Εντυπωσεις για τον beghringer 1500

Χωρις την παραμικρη διαθεση για αντιπαραθεση Μητσο μου, δεν νομιζω ....
Παντως για τα λεφτα του πολυ καλος σιγουρα, αν και τωρα τα "ψηφιακα" tripath, ICE κλπ θα αλλαξουν δραματικα τους κανονες του παιχνιδιου και στο οικονομικο πεδιο...

Παραδεχομαι παντως οτι ποτε δεν το ακουσα να παιζει και δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση να το κανει καποιος να παιξει. Τελος παντων δεν θελω να συνεχισω την κουβεντα καθως εδω στο κλαμπ,ειμαστε γιαφκα των μπερυ και των ΑΣ και δεν θελω να σας (μας) στεναχωρισω...
Τζιμακο δεν υπαρχει καμμια γιαφκα
αλλωστε και γω δεν τα εχω πλεον και εβαλα ψηφιακά αλλα το γεγονός ειναι γεγονός
τα ας οδηγόντουσαν μανα με τους μπερυδες
σημεραζ με τα ψηφιακα παλι αναζητω το γκαζι των μπερυδων
ούτε και συμπαθησα ποτε καποιο ας

αλλα το σωστό να λέγεται

Ρε σεις πάλι με δαύτα ασχολείσται.
Αμαν 6 χρόνια!!! τα ξεσκίσατε τα μηχανάκια!

Αντικειμενικά είναι τα μόνα μηχανάκια που έχουν αφήσει εποχή σε απανταχού ελληνικά φόρα (και σε πολλά ξένα...)
Τα ξέρουν όλοι, ακόμα και οι χαιεντάδες...
Αναρωτιέμαι γιατί δεν τα δοκιμάσε ποτέ (σε συγκριτικό βεβαίως... ο εδικός τύπος... χεχε).
Ενώ κάθε λογής άγνωστο όνομα οιασδήποτε προέλευσης (και ελληνικής αντιπροσώπευσης...) τρέχει και το δοκιμάζει.
Τι να συμβαίνει άραγες?????????...........

Τες πα ας τα ξαναπούμε.
Το μηχανάκι έχει ελλατώματα.
Αγοράζεις όμως ελλατώματα με 300 ευρά και όχι με 3,000...
Έχει διαφορά...
Και επίσης έχει λιγότερα ελλατώματα από τα ηχεία μας... τον χώρο μας... και το στησιμό μας...
Διότι ποιό το νοήμα να χώσουμε για τελικά 5+ χαρτιά και μετα να πάρουμε EQ για να διορθώσουμε όλα τα υπόλοιπα (που αναφέρω παραπάνω...)
Και να μην έχουμε και οδήγηση...
Απλά έτυχε να είναι λόγω αρκετών αρετών... περισσότερο plug n play από άλλους τελικούς.

Παλιά ήμουν υπέρμαχός τους.
Τώρα τίποτα δεν έχει νόημα.
Ούτε τα συνήθως ανεπαρκή συγκριτικά με ότι ναναι και όπως ναναι (και όπου ναναι...)
Άρα να η απάντηση γιατι δεν τα δοκίμασαν αι εδικοί.

Ο καθείς χτίζει το σύστημά του βάσει των αναγκών του και όχι βασει το τι θα πουν οι άλλοι... Οπότε κάντε ότι καταλαβαίνεται.

Πάντως τα ζαναντού τα κάναν κορδέλλες όπως είχε γραψει τότε και ο Έκτωρας και ας άναβαν τα λαμπάκια.
Άλλοι τελικοί στην θέση τους κατεβάζαν τα ρολά...
Εξ' άλλου χωρίς λαμπάκια ανάθεμα αν καταλαβαίνανε τίποτα οι χρυσαυτιάδες...
Όπως και του Κακαλέα επίσης για όσους ενθυμούνται...
Λαμποκοπούσαν τα κόκκινα... πρώτα όμως ζαρώσαν οι μεμβράνες...

Βασικά ο τελικός θέλει πηότητα για να πάιξει.
Με μετριότητες, μετριότητα θα λάβεται... κατά το γνωστόν χαιεντάδικον κλισέ ή αλλιώς πιπίλισμα...
Και φυσικά όλα τα ωραία πράματα κάποτε τα βαριόμαστε και ψαχνόμαστε για κάτι καλύτερο.

Και γω τους βαρέθηκα.
Τους έχω πλέον μόνο για μεσαίες.
Στα μπάσα έχω Crown και στα πρίμα Hafler.
Όχι ότι είναι καλύτεροι.
Απλά είναι καλύτεροι για την συγκεκριμμένη δουλειά που τους ανατέθηκε να κάνουν.Μην ψάχνεται γιατρικό δια πάσαν νόσον.
Ειδάλλως, αλλάχτε χόμπυ.-

Ασε που αγοράζεις ένα μπέρυ και όταν τον βαρεθείς πετάς τα σωθικά του, κρατάς το κουτι και κάνα τροφοδοτικό αμα σου ταιριάζει και όλα τα βύσματα ( που να τρυπάς και να μετράς) και κοτσάρεις μέσα κάνα hypex, κάνα tripath κλπ (greek way).:fahne90:

@ Γιάννη
Φοβερό το κειμενάκι, έγραψες! :worshippy:

@ Δημήτρη
Καταλαβαίνω τον λόγο που δεν συμπαθείς τα A.S (αντίθετα εγώ γιά τους ίδιους λόγους τα συμπαθώ :nounder:), αλλά δεν είναι όλα τα Spectrum ίδια. Σε προσκαλώ σε σπίτι φίλου να ακούσεις τα Electra (ανα-cros-σοβεριασμένα & με νέα ξυλεία) που "Εγγλεζίζουν" σφόδρα -bye-

Ο EP1500 ελαχιστα διαφερει απο τον TA1050 (εως καθολου θα ελεγα).
Τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο Γιαννης. Τα κλιπ παιζουν τρελλα με τα MG12 αλλα δεν ασχοληθικα παραπανω. Μολις παλμογραφησω το συστημα (σ'αυτο το σταδιο των ρυθμισεων ειμαι) θα μαθω και τι συμβαινει οταν αναβουν.

Ασε που αγοράζεις ένα μπέρυ και όταν τον βαρεθείς πετάς τα σωθικά του, κρατάς το κουτι και κάνα τροφοδοτικό αμα σου ταιριάζει και όλα τα βύσματα ( που να τρυπάς και να μετράς) και κοτσάρεις μέσα κάνα hypex, κάνα tripath κλπ (greek way).:fahne90:

αυτο ακριβως εκανα και η εγχειρηση επετυχε.

σιγα να μην τους πουλαγα.

ουτε για να παρω κουτια και τροφοδοτικα δεν εφταναν τα ευρα.:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Εντυπωσεις για τον beghringer 1500

αυτο ακριβως εκανα και η εγχειρηση επετυχε.

σιγα να μην τους πουλαγα.

ουτε για να παρω κουτια και τροφοδοτικα δεν εφταναν τα ευρα.:SFGSFGSF:

ΣΩΣΤΟΣ!!!
:grinning-smiley-043

Τελικα οδηγουν τα Αρτεμις και αξιζει αυτο το ματσαρισμα γιατι κοντευω να τρελλαθω.
Ενταξει οσο πιο πολλα του δωσεις ενος ηχειου τοσο καλυτερα αλλα τα 250w που δινει ο μπερυ δεν θα βγαλουν καλα αποτελεσματα με ΑS και θα χρειαστω και δευτερο?

Thanks

Τελικα οδηγουν τα Αρτεμις και αξιζει αυτο το ματσαρισμα γιατι κοντευω να τρελλαθω.
Ενταξει οσο πιο πολλα του δωσεις ενος ηχειου τοσο καλυτερα αλλα τα 250w που δινει ο μπερυ δεν θα βγαλουν καλα αποτελεσματα με ΑS και θα χρειαστω και δευτερο?

Thanks

δεν θα χρειαστης δευτερο με εναν θα παιξουν πολυ καλα απλα αν

βαλης δυο θα παιξουν ακομα καλυτερα και το ματσαρισμα πρεπη να ειναι καλο

αν τα αρτεμις εχουν τον κλασικο ηχο της audio spectrum.

Last edited:
δεν θα χρειαστης δευτερο με εναν θα παιξουν πολυ καλα απλα αν

βαλης δυο θα παιξουν ακομα καλυτερα και το ματσαρισμα πρεπη να ειναι καλο

αν τα αρτεμις εχουν τον κλασικο ηχο της audio spectrum.

Να εισαι καλα!!!
Το τελευταιο που ειπες με μπερδεψε λιγο ομως.. :hmmmm2:

τι σε μπερδεψε;

δεν εχω ακουση τα αρτεμις και

προσπαθω να μαντεψω το συνδυασμο

απο αλλα audio spectrum.

Ωπα συγνωμη νομιζα οτι τα ειχες ακουσει και ετσι μπερδευτικα :ernaehrung004:

Κάθε φορά τα ίδια, πάνω που πάω να καταλήξω στο set-up που θέλω να αγοράσω...τσουπ!σκάει ένα θέμα σαν κι αυτό και μπαίνω σε νέες σκέψεις.

Εν συντομία:για τον μικρό χώρο μου (15τ.μ.) έχω καταλήξει στα focal 714 (http://www.focal.tm.fr/) και στον advance acoustic map105...έως τώρα.

Σκέφτομαι πλέον για μπέρυ.Όχι λόγω ισχύος (και ο advance με υπερκαλύπτει) όσο για την ηχητική του απόδοση που (όπως λέτε) καθαρίζει πολλά μηχανήματα πολλαπλάσιας αξίας.

Έχει ακούσει κανείς τον συνδυασμό μπέρυ-focal?
Όντως ο μπέρυ συμπεριφέρεται καλύτερα από τον advance?

Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα προσωπικής σύγκρισης γι αυτό και ζητάω τα φώτα σας.

πες τα Ακριβόπουλε πρωτομαστορα για να μαθαίνουν οι γιαλαντζι και νεόκοποι χαιενταδες των ρηβιού και των φυλλαδων
η αληθεια ειναι στο διαδίκτυο ψαξτε την
οι μπερυδες ηταν από τις μονες πωλησεις που μετάνοιωσα και ελπίζω καποια μερα να μπορέσω να εχω έναν ξανά . Είναι πλεον κατι κλασικο

αυτα τα ολιγα απο την πλατεια συνταγματος στο Ναυπλιο κατω από τον πλατανο με τα τζιτζίκια και γουαι φαι .....

αυτα τα ολιγα απο την πλατεια συνταγματος στο Ναυπλιο κατω από τον πλατανο με τα τζιτζίκια και γουαι φαι .....

πιστευω πως αυτα τα μηνυματα πρεπει να διαγραφονται κυριε διαχειριστα

πλατειες, τζιτζικια, γουαι φαι, ουζα, μπανακια,στριγκακια, κλαμπακια, σουηδεζες, βαρκουλες, γλαρακια και ολα τα συναφη των διακοπων συν του MKii, ειναι το ελαχιστο προκλητικα και πρεπει να μπουν σε μαυρη λιστα και να διαγραφονται παραυτα .....υπαρχουν ακομα ανθρωποι που δουλευουν στο καμινι συν το οτι κολλησαν και ιωση αυγουστιατικα :smash::7SFGSFG:

Ωχ, περαστικά σου βρε φιλαράκι!

Τουλάχιστον να απαλύνεις τον πόνο σου με μουσικούλες (ή μουσικάρες)...

ενα σου λεω, το τελευταιο βινυλιο των porcupine tree "fear of a black planet" εχει αναστεναξει.. να σαι καλα :ernaehrung004: