supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
... παντως αυτη η περιφημη δυνατοτητα οδηγησης του μπερυ μου φαινεται λιγο μουφα: σε μετριο - μικρο χωρο τα Zanadu σαν δορυφοροι (200 κυκλοι και πανω), μολις ανεβεναν λιγο οι σταθμες αναβανε τα λαμπακια.
.
...Ευτυχως ο φιλος μου ο Βαγγελης τα εδωσε (σοφη αποφαση) και μπορω πλεον να τα κραζω αμφοτερα τα μηχανακια.
Εσύ βρέ είχες μαστουρώσει τότε με τις μπριζόλες και το νυχτέρι. Τι θυμάσαι απο το σύστημα;
Χαιρετώ τους φίλους στο φόρουμ!
Από εδώ και μπρος η έδρα μου θα είναι στην Σύρο.
Στο θέμα μας τώρα:
"μολις ανεβεναν λιγο οι σταθμες....." εδω ο Τζιμάκος εννοεί ότι ακούγαμε το the drum της sheffield με τα ζαναντού κομένα στα 150Ηζ και από κεί και κάτω τα δύο 12" σαμπ, και στις δυνατές τυμπανιές κλείναν τα μάτια μας αντανακλαστικά. Κάπου κάπου βέβαια ανάβανε και τα κλιπ αλλά οι στάθμες ήταν ήδη πέραν λογικής.
Όσο για το μικρόν του χώρου ακρόασης, ναι μεν τα ηχεία ήταν στημένα σχεδόν near field αλλά οδηγούσαν έναν ενιαίο ψηλοτάβανο χώρο περίπου 90 κυβικά μέτρα.
Ενώ τα adam σου άρεσαν έ;
Εδώ για την ιστορία να πω ότι ακούσαμε τα Ρ11 adam στην σαλονάρα του Τζιμη δίπλα στις κόρνες του. Λοιπόν τα Ρ11 ακούστηκαν άχαρα ξερά και φωνακλάδικα με λιγότερα μπάσα, (λογικό γιατί είναι 50 φορές μικρότερα από τις κόρνες) αλλά και με λιγότερα ποσοτικά πρίμα!!!??? Οι κόρνες χάιδεψαν τα αυτιά σαν παλιά γιαπωνέζικα ηχεία της δεκαετίας του 70. όσο για τα adam ακούστηκαν σαν ...κόρνες!
Βγάλτε συμπέρασμα τώρα...
Αλλά περισσότερα θα γράψω κάποια στιγμή που θα παρουσιάσω τα adam.
Όσο για τον Μπέρυ μάλλον καταντά μονότονο και κουραστικό να γράψω και εγώ καλά λόγια γι αυτόν
![]()
το μισο φορουμ εχει μπερυδες.
δεν υπαρχη κανεις να δανειση του παιδιου;
βρε παιδια για σταθειτε για να καταλαβουμε και εμεις που δεν εχουμε ακουσει ακομα μπερυδες ,το επιπεδο αποδοσης και ποιτητας οδηγησης σε σχεση με αλλα μηχανηματα, πχ εγω πριν απο λιγο καιρο ακουσα σε φιλικο σπιτι το ζευγος advance pro mpp-505 +power maa-406 ,δεν θυμαμαι με τι ηχεια δυστυχως (μαλλον ηταν BW683 ΝΟΜΙΖΩ) και μπορω να πω οτι με ικανοποιησαν αρκετα και απο οδηγηση και απο ποιοτητα.το μισο φορουμ εχει μπερυδες.
δεν υπαρχη κανεις να δανειση του παιδιου;
Ρε λές να τούς πουλήσαν ΟΛΟΙ .....αχαχαχχαχχαχχα![]()
Ρώτησα σε μαγαζί (στην Αθήνα) με επαγγελματικά μηχ/τα ήχου για να νοικιάσω για λίγες μέρες έναν μπέρρυ 1500 και μου είπαν πως δεν θα βρώ επειδή συνήθως οι επαγγελματίες δεν τους προτιμούν κι'ετσι τα μαγαζιά δεν τους δουλεύουν.
χμμμ....Περιεργο....:chinscratch:
καμμια γνωμη για την συγκριση με advance?δεν είναι περίεργο...
ο μπέρυς ήταν πολύ χάι γιά να είναι επαγγελματικός και
πολύ επαγγελματικός γιά να είναι χαι..
ΟΧΙ βεβαια 1600 ευρω το πακετο,αλλα το θεμα δεν ειναι στην τιμη αλλα στ εαν αξιζει η διαφορα οσον αφορα στη σχεση ποιοτητα τιμη γιατι απο οδηγηση και τα advance πηγαινουν καλα 2χ200 και αυθονο ρευμα.φίλε μου τί να σου πούμε?
θα προχωρήσεις σε μιά αγορά από αυτά που θα πούμε ?
Πάντως δεν νομίζω τα advance που άκουσες να κάνουν 300 ευρώ και από την άλλη ο μπερυ να έχει (που δεν έχει) τι ευκολίες που προσφέρει ένας προ+τελικός.
Μην ξεχνάς το ένα είναι σετ προ τελικού και το άλλο ένας τελικός.
Ο ΤΕΛΙΚΟΣ MAA-406 ζυγιζει 19 κιλα και εχει αρκετα μεγαλο τορροειδη,Αν ο advance είναι σημαντικά ελαφρύτερος από τον μπέρυ κι αν έχει αρκετά μικρότερο μετασχηματιστή στο τροφοδοτικό του τότε ενδεχόμενα ο μπέρυ να έχει καλύτερη οδήγηση από τον πρώτο. Αυτά δεν είναι απόλυτα αλλά δεδομένης και της παραπλήσιας ισχύος τους, είναι καλές ενδείξεις για να πας παρακάτω.
Θα ηθελα ομως και την γνωμη των φιλων χρηστων των μπερυδων και για ενα αλλο θεμα , πως συμπεριφερωνται με μουσικη καπως διαφορετικη ,δηλ, εγω πχ ακουω 50-50 ροκ ακουσματα αλλα και κλασσικη ,συμφωνικα εργα ας πουμε ,χορωδιακα φωνητικα και αλλα,Ο ΤΕΛΙΚΟΣ MAA-406 ζυγιζει 19 κιλα και εχει αρκετα μεγαλο τορροειδη,
πιστευω οτι πρεπει να ειναι αρκετα ικανος στην οδηγηση του,βεβαια ουδεμια σχεση η τιμη του σετ με τους μπερυδες ,απο εκει και περα πλεον ειναι προσωπικη υποθεση και αναλογα με τισ προτιμισεις του καθενος.πιστευω ομως οτι ο advance υπερεχει ως προς την αναλυση και την λεπτομερεια ,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.