Mά ούτε εμένα μού αρέσει νά βλέπω τέτοιες εικόνες και δέν ξέρω εάν και πολιτικά φέρνουν αποτέλεσμα.
Αλλά έχουν όντως πιά ξεπεράσει κάθε όριο ατιμωρησίας και παντοδυναμίας και αυτό μέ θυμώνει.
Ξαναλέω μόνον οτι φοβάμαι πώς άν συνεχιστούν τέτοιες επιθέσεις σε ατομικό επίπεδο,μήν βγούν κερδισμένοι οι Κυβερνώντες.
Υπάλληλοι είναι οι βουλευτές, όπως και πολλοί από μας. Αν κάποιος τσινήσει, παίρνει σειρά (με χαρά) ο επόμενος, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όσον αφορά την επαφή των βουλευτών με την παργματικότητα είναι χαλαρή
Aν καταλαβαινω καλα το προβλημα ειναι οι μπουνιες στον Χατζ και οχι η ανατροπη ολων οσων καταστρεφουν την ζωη μας.Δηλαδη επειδη πεσανε μερικες στον Χατζ και φοβηθηκανε και οι αλλοι ,καναμε το καθηκον μας και δειξαμε τι τους περιμενει?
Δεν μας ενδιαφερει ,η συλλογικοτητα και η αφυπνυση του λαου,αλλα η<μαγκια> της σφαλιαρας.Νομιζω οτι για να υπαρξουν αλλαγες και βελτιωσεις χρειαζονται χιλιαδες λαου στο δρομο,αλλα και στις καλπες.Οσο διωχνουμε η αποκοιμιζουμε τα ευρυτερα λαικα στρωματα,τοτε θα μας κανουν οτι θελουν.
Οραματιζομαι μια συγκεντρωση ,παρομοια σε μεγεθος με αυτη που εζησε η Θεσ/νικη ,για το ονομα της Μακεδονιας.Δεν νομιζω οτι διαφερει κατ ουσια η μια κατασταση απο την αλλη.Φτωχαινουμε σαν εθνος,γινομαστε επαιτες του ΔΝΤ και διαλυομαστε ,τι αλλο πρεπει να συμβει για να διαδηλωσουμε μαζικα και αποφασιστικα?Ας μαζευτουν 800.000 ψυχες στη Αθηνα ,και δεν χρειαζεται να χτυπησουμε κανενα Χατζ,η φωνη των χιλιαδων ψυχων ειναι πιο δυνατη απο το χαστουκι στον οποιο Χατζ
Σήμερα έγινε ένα θαύμα. Δείτε με προσοχή και πιστέψτε και εσείς:
http://www.youtube.com/watch?v=wDQW1ojbXxc&feature=player_embedded
και ο ασφαλιτης ειναι παιδι της γειτονιας κι αυτος, τι να κανει κλεφτης να γινει?
Καταρχάς είμαι κατά της βίας, όπως και οι περισότεροι εδώ μέσα, υποθέτω.
Και φυσικά δεν θα χτυπουσα ποτέ κανεναν συνάνθρωπο ακόμα και βουλευτή (είμαι φιλόζωος άλλωστε, τα ζωα δεν τα χτυπάμε ποτέ)
Για το "χαστούκι" όπως είπες φταίει κυρίως ο ίδιος ο Χατζ και γενικά οι πολιτευτές και οχι αυτός που το έδωσε.
Αυτοί προκαλούν. Αυτοί εξωθούν σε τέτοιες πράξεις.
Και όπως γραφεις και ο ίδιος (φτωχαίνουμε , γινόματσε επαίτες, διαλύομαστε) στο παιχνίδι πλέον δεν θα έινι πολιτικό.
Θα έιναι αγωνας για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
Και εκει φίλε, δεν υπάρχουν κανόνες .
Το φταίξιμο λοιπόν, εκει που πρέπει, στους πολιτικούς...
Όχι, το κόμμα του αν πρόσεξες καταψήφισε το μνημόνιο.
..........................................
Και μετά λένε κάποιοι γιατί το ένα, γιατί το άλλο.
Εμπρός λοιπόν στις επόμενες εκλογές, όλοι ΝΔ, όλοι Αντωνάκη Σαμάρα.
Θα αλλάξει την Ελλάδα, στο κάτω κάτω, αν ευθύνεται έστω και λιγάκι η κυβέρνηση μπούλη, ο Αντώνης μας, το λεβεντόπαιδο της Μεσσηνίας θα μας βγάλει έξω απ το ΔΝΤ, θα σώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Εγώ Σπύρο διαφωνώ κάθετα με αυτή τη διαπίστωση.
Η απόδοση δικαιοσύνης είναι κάτι που πρέπει (πλέον) να γίνει με κάθε τρόπο και κάθε κόστος (αυτό σημαίνει και η υπογραφή μου άλλωστε). Το κέρδος δε είναι διπλό. Διότι κανένας "κουκουλοφόρος", "χούλιγκαν", κτλ, δεν πρωταγωνίστησε στον ξυλοδαρμό ώστε να θεωρηθεί προβοκάτσια, στημένος και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να γίνει πράξη επιτέλους η θεωρία του παντοδύναμου λαού. Ε, νάτος ο λαός. Να ένα τμήμα του 60% που δεν εγκρίνει τις στημένες εκλογές. Εκτός από το τμήμα που την αράζει στις καφετέριες και το δείχνει το Star ως "απολιτίκ", υπάρχει και αυτό που είναι κάργα "πολιτίκ" και δεν περιμένει την εφαρμογή του "Νόμου περί ευθύνης υπουργών". Δρα μόνο του.
Διαφωνούμε, συνονόματε, άλλη μια φορά, αλλά δεν πειράζει.....καταρχάς, δεν δέχομαι την απόδοση της δικαιοσύνης με κάθε τρόπο και κόστος. Τι θα πει αυτό? Με την ίδια λογική θα πρέπει να δικαιολογήσω τον ΓΑΠ και τους ομοίους του που θέλουν να ''σώσουν'' τη χώρα με κάθε τρόπο και κόστος. Δηλαδή, βρε Γιάννη, η σφαλιάρα στο Χατζηδάκη είναι η απάντηση στην πράξη μέρους των απεχόντων πριν ένα μήνα από τις κάλπες διότι διαφωνούν με τις στημένες εκλογές? Τι θα πει στημένες εκλογές? Σιχαίνονται την ενισχυμένη αναλογική ενώ αν παίζαμε με απλή θα είχαμε 100% συμμετοχή? Τι πονάει περισσότερο το σύστημα? Η χθεσινή σφαλιάρα στο Χατζηδάκη ή ένα 60% άκυρα-λευκά στις κάλπες? (γνωρίζω τις θέσεις σου περί συμμετοχής, απλά, σε ρωτάω να τοποθετηθείς σαν παρατηρητής).
Η κυβέρνηση δεν έχει καμμιά ανάγκη να βρει αφορμές ούτε για περισσότερα μέτρα, ούτε για περισσότερη καταστολή. Τα εφαρμόζει και τα δύο αναφανδόν χωρίς προσχήματα. Όλα τα υπολοιπα είναι για λαική κατανάλωση και τελικά αυτά είναι που εξυπηρετούν την καθημερινή ήπια καταστολή. "Μην πετάτε πέτρες γιατί θα ενισχυθεί η καταστολή", "Μην βαράτε τους πολιτικούς γιατί αυτό είναι ισοπέδωση", και η οπισθοχώρηση δεν έχει όριο.
Δηλαδή Έ Λ Ε Ο Σ! Αν δεν φταίει ο Χατζηδάκης και ο κάθε Χατζηδάκης για τη σημερινή κατάσταση, τότε ποιος φταίει ρε γαμώτο; Δεν δικαιώνουμε τον Πάγκαλο όταν λέμε ότι ο Χατζηδάκης κακώς έφαγε ξύλο;
Όταν λέμε ότι κακώς ο Χατζηδάκης έφαγε ξύλο δεν δικαιώνουμε τον Πάγκαλο, μάλλον το αντίθετο γίνεται. Δεν είναι δυνατόν να σκίζουμε τα ρούχα μας όταν ακούμε περί συλλογικής ευθύνης, να παίρνουμε λεξοτανίλ όταν ακούμε ότι όλοι φταίμε και μαζί τα φάγαμε, δεν μπορεί ν' αποδεχόμαστε πολιτική δήλωση ''πρωθυπουργού'' χώρας ότι κυβερνά ένα κράτος διεφθαρμένων και από την άλλη να δικαιολογούμε μια άσχετη σφαλιάρα που έφαγε ο πρώτος πολιτικός που βρήκαμε μπόσικο στο δρόμο μας. Γινόμαστε ανακόλουθοι. Οι Ισλανδοί έριξαν μια σφαλιάρα μεγατόνων στη κάλπη, οι Κύπριοι άλλη μια τεράστια στα μούτρα του Ανάν, οι δε Αργεντινοί τους έστειλαν στο διάολο.
ΥΓ. Καλά τα «αντριλίκια» του στυλ ήταν ένας και ήταν τριάντα μόνο γέλια προκαλούν. Όποιος διακατέχεται από τέτοιου είδους «αντρική τιμή» να ζητήσει από το Κράτος να αφοπλίσει την αστυνομία, να ζητήσει από τους πολιτικούς να μην έχουν ένοπλη προστασία, να ζητήσει από τους μπάτσους να έχουν διακριτικά ώστε να υποβάλλονται μηνύσεις για κατάχρηση, και πλήθος άλλες «αντρίκιες πράξεις». Όλα τα άλλα είναι παιδικές αφέλειες και πολυτέλειες και εδώ μιλάμε για επιβίωση. Άλλη μια γελοία έκφανση της εμπλοκής της Ηθικής στην Πολιτική όπως έγραψα πριν από 2-3 μέρες…
Δηλαδή, τι υποστηρίζεις τώρα? Ότι το ένα λάθος διορθώνει το άλλο? Ξέρουμε το ρόλο του τηλεοπτικού συρφετού που εξανίσταται καθώς και τις θέσεις του. Τι θα κάνουμε? Θα γίνουμε όμοιοί του? Αυτό προτάσσει η δική μου ηθική χωρίς να είμαι πολιτικός. Αν πω με κάθε κόστος και κάθε θυσία, ε και δεν πειράζει αν μέσα στα ξερά καούν και μερικά χλωρά, τότε είναι που θα κάνω πράξη το δόγμα Πάγκαλου...
ΥΓ2. Στην ερώτηση σε τι διαφέρει ο "μποξέρ" από τα ΜΑΤ η απάντηση είναι εύκολη. Δεν είναι πληρωμένος δούλος με στολή για να δέρνει όποιον βρει μπροστά του. Το έκανε αφιλοκερδώς. Δεν ανέχεται το αφεντικό του (Κράτος) να είναι κλέφτης και εκείνος να τον φυλάει κι από πάνω. Δεν το παίζει νταής πίσω από ένα εθνόσημο και μια ασπίδα. Έχει αξιοπρέπεια. Φτάνουν αυτά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.