Έχω αγανακτήσει με την οργάνωση (???) αρχείων και το εικονικό πληκτρολόγιο, κατά τα άλλα καλά πάμε...
edit: το τραγικότερο είναι ότι η βασική εφαρμογή διαχείρισης των φωτογραφιών Photos, αλλάζει τα ονόματα των αρχείων αν τα εισάγεις μέσω αυτής ή ακόμα κι αν τύχει να περάσουν μέσω αυτής από κάποια εφαρμογή σε άλλη. Πρέπει να πίνουν ληγμένα κακής ποιότητας εκεί στο Cupertino...
![]()
Απο ολα αυτα, το affinity ειναι το πιο πολυπλοκο παντως...Ok, κυριοι, αρκετα κατατοπιστικοι..
Σας ευχαριστω, θα δοκιμασω πρωτα affinity να δω
Μαζί με την αναβάθμιση επανήλθε και η δυνατότητα lifetime αγοράς, στα 65€... ...Πάρα πολλά λεφτά για ipad app
Ας ειναι καλά ο Τάκης , εγώ το πήρα σε προσφορά μηδέν εις το πηλίκον , επειδή το Pixelmator κάνει και σούπερ επεξεργασία στο υπέρυθρο , έχει υποστήριξη του pencil , βλέπεις πλέον τις αλλαγές χωρίς Apply λέω να το τιμήσω δεόντως , α ξέχασα μου ανοίγει και τα Raw της ΟΜ1 …οι τιμες εχουν ανεβει για καποιον που μπαινει τωρα στο συστημα, ειναι προβλημα (αν και οχι τοσο οσο το μοντελο της adobe).
Για μα ς που ειμαστε απο παλια, ειμαστε τυχεροι γιατι τις πηραμε τσαμπα (5 ευρω αν θυμαμαι καλα)!
το ιδιο και για πολλες αλλες εφαρμογες, οπως το filmic pro, fusion, affinity κλπ
Τωρα πολλες πανε στο subscription model ή αυξανουνε δραματικα τις τιμες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.