Εντυπωσεις για τον beghringer 1500

petrossd

New member
3 October 2006
40
Αρχικα να πω πως δεν περιμενα ενας ενισχυτης να αλλαξει τοσο πολυ τον ηχο ενος ηχειου.
Πρωτη φορα ακουσα μπασο μπασο απο τα roister status 8.
O ηχος τωρα γεμιζει τον χωρο ανετα και ας παιζει στην ιδια ενταση με πριν (σα να μεγαλωσε ο ηχος).
Η εικονα ανοιξε σιγουρα.
Και το πιο βασικο ακουω τωρα cd που πριν μετα απο καποια ωρα ακροασης με κουραζαν.
Σιγουρα εχασα λιγο σε αναλυση και τα πριμα πηγαν αρκετα πιο πισω σε σχεση με οταν επαιζα με σκετο τον harman kardon, ομως τελικα ισως βρηκα ακριβως αυτο που ηθελα.
Τωρα ακουω μουσικουλα απο την αρχη!!!

ευχαριστω οσους γραψανε για τον μπερι και τον μαθαμε και εμεις...

Καλορίζικος!
Αν εξαιρέσεις τη φάτσα του προσφέρει πολλά περισσότερα από ότι ζητάει... :)

Τελικά είχε κάποιο θέμα με τα gain ή έστρωσαν τα προβλήματα έντασης;

Eυχαριστω πολυ! Μηπως να παρω καποια στιγμη εναν ακομα; Θα κερδισω αραγε τιποτα;

Eιχε τελικα προβλημα το ενα gain. Μου αλλαξε το ποντεσιομετρο και ηρθαν ολα σωστα.

Καλή Διασκέδαση!

Τον χούφτωσες? Τον χούφτωσες?
Βάλτου χέρι!

Όσο για τα πρίμα… μήπως ήταν θεματακι του Η.Κ. ? Λέω μήπως ο πρώην ήταν τσιμπημένος εκεί…

Δεν ξερω αν εφταιγε ο Η.Κ. ή τα ροιστερ παντος τωρα ειναι καλυτερα.

Τα gain τα εχω βαλει τερμα!!! και στο mode switches τα εχω ολα αριστερα
εκτος απο το low cut filter που το εχω δεξια, δηλαδη στο off. Νομιζω οτι ετσι
εχω διαβασει μεσα στο forum οτι πρεπει να ειναι.
Επισης θα ηθελα να ρωτησω που πρεπει να βαλω στο pre-out του H.K. τα db που εχει στην εξοδο (-3 0 +3),αλλαζει κατι στην ποιοτητα του ηχου ή απλως θα ακουγεται πιο δυνατα;

Να πάρεις και δεύτερο . Είναι ακόμα καλύτερα .
Και κάτι είχε πεί ο Backousis παλιά για την σύνδεση των καλωδίων από τους μπέρυδες στα ηχεία . Νομίζω ότι ακούγονται καλύτερα αν συνδέσεις το + του καλωδίου με το - του ακροδέκτη .

Ωστε ειναι καλυτερα με δυο!! Δηλαδη αξιζει να παρω εναν ομορφουλη ακομα;
Εχει τοση διαφορα; Γιατι αν εχει μεγαλη, καποια στιγμη θα παρω σιγουρα και δευτερο. Προς το παρων λεω να αγορασω μερικα cd θελω να ακουω συνεχεια μουσικη!! Σκεψου να ειχα και κανενα HI-END συστημα πως θα εκανα!!!!!
Oσο για το θεμα του Backousis, με την συνδεση των καλωδιων αναποδα, το θυμαμαι και καποια στιγμη θα το δοκιμασω αν και δεν θυμαμαι τι κερδιζεις.

αν πάρεις δεύτερο θα κερδίσεις -300 ευρώ....

και ...λίγο μπόλικο γκάζι.

Re: Απάντηση: Εντυπωσεις για τον beghringer 1500

Oσο για το θεμα του Backousis, με την συνδεση των καλωδιων αναποδα, το θυμαμαι και καποια στιγμη θα το δοκιμασω αν και δεν θυμαμαι τι κερδιζεις.

Αν κάπου αναστρέφεται η φάση τότε απλά θα πάρεις τη σωστή φάση στα ηχεία σου...
Τουτέστιν καλύτερο μπάσο, καλύτερη στερεοφωνική εικόνα κλπ κλπ...
Αν όχι, τότε θα πάρεις χειρότερο μπάσο, χειρότερη στερεοφωνική εικόνα κλπ κλπ...

Re: Απάντηση: Εντυπωσεις για τον beghringer 1500

Ωστε ειναι καλυτερα με δυο!! Δηλαδη αξιζει να παρω εναν ομορφουλη ακομα;
Εχει τοση διαφορα; Γιατι αν εχει μεγαλη, καποια στιγμη θα παρω σιγουρα και δευτερο. Προς το παρων λεω να αγορασω μερικα cd θελω να ακουω συνεχεια μουσικη!! Σκεψου να ειχα και κανενα HI-END συστημα πως θα εκανα!!!!!

εδω ειμαι.

λοιπον ο μπερυ αντιστρεφη τη φαση.

τη κερδιζης εξαρταται απο το συστημα.

αν εχεις μεγαλα ηχεια και μπολικο μπασο ειναι καλυτερα αναποδα καθως το μπασο μαζευεται και γινεται πιο σφικτο.

αν εχεις μικροτερα ηχεια καλυτερα κανονικα καθως το μπασο ειναι πιο ογκωδες.

κατα τα αλλα ο μπερυς δεν ειναι και πολυ αναλυτικος στα πριμα αλλα παραλληλα ακουγεται γλυκα και με καταπληκτικες μεσαιες.

βεβαια αυτο αρεση στους περισσοτερους.

ασε που δεν χρειαζεται πολλα πολλα ο χωρος καθως μειωνονται οι τσιριδες που θα δημιουργουσε ενας ψιλογυμνος χωρος.

αντε μεγεια και με το καλο στο δευτερο.

εχει διαφορα.

Καλησπέρα!
Απογοητευμένος από τις τιμές (γενικώς) λέω να στραφώ στον ΕΡ-1500 αφού όλοι λένε καλά λόγια!

Υπάρχει κάποιο άλλο μηχάνημα που να τον ανταγωνίζεται στην κατηγορία του;

Οι Phonic είναι κάτι αντίστοιχο;

(Τι είναι το Hypex?)

οι phonic (οι επαγγελματικοι εννοεις φανταζομαι) ειναι πολυ χειροτεροι.

τα hypex ειναι κιτ τα οποια παιζουν φοβερα αλλα πρεπη να τα φτιαξης εσυ

και ειναι και πολυ ακριβοτερα.

οι phonic (οι επαγγελματικοι εννοεις φανταζομαι) ειναι πολυ χειροτεροι.

τα hypex ειναι κιτ τα οποια παιζουν φοβερα αλλα πρεπη να τα φτιαξης εσυ

και ειναι και πολυ ακριβοτερα.

Ευχαριστώ!

Ναι, στα επαγγελματικά είδα τον ΜΑΧ-2500, και επειδή ήταν ακριβότερος (νομίζω και ...βαρύτερος!) σκέφτηκα μήπως είναι κάτι καλύτερο από τα Behringer.