peperr
AVClub Addicted Member
Ηρεμα παιδια….
Ο επιγραμματικός τρόπος γραφής μου (λόγω επαγγέλματος) δημιούργησε και πάλι την εντύπωση ότι εκνευρίστηκα κλπ
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ξεκάθαρα
Ηρεμα παιδια….
Ο επιγραμματικός τρόπος γραφής μου (λόγω επαγγέλματος) δημιούργησε και πάλι την εντύπωση ότι εκνευρίστηκα κλπ
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ξεκάθαρα![]()
Αλλα μαλλον θα χτυπησω καμια panasonic gx1 απο ιντερνετ τωρα που η τιμη της ειναι χωμα
paИ-baL;1056815406 said:διαβαζω με ενδιαφερον τις αποψεις σας και δεν θα σταματησω να σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας... ειλικρινα...
στα του προβληματισμου μου...
το viewfinder ειναι αδιαπραγματευτο... δεν δινω την D90 για να παρω μηχανη χωρις οθφαλμοσκοπιο...
το μικρο μεγεθος, που θα με κανει να την παρω ΠΑΝΤΟΥ μαζι μου, ειναι και αυτο σημαντικο...
εκει που πρεπει να βρεθει η χρυση τομη ειναι η αποδοση του συστηματος αυτοματης εστιασης και το κοστος ενος καλου φακου πραγματικων 35mm...
απο την αλλη η Nex δεν φαινεται για επαγγελματικη μηχανη σε σχεση με την OMD και αυτο ειναι πλεονεκτημα στον δρομο...
νομιζω οτι το νημα θα βοηθησει στο μελλον πολυ κοσμο γιατι θεωρω οτι η μεταβαση σε mirrorless ειναι θεμα χρονου για τους περισσοτερους απο εμας...
+1Εχοντας διαβάσει απο την αρχή, ψηφιζω μια καινουρια στυλατη τσάντα για την D90 και τους φακούς της.
Πρώτον δεν είναι τόσο τρομερό το κουβαλημα και δεύτερον, με πορδες δεν βάφουν αυγά. Ενα σύστημα απαιτήσεων έχει τον όγκο και το βάρος του. Το ενδεχόμενο να γλυτωσεις λίγο, δεν δικαιολογεί το να τα αλλάξεις όλα για να πάρεις περίπου το ίδιο αποτέλεσμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.