Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

η μεγάλη διαφορά είναι ότι ήταν κόσμος ασχετος και ουσιαστικά ασυντόνιστος αναμετάξυ τους

ΑΠΛΟΣ ΚΌΣΜΟΣ ήταν ,,, άρα δεν δουλέυουν συνομοσίες και δόγματα για τον ξυλοδαρμό
λαικό ξεσπασμα ήταν

Απάντηση: Re: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

μην χάνουμε το δάσος για το δέντρο που ήταν 5 φάπες στο μπούλη

την ροπή του κόσμου κοιτάτε που δεν θέλει και πολύ να κάνει διάφορα .....

εδω με πήρε τηλ η μάνα μου και μου λεει φτηνά την γλύτωσε ο που@@ης

( όσο για βία αστο!!!!!!!! οταν δεις μια στρατία ΜΑΤ να βγάζουν τα αντερα απο το στόμα σε 20χρονο τα λέμε .. )

Βασίλη το θέμα είναι νά μήν εξαντληθεί η ''λαϊκή ικανοποίηση'' σε αυτές τίς 5 φάπες,γιατί το Καθεστώς δεν αστειεύεται..
Μπορεί και νά παραχωρήσει και εκατό φάπες γιά δέκα καραγκιόζηδες και μετά νά αντεπιτεθεί τσακίζοντας κυριολεκτικά τά καλύτερα μυαλά μιάς ή δυό γενιών..
Τάχουμε ξαναζήσει αυτά οταν ο ανθός μιάς ολόκληρης γενιάς τουλάχιστον σερνόταν στίς εξορίες και στον αποκλεισμό..
Και οι σημερινοί ''Πάγκαλοι'' και Ολυ Ρεν και ολα αυτά τά τσιράκια τού πιό άγριου καπιταλισμού δέν θά διστάσουν νά το ξανακάνουν..
Γι´αυτό και ας ακουστώ ''συντηρητικός'' πρεσβεύω τήν οσο μεγαλύτερη συλλογική αντίδραση και αντίσταση σέ κάθε επίπεδο.

Οταν πάψουν οι διάφοροι ''πρόθυμοι'' νά καταπίνουν αμάσητες τίς μαλακίες πού τούς σερβίρουν οτι ''Μαζί τά φάγαμε'' και καταλάβουν οτι τους κοροϊδεύουν χοντρά θά αλλαξουν οι οροι του παιχνιδιού..

Last edited:
Επειδη η φυσιογνωμια του <ηρωα> φαινεται αρκετα καθαρα,περιμενω να μαθω αν ηταν αγανακτισμενος η <αγανακτισμενος>

σωστά τα λές Σπύρο έτσι είναι

απλά το γεγονός καταγράφουμε και τι οδήγησε τον ασχετο κόσμο να κοπανήσει , σχεδόν λιντσάρει τον πιανίστα
είναι αυτό που λέμε ότι βράζει κάτω απο το καπάκι και φοβάμαι μην ανοίξει και το σύστημα θελήσει να το καπακώσει με δύναμη ...

Re: Απάντηση: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

Για το ΠΑΜΕ δεν διαφωνώ σέ πολλά απ´οσα γράφεις..Μοιάζει νά λειτουργούν στην λογική ''Οτι δέν ελέγχω τό απορρίπτω'' γιά νά τό πώ συνοπτικά..

είναι Τελειωμένοι.
η Εργατική Τάξη, δεν είναι μαλάκας: τους βλέπει.
τους ψηφίζουν ακόμα κάτι δικηγόροι και γιατροί με ...ενοχές.
ή επειδή θυμούνται ...τα μικράτα τους.
το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με το υποτιθέμενα 'εκσυγχρονιστικό', ευρωπαϊζον απολειφάδι που δεν θέλει να είναι Κόμμα αλλά ...Λέσχη. όπως λέμε 'Προοδευτικός Σύλλογος Γραμμάτων & Τεχνών ο Επαμεινώνδας'.
Είναι Τελειωμένοι. Ολοι Αυτοί.
Ο κόσμος θα βρεί καινούργιες μορφές πάλης και αγώνα.
Αυτοί -και εδώ εννοώ και τους δύο- θα προσπαθήσουν να τις καπελώσουν αλλά, αυτή τη φορά, 'θα τα βρούν μπαστούνια'.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χα

Είσαι υπερβολικός, τσουβαλιάζεις και κρίνεις άδικα έναν ολόκληρο κλάδο επαναφέροντας τα πιστεύω της συλλογικής ευθύνης. Δεν υπάρχει σε κανένα Δίκαιο του κόσμου (αφού σου αρέσει να μιλάς για δικαιοσύνη) η έννοια της συλλογικής ευθύνης. Η διατύπωση αυτή είναι καθαρά πολιτική και εξυπηρετεί το σύστημα που θολώνει τα νερά ως προς την απόδοση των ευθυνών. Μέχρι, λοιπόν, να στερηθώ του δικαιώματος διατύπωσης της γνώμης μου, θα το φωνάζω: ΟΧΙ δεν φταίμε όλοι, ΟΧΙ δεν φταίνε όλοι οι πολιτικοί το ίδιο, ΟΧΙ δεν φταίνε όλοι οι αστυνομικοί εξίσου......όταν 20-30 άνθρωποι βαράνε έναν, την ίδια εντύπωση μου κάνει είτε φορούν διακριτικά είτε είναι αγανακτισμένοι πολίτες. Δεν αγιάζει ο σκοπός τα μέσα, αλλιώς, έχουμε όλοι τα ίδια μούτρα με τον Πάγκαλο...

Όπως το είπες αρχικά, απλά ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε συνολικά τον κόσμο και την κοινωνία είναι εντελώς, μα εντελώς διαφορετικός. Η αντιπαράθεσή μας δεν έχει κανένα νόημα, δεν υπάρχει ούτε ίχνος κοινού τόπου.
Εσύ συνεχίζεις τον δρόμο σου, κι εγώ τον δικό μου. Θα δούμε ποιος είναι πιο "σύντομος".

Βλεποντας τωρα προσεκτικα το βιντεο ,παρατηρησα οτι ο ενας απο τους δυο αγανακτισμενους,οχι αυτος με το σκουφο αλλα ο αλλος,μολις τελειωσε την εκφραση της αγανακτησης του,πηγε και πλησιασε τον Χατζ και σαν να τον παρηγορουσε.Καντε τον κοπο και κοιταξε το βιντεο,ο τυπος φοραει μπουφαν σε μπλε αποχρωση με καφε γιακα και εχει καποια χαρτια στη τσεπη του μπουφαν

Quiz No.2: Βρείτε τις ομοιότητες :BDGBGDB55:

%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-440x295.jpg

%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%822-440x247.jpg

%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%821-440x247.jpg

Αυτά είναι γνωστά πλέον. Παλαιότερα το υποψιαζόμαστε, τώρα με τη διάχυση της τεχνολογίας, το επιβεβαιώνουμε. Γιατί ο "μεγάλος αδερφός" που θέλουν να μας φορέσουν, ενίοτε γίνεται μπούμερανγκ. Για αυτό άλλωστε πλέον η αγαπημένη ασχολία των αστυνομικών στις πορείες είναι να κηνυγούν και, κάπου-κάπου, να κοπανούν φωτογράφους.

Λογω της <απεργιας> των ΜΜΕ ,δεν υπαρχουν βιντεο απο ελληνικα ΜΜΕ.Τουλαχιστον εγω τα μονα που βρηκα ηταν απο ξενα ΜΜΕ και μονταρισμενα απο αυτους φυσικα.Οι εικονες που βρισκω για την Ελλαδα ,ειναι απο ξενους,αν αυτο λεει κατι

Εγω ειμαι κατα της ΒΙΑΣ !!!

ΚΑΤΑ !!!!

Αλλα στον Χατζηδακη και στους υπολοιπους Χατζηδακηδες που θα θελησουν να βγουν στο Δρομο θα πω μονο αυτο : ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !!!!!!

δεν ειμαστε ολοι ψυχραιμοι....

ειναι και μερικοι που θελουν να ακουμπησουν καπου την παλαμη τους βρε αδερφε οχι μονο να την δειχνουν.....

Να βρουν οι κλέφτες ποιοι έκλεψαν τα λεφτά και όχι ποιοι χτύπησαν τον ''μπούλη'',

όλοι οι Έλληνες τον χτύπησαν και κρίμα που δεν ήταν και άλλοι πολιτικοί εκεί να τις φάνε και αυτοί!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

είναι Τελειωμένοι.
η Εργατική Τάξη, δεν είναι μαλάκας: τους βλέπει.
τους ψηφίζουν ακόμα κάτι δικηγόροι και γιατροί με ...ενοχές.
ή επειδή θυμούνται ...τα μικράτα τους.
το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με το υποτιθέμενα 'εκσυγχρονιστικό', ευρωπαϊζον απολειφάδι που δεν θέλει να είναι Κόμμα αλλά ...Λέσχη. όπως λέμε 'Προοδευτικός Σύλλογος Γραμμάτων & Τεχνών ο Επαμεινώνδας'.
Είναι Τελειωμένοι. Ολοι Αυτοί.
Ο κόσμος θα βρεί καινούργιες μορφές πάλης και αγώνα.
Αυτοί -και εδώ εννοώ και τους δύο- θα προσπαθήσουν να τις καπελώσουν αλλά, αυτή τη φορά, 'θα τα βρούν μπαστούνια'.

.Ειναι ομως οι μονοι οργανωμενοι και κακώς πιστευεις οτι τους ψηφιζουν δικηγοροι και γιατροί που και αυτό δεν ειναι για κατηγορια.Εχουν ομως και προσβαση και σε αδυναμες κοινωνικες ομαδες αντιθετα απ'τονΣΥΝ που εχει χασει τον προσανατολισμο του.Προσωπικά δεν θεωρώ οτι ειναι περιοδος για να εχω αντι-κκε σταση.Ολοι ειναι αναγκαιοι πλην των υποταγμενων του Κουβελη.

Εντατικές έρευνες διεξάγουν οι αρμόδιες αρχές γιά τόν εντοπισμό τού αγανακτισμένου πολίτη πού χειροδίκησε είς βάρος βουλευτού.
Τά αποτελέσματα τών ερευνών θα ανακοινωθούν μαζί μέ εκείνα τών δολοφόνων τής Marfin..