηγορία... ε, δυσκολεύει λιγάκι τα πράγματα... :D

Απάντηση: Re: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Ρε σείς στήν πρώτη φωτό τής LG , στήν πρώτη κοπέλα , το φωτογραφικό ενσταντανέ , έχει πιάσει "βρακάκι" :grinning-smiley-043ή με γελάν τα γέρικα μάτια μου :BDGBGDB55:

Βλέπω και από μάτι πάμε μια χαρά..... -bye-

Ρε σείς στήν πρώτη φωτό τής LG , στήν πρώτη κοπέλα , το φωτογραφικό ενσταντανέ , έχει πιάσει "βρακάκι" :grinning-smiley-043ή με γελάν τα γέρικα μάτια μου :BDGBGDB55:

Εμ κι εσείς όταν τραβάγατε τις φωτό, δεν ενημερώσατε τα κορίτσια πως σ' αυτό το κλάμπ τα μάτια περισσεύουν! :flipout:

Κοίτα τι πήγε και ανακάλυψε ο άλλος...:flipout: και μετά φταίω εγώ που σας λέω λιγούρια...

.....θηλυκά δεν πολυκυκλοφορούσαν...

Αυτό μας έλειπε!!! :smash:

...ώρα είναι να μας την πέσετε κ'εκεί!

Μας πήρατε τον θρόνο με τα οκτάωρα ντεμακιγιάζ, μας πήρατε το αμάξι γιά τρίωρη αγορά ψωμιού και γάλακτος, αν μας πάρετε και τις εκθέσεις και το forum...
...μας βλέπω γιά ομαδική μεταγραφή σε κανένα ΜΑΝΤΑΡΙΣΜΑ-ΚΑΡΙΚΩΜΑCLUB.GR :jester:

Εγώ έχω να πω ότι αμάξι έχω δικό μου (και δίλιτρη Alfa - δε θέλω σχόλια), ντεμακιγιάζ ξεχνάω μερικές φορές πριν κοιμηθώ (πολύ κακό!!!) και αυτή τη στιγμή παίζω με μερικά Sun cluster έτσι για να μας πάει καλά η μέρα...

Doom's day has arrived!:P

Εγώ έχω να πω ότι αμάξι έχω δικό μου (και δίλιτρη Alfa - δε θέλω σχόλια), ντεμακιγιάζ ξεχνάω μερικές φορές πριν κοιμηθώ (πολύ κακό!!!) και αυτή τη στιγμή παίζω με μερικά Sun cluster έτσι για να μας πάει καλά η μέρα...

τι ειν ...του σαν κλουστερ ;;;;;;;:popcorn:

Σέρβερς που τρέχουνε unix αγαπητέ...

Μάλλον θα πρέπει να διεκδικήσουμε εμείς να μην καθιερωθεί να τις παίρνουν και στρατό!

ΑΑΑΑΑ τωρα καταλαβα!!!! Γι αυτο ο Νανοπουλος δεν συμετεχει στο θεμα..... Ειχε το μπουλντογκ ............. εεεεεεε την Αννουλα ηθελα να πω :ernaehrung004: διπλα του ..........:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ε λοιπόν δεν θα με κάνεις να μιλήσω τώρα στο τέλος που έχω δείξει χαρακτήρα μέχρι στιγμής....(μεγάλος πειρασμός το θέμα!!!)

Σέρβερς που τρέχουνε unix αγαπητέ...

Μάλλον θα πρέπει να διεκδικήσουμε εμείς να μην καθιερωθεί να τις παίρνουν και στρατό!

Όχι απλά unix......Solaris........the most evil of all OS......:P

Έχω πολλά τέτοια παιχνιδάκια εδώ.....:P

Άτσα!
www.alfisti.gr
..your place to be:worshippy:

Από τη μία σπορ Άλφα Ρομέο και προγραμματισμός σε unix, από την άλλη Βόλβο στέησον.
Βρείτε ποια από τις περιπτώσεις αφορά άντρα.

...η πλήρης κατάρρευση των στερεοτύπων.

Από τη μία σπορ Άλφα Ρομέο και προγραμματισμός σε unix, από την άλλη Βόλβο στέησον.
Βρείτε ποια από τις περιπτώσεις αφορά άντρα.

...η πλήρης κατάρρευση των στερεοτύπων.

Πέρα από τη πλάκα, όταν αγόρασα την 156 πίστευα ότι αν μη τι άλλο κρατάει γερά τα ανδρικά φρονήματα ακόμα...

Όταν άρχισα να παρατηρώ καλύτερα στο δρόμο, είδα ότι στατιστικά στις 10 Alfa που πετυχαίνεις, τις μισές μίνιμουμ οδηγούν θηλυκά:cool4:
Ας είναι...

Τάτυ, ελπίζω να μας ενημερώνεις για τα σχετικά (ιμάντες, MAF, δισκόπλακες κτλ.):grinning-smiley-043

εχμμμμ.....

κύριοι στο θέμα μας....

σαν υπεύθυνος επικοινωνίας του avclub καλώ τους φωτογράφους μας να οπλίσουν γερά τις μηχανές τους στην Hiend....

τίποτα άλλο δεν σας λέω....ο νοών νοήτω.....

Re: Απάντηση: Re: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Τάτυ, ελπίζω να μας ενημερώνεις για τα σχετικά (ιμάντες, MAF, δισκόπλακες κτλ.):grinning-smiley-043

Παιδια πέρα από την πλάκα πήρα την 147 γνωρίζοντας της φήμες περί ιταλικών αυτοκινήτων κτλ....αλλά λίγο η πρώτη δουλειά στους 4 τροχούς, λίγο ότι ο Enzo Ferrari έκλαψε όταν κατάφερε να νικήσει την Αλφα σε Grand Prix......λίγο και αυτό το γνήσιο Cuore Sportivo που είναι σα μια απαιτητική ιταλίδα χυμώδη γκόμενα σε σχέση με μία συντηρητική γερμανική σύζυγο.......ε δεν ήθελα και πολλά I was hooked.

Λοιπόν μπορεί να αγαπάς την 147 για την αγωνιστική της συμπεριφορά αλλά τη ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ για τα φρένα της. Σε 70.000km έχω αλλάξει τακάκια μία φορά και τα φρένα της είναι ..... to die for....

Άλλαξα ιμάντα στα 60.000 χωρίς λόγο just to be on the safe side, αυτό που θέλω απαραίτητα να αλλάξω είναι αμορτισερ γιατι τα μαμίσια της πλεόυν τα λοίσθια και σκέφτομαι αερίου λαδιού BILSTEIN.

Όσο για MAF θα έπρεπε να τον έχω αντικατατήσει αλλά οι γκαζιές στα φανάρια δεν είναι ακριβώς my kind of thing οπότε μόνο στην αρχική επιτάχυνση έχω παράπονα...

Αλλά αυτό το αμάξι πέρα από το ότι με έχει σώσει 2 φορές από σίγουρο ταξιδάκι στον Αγ.Πέτρο είναι σκέτη ΑΠΟΛΑΥΣΗ να το οδηγείς....σκέτη απόλαυση....κι ας μην είναι και πισωκίνητο....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Παιδια πέρα από την πλάκα πήρα την 147 γνωρίζοντας της φήμες περί ιταλικών αυτοκινήτων κτλ....αλλά λίγο η πρώτη δουλειά στους 4 τροχούς, λίγο ότι ο Enzo Ferrari έκλαψε όταν κατάφερε να νικήσει την Αλφα σε Grand Prix......λίγο και αυτό το γνήσιο Cuore Sportivo που είναι σα μια απαιτητική ιταλίδα χυμώδη γκόμενα σε σχέση με μία συντηρητική γερμανική σύζυγο.......ε δεν ήθελα και πολλά I was hooked.

Λοιπόν μπορεί να αγαπάς την 147 για την αγωνιστική της συμπεριφορά αλλά τη ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ για τα φρένα της. Σε 70.000km έχω αλλάξει τακάκια μία φορά και τα φρένα της είναι ..... to die for....

Άλλαξα ιμάντα στα 60.000 χωρίς λόγο just to be on the safe side, αυτό που θέλω απαραίτητα να αλλάξω είναι αμορτισερ γιατι τα μαμίσια της πλεόυν τα λοίσθια και σκέφτομαι αερίου λαδιού BILSTEIN.

Όσο για MAF θα έπρεπε να τον έχω αντικατατήσει αλλά οι γκαζιές στα φανάρια δεν είναι ακριβώς my kind of thing οπότε μόνο στην αρχική επιτάχυνση έχω παράπονα...

Αλλά αυτό το αμάξι πέρα από το ότι με έχει σώσει 2 φορές από σίγουρο ταξιδάκι στον Αγ.Πέτρο είναι σκέτη ΑΠΟΛΑΥΣΗ να το οδηγείς....σκέτη απόλαυση....κι ας μην είναι και πισωκίνητο....

Πες τα βρε παιδί μου!
+100000

εχμμμμ.....

κύριοι στο θέμα μας....

σαν υπεύθυνος επικοινωνίας του avclub καλώ τους φωτογράφους μας να οπλίσουν γερά τις μηχανές τους στην Hiend....

τίποτα άλλο δεν σας λέω....ο νοών νοήτω.....

Εγώ πάντως δεν φέρνω μηχανή........
Φοβάμαι οτι μόλις μπώ στο περίπτερό μας θα ....μου πέσει απ' τα χέρια.
icon10.gif

Re: Απάντηση: Re: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

2η φορά :grinning-smiley-043( κι ας είσαι 2η φορά :offtopic:)

ΥΓ. Θερμοδυναμική, Alfa Romeo, Asimov, Sun Clusters με Solaris ...... Λίγο ακόμα και θα με κάνεις να αναρωτηθώ αν έχω alter ego !!!!!!!

και που σαι ακομα

Δ Ε Ν ... Ε Χ Ε Τ Ε .... Δ Ε Ι ... Τ Ι Π Ο Τ Α... Α Κ Ο Μ Η.....