Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

17574-Mean-Old-Caucasian-Lady-With-Gray-Hair-Flipping-Off-The-Viewer-Poster-Art-Print.jpg

Ε τώρα. Στη διάσκεψη του Ευρωαϊκού Λαϊκού Κόμματος υποστήριξε ότι είναι υπέρ του μνημονίου αλλά με ...άλλο μίγμα πολιτικής (πάρ' το αβγό και κούρεψ' το). Ακόμα και ένας βουλευτής του είχε πει ότι αν το μνημόνιο χρειαζόταν διευρυμένη πλειοψηφία, η ΝΔ θα το ψήφιζε. Τα άλλα τα λέει για τους ιθαγενείς...

Απάντηση: Re: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

Ε τώρα. Στη διάσκεψη του Ευρωαϊκού Λαϊκού Κόμματος υποστήριξε ότι είναι υπέρ του μνημονίου αλλά με ...άλλο μίγμα πολιτικής (πάρ' το αβγό και κούρεψ' το). Ακόμα και ένας βουλευτής του είχε πει ότι αν το μνημόνιο χρειαζόταν διευρυμένη πλειοψηφία, η ΝΔ θα το ψήφιζε. Τα άλλα τα λέει για τους ιθαγενείς...

Η Ν.Δ. ψήφισε 10/18 άρθρα τού Νομοσχεδίου πού έφερε στην Βουλή η κυβέρνηση Παπατζή .

Βλέποντας πάντως ξανά τό βίντεο τής επίθεσης έχω ανάμεικτα συναισθήματα.
Απ´την μιά δέν είναι ότι καλύτερο οι εικόνες τού ξυλοδαρμού και μιάς και πάντα σκέφτομαι μέ όρους κινήματος υπάρχουν πολλές άλλες λύσεις πού θά μπορούσαν νά τούς εκθέσουν.

Απ´την άλλη βέβαια οσο σκέφτομαι τον τρόμο πούχουν προκαλέσει μέ τήν ασύστολη προπαγάνδα τους και τήν βαθύτατη βία μέ τά τόσο αντιδραστικά αντιλαϊκά μέτρα πούχουν πάρει,αλλά καί τήν τεράστιας έκταση καταστολή πού εφαρμόζουν ,είτε ιδεολογικά μέσω τών παπαγάλων τους και τών τηλεοπτικών-διαδΙκτυακών-εντύπων μέσων ,είτε μέσω τών οργάνων καταστολής μέ τά χημικά ,τούς αναίτιους ξυλοδαρμούς,τίς αναίτιες συλλήψεις και τον εκφασισμό τής πολιτικής ζωής,ίσως ήρθε η ώρα νά μπούν στην θέση ολων αυτών πού καταστρέφουν μέ τις αποφάσεις τους τίς ζωές τους...

Τούς τελευταίες δυο μήνες έχω συναντήσει στό γραφείο μου ανθρώπους καθόλα υγιείς προηγουμένως, νάχουν κυριολεκτικά τσακιστεί ψυχολογικά,λόγω απολύσεων ,εκβιασμών στό εργασιακό τους περιβάλλον γιά νά εργάζονται άπειρες ώρες καί συνεχών απειλών γιά περαιτέρω μειώσεις μισθών..
Και ολοι αυτοί είναι άνθρωποι τής παραγωγής ,ηλικίας 35-50 ετών..

Αυτή είναι μιά απροκάλυπτη τρομοκρατία,πού διαλύει σέ χρόνο dt ζωές πού δύσκολα επανασυναρμολογούνται.....
Πρόκειται γιά ανθρώπινες τραγωδίες πού έχουν ένα και μόνον αίτιο..

Τίς ληστρικές αποφάσεις τής σημερινής Κυβέρνησης πού κυριολεκτικά ειναι δολοφονικές.

Μέσα απόλα αυτά θεωρώ πλέον οτι οι πολίτες ως συλλογικό υποκείμενο βρίσκονται σε συνθήκες νόμιμης αμυντικής βίας απέναντι σέ μιά πανάθλια Κυβέρνηση.

Πάντως θάταν λάθος νά στραφούν οι αντιδράσεις σέ ατομικές επιθέσεις,οι οποίες είναι απωθητικές σέ μερίδα κόσμου πού επίσης υποφέρει απ´την κυβερνητική πολιτική καί πού απλά εκτονώνουν γιά λίγο τόν θυμό ,αλλά δεν οδηγούν σέ ουσιαστικές λύσεις καί εν τέλει ενισχύουν τήν Κρατική βία..

Ετσι οπως εχουν διαμορφωθεί οι συνθηκες σήμερα τά πράγματα κινούνται σε τεντωμένο σκοινί..
Και άν η κρίσιμη μάζα δέν στραφεί πρός τήν σωστή κατεύθυνση παραμονεύουν και ακροδεξιές εκτροπές πού φυσικά χαλαρά μπορεί νά τις εφαρμόσει ο GAP μέ τους συμμάχους του τού ΛΑΟΣ.

Συμφωνώ χοντρικά με τον Σπύρο, παρόλο που στη σκέψη και μόνο εξωθεσμικής βιας βγάζω (έβγαζα) σπυράκια (είμαι ο μέσος πολίτης..).

Τον τελευταίο χρόνο όμως έχω κυριολεκτικά μείνει άναυδος: Ακόμα και οι ασφαλιστικές δικλείδες ελέγχου της εξουσίας που παρέχει η αστική δημοκρατία (ατελής, "δήθεν" κλπ κλπ αλλά αυτή είχαμε ως τώρα) παραβιάζονται συστηματικά. Από που ν'αρχίσω και που να τελειώσω:
Από τον ορυμαγδό νομοσχεδίων που περνάνε σαν κατ επείγοντα με κομματική πειθαρχία?
Από την πρωτοφανή απάτη σε βάρος των ψηφοφόρων με τις προεκλογικές δηλώσεις και την μετέπειτα πολιτική?

Από το ότι αυτό συνεχίζεται αδιάκοπα? Οι δηλώσεις της κυβέρνησης έχουν αξία αστρολόγου σε μεσημεράδικο. Ανατρέπονται - πλήρως- σε 1-2 βδομάδες.

Από το κατάπτυστο fast track που επιτρέπει την υπογραφή συμβάσεων με χώρες και εταιρίες ΧΩΡΙΣ να περνάνε από την έγκριση της βουλής (μη μας προκύψουν και μερικοί Παπαχρήστου-Σακοράφα και χαλάσουν οι δουλειές).

Από το ότι τη χώρα συγκυβερνούν άνθρωποι που δεν τους ψήφισε κανείς? Είναι επιλογές του ΓΑΠ ή αλεξιπτωτιστές του ψηφοδελτίου επικρατείας (το ίδιο είναι).

Όταν η εξουσία δεν σέβεται τους κανόνες του παιγνιδιού, τι να κάνει ο πολίτης? Είναι αναγκασμένος να τη μιμηθεί φοβάμαι..

το κρίμα είναι οτι τις έφαγε ένα απλό πιόνι..
επίσης, επειδή κι αυτοί είναι άνθρωποι, τους λυπάμαι!

απο την άλλη όμως, κανένας τους δεν λυπήθηκε όλους εμάς!
στο χωριό μου λέμε, "όπως στρώσεις θα κοιμηθείς".....

έπρεπε να περιμένουν οτι κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό!
και προσωπικά χαίρομαι που έγινε, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να αντικρουστεί η τρομοκρατία που σπέρνουν στον κόσμο!

Πρέπει να ντρέπονται να κυκλοφορούν στον δρόμο όλοι τους.-

Ελπίζω να λάβανε το μύνημα, αν όχι, τότε -καλώς ή κακώς- θα δούμε και χειρότερα απο το χθεσινό......

Απάντηση: Re: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

Όχι, το κόμμα του αν πρόσεξες καταψήφισε το μνημόνιο.

..........................................

Και μετά λένε κάποιοι γιατί το ένα, γιατί το άλλο.
Εμπρός λοιπόν στις επόμενες εκλογές, όλοι ΝΔ, όλοι Αντωνάκη Σαμάρα.
Θα αλλάξει την Ελλάδα, στο κάτω κάτω, αν ευθύνεται έστω και λιγάκι η κυβέρνηση μπούλη, ο Αντώνης μας, το λεβεντόπαιδο της Μεσσηνίας θα μας βγάλει έξω απ το ΔΝΤ, θα σώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Re: Απάντηση: Re: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

ίσως ήρθε η ώρα νά μπούν στην θέση ολων αυτών πού καταστρέφουν μέ τις αποφάσεις τους τίς ζωές τους...

Αν και δεν πιστευω στο οφθαλμον αντι οφθαλμου φαινεται πως μονο ετσι μπορει τα λαμογια να αλλαξουν ροτα ή τουλαχιστον να βγουν απο το παιχνιδι της εξουσιας.

Όλοι έχουν κρυφτεί στα λαγούμια τους. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ όποιος ξεμυτίσει ακούει κράξιμο...

Λογικό είναι κάποιος να τις αρπάξει...
Δε πειράζει. Είναι σίγουρο ότι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον πατέρα που βλέπει το πεινασμένο παιδί του ή τον συνταξιούχο που δεν έχει να πάρει τα φάρμακα του...

Στην τελική το αίμα ανανεώνεται κάθε 10 λεπτά. Ας πει πως έκανε μια αιμοδοσία...

Ο Γιωργάκης γιατί δεν πήγε στην πρώτη γραμμή να διαδηλώσει όπως πιο παλιά??:BDGBGDB55:

Επίσης καλό είναι που αυτά κάνουν το γύρο του κόσμου. Να καταλάβουν πως αν συνεχίσουν θα έχουν προβλήματα...

το κρίμα είναι οτι τις έφαγε ένα απλό πιόνι..
επίσης, επειδή κι αυτοί είναι άνθρωποι, τους λυπάμαι!

απο την άλλη όμως, κανένας τους δεν λυπήθηκε όλους εμάς!
στο χωριό μου λέμε, "όπως στρώσεις θα κοιμηθείς".....

έπρεπε να περιμένουν οτι κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό!
και προσωπικά χαίρομαι που έγινε, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να αντικρουστεί η τρομοκρατία που σπέρνουν στον κόσμο!

Πρέπει να ντρέπονται να κυκλοφορούν στον δρόμο όλοι τους.-

Ελπίζω να λάβανε το μύνημα, αν όχι, τότε -καλώς ή κακώς- θα δούμε και χειρότερα απο το χθεσινό......

Ο συγκεκριμένος θα μου επιτρέψεις να πω οτι μόνο απλό πιόνι δεν ήταν...
Πρωτοκλασάτος υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης σε νευραλγικό υπουργείο...
Έτυχε λόγω κακοτυχίας ή λόγω μ@λακιας να βρεθεί σε λάθος μέρος,λάθος στιγμή χτες.
Σίγουρα και οι υπόλοιποι από το σινάφι του έχουν πάθει σοκ με τις εικόνες που είδαν...
Μπορεί να μη συμφωνούμε με τέτοιες πρακτικές,αλλά όπως και να το κάνουμε είναι η μικρή μας ικανοποίηση-εκτόνωση σε όλο αυτό τον χαμό που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας...

Προβληθηκαν και προβαλονται οχι η συγκεντρωση των χιλιαδων που συμμετειχαν,αλλα η επιθεση στο Χατζηδακη.
Απο την μια η <συμπτωματικη> απεργια των ΜΜΕ και απο την αλλη η επιθεση στον Χατζ καταφεραν,να στρεψουν αλλου τις καμερες.
Εκεινος ο<γιγαντας> που βαρουσε μπουνιες απο πισω ,σε τι διαφερει απο τα ΜΑΤ?
Α καποιοι ψελιζουν οτι τον μπερδεψαν με τον <κ ΓΣΕΕ>

Re: Απάντηση: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

Εκεινος ο<γιγαντας> που βαρουσε μπουνιες απο πισω ,σε τι διαφερει απο τα ΜΑΤ?

Δε φοράει αντισφυξιογόνο μάσκα όταν τη χρειαστεί...-bye-

Last edited:
Έχει κάνει κι άλλο ''έγκλημα'' ο τύπος. Και πάλι με Βγενό μέσα.

Δεν νομίζω πως πρέπει ν´ανησυχούμε. Και οι φάπες ήταν χαμηλού προφίλ.:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

Δε φοράει αντισφυξιογόνο μάσκα όταν τη χρειαστεί...-bye-

Ακριβως,ο <φερετζες> κανει την διαφορα ,κατα τα αλλα ιδιοι.Απλως αλλαξαν θεσεις,μπορει αυριο να ξαναλλαξουν θεσεις

Για τις παρανομιες τους δεν πληρωνουν. Εχουν ασυλια ή παραγραφονται ή τους κρινουν αθωους οι ομοιοι τους.

Θεωρουν οτι πληρωνουν, οταν τους τιμωρει ο λαος με τα χαμηλα ποσοστα στις εκλογες.

Οι πρακτικες τους ειναι ξεκαθαρο ποιον εξυπηρετουν και ποιον οχι.

Δεν φοβουνται τιποτα, αλωνιζουν και δεν δινουν λογαριασμο.

Το να φοβουνται να κυκλοφορησουν ειναι το ελαχιστο που μπορει να τους συμβει. Μερικες ψιλες που και που για παραδειγματισμο, ειναι η μονη λυση.

Ψηφιζω ναι στις σφαλιαρες. Εφοσον δεν λειτουργει τιποτα αλλο, παρα μονο οι νομοι του ισχυρου, οπως στη ζουγκλα, ειναι η μοναδικη λυση, που μπορει να εχει καποιο αποτελεσμα.

Όταν οι ίδιοι οδηγούν σε εξευτελισμό τον κόσμο, τι περιμένουν αγκαλίτσες και φιλάκια ?
Οι ίδιοι έφεραν την κατάσταση εκεί, τι θέλουν τωρα, τα ρέστα?
Αν συνεχίσουν , ετσι ο κόσμος θα εξαγριωθεί ακόμα περισότερο.
Θα δούμε και χειρότερα ...

Έτσι.:a0210:

Για να ξυπνήσει ήταν Μήτσο..:firstprize:

Το μηνυμα πέρασε, νομίζω.
Η βία θα κλιμακωθεί μοιραία και βέβαια, οχι με ευθύνη του κόσμου.
Οταν θα βγουν στους δρόμους οι ορδες των πεινασμένων, να δούμε που θα πάνε να κτυφτούν οι βουλευτάδες ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

Αν και δεν πιστευω στο οφθαλμον αντι οφθαλμου φαινεται πως μονο ετσι μπορει τα λαμογια να αλλαξουν ροτα ή τουλαχιστον να βγουν απο το παιχνιδι της εξουσιας.

Mά ούτε εμένα μού αρέσει νά βλέπω τέτοιες εικόνες και δέν ξέρω εάν και πολιτικά φέρνουν αποτέλεσμα.
Αλλά έχουν όντως πιά ξεπεράσει κάθε όριο ατιμωρησίας και παντοδυναμίας και αυτό μέ θυμώνει.

Ξαναλέω μόνον οτι φοβάμαι πώς άν συνεχιστούν τέτοιες επιθέσεις σε ατομικό επίπεδο,μήν βγούν κερδισμένοι οι Κυβερνώντες.

Προτείνω το νήμα να ενσωματωθεί με το "Που πάει η χώρα". Νομίζω είναι πιο πρακτικό για τους συμμετέχοντες.