Epg 7 Days,test

Παίζει ρόλο που αποθηκεύεται το epg.dat; Το είχα να αποθηκεύεται στο usb.
οπως σου ειπε και ο κωστας παιζει,επελεξα να αποθηκευεται το epg του nabilo στο usb και δεν φορτωναι το epg της νοβα οταν επελεξα να αποθηκευεται στο hdd φορτωσαι κανονικα της νοβα

εμενα δυστυχως στα αγγλικα.αρα ετσι θα ειναι..οι περιληψεις οντως δν υπαρχουν..υπαρχει περιπτωση να μπουν?το καλο ειναι πως η αρχη εγινε
οι περιληψεις νομιζω θα μπουν

οι περιληψεις νομιζω θα μπουν

ενω μου τα φορτωνει κανονικα,μετα απο μερες αρχιζουν να δημιοιυργουνται κενα στο προγραμμα....γιατι?κατεβαζει απο nova και το χαλαει?
γιατι εχουν προτιμηθει τα αγγλικα απο τα ελληνικα?ιδια διαδικασια ειναι..

ενω μου τα φορτωνει κανονικα,μετα απο μερες αρχιζουν να δημιοιυργουνται κενα στο προγραμμα....γιατι?κατεβαζει απο nova και το χαλαει?
γιατι εχουν προτιμηθει τα αγγλικα απο τα ελληνικα?ιδια διαδικασια ειναι..
κανε reboot και τρεξε ξανα το plugin
για τα αγγλικα δεν ξερω
εχουν μπει και οι περιληψεις

οπως σου ειπε και ο κωστας παιζει,επελεξα να αποθηκευεται το epg του nabilo στο usb και δεν φορτωναι το epg της νοβα οταν επελεξα να αποθηκευεται στο hdd φορτωσαι κανονικα της νοβα

@leo

Τελικά μόνο η αλλαγή της θέσης αποθήκευσης από το usb στον σκληρό αρκούσε.. Ευχαριστώ παιδιά. Να ρωτήσω αν θα μπορεί να τρέχει με την απόθήκευση στο usb στο μέλλον. Απλά γιατί δεν θα χρειάζεται να δουλεύει ο δίσκος και στο usb θα διαβάζεται πιο γρήγορα το epg.

Πάντως μπράβο για το αποτέλεσμα..:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

@leo

Τελικά μόνο η αλλαγή της θέσης αποθήκευσης από το usb στον σκληρό αρκούσε.. Ευχαριστώ παιδιά. Να ρωτήσω αν θα μπορεί να τρέχει με την απόθήκευση στο usb στο μέλλον. Απλά γιατί δεν θα χρειάζεται να δουλεύει ο δίσκος και στο usb θα διαβάζεται πιο γρήγορα το epg.

Πάντως μπράβο για το αποτέλεσμα..:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
δεν ξερω φιλε μου, ο κωστας θα μπορουσε να απαντησει σε αυτο εγω παντος δεν χρησημοποιω το epg του nabilo

μπηκαν και οι περιληψεις.τελεια.τωρα το μονο που μενει ειναι το ειδος..ασημαντο..αλλα ας υπαρχει για τις εγγραφες..:P
αν μπορουσε να πας πει ο φιλος devilcosta γιατι ειναι στα αγγλικα και οχι στα ελληνικά..κι αν υπαρχει προοπτικη να γινει ελληνικο..:worshippy:

Καλημέρα σας

Για τo φίλο (nsidir),τo usb /hdd /tmp/χρησιμεύουνε προσωρινά τον χρόνο αναπαραγωγής του epg,3-4 λεπτά, μετά δεν λειτουργούνε για αυτό, μέχρι την επομενη που θα κανεις

Για τον φίλο (Eki_13),τo σίγουρο είναι ότι μπορώ να τo γράψω και να περνάει στον dream στα ελληνικά τo θέμα είναι αν θα τo διάβαση, που δεν νομίζω,με λίγο χρόνο στην συνεχεια (που δεν υπάρχει αρκετός) και διορθώνοντας μερικά λαθάκια στο τρέχον, θα δούμε αν γίνετε,έχω μια ιδέα ίσος αλλάζοντας την κυρια police στον dream με μια που διαβάζει τα ελληνικά,θα τo δούμε.

@devilcosta:

Το plugin σου είναι derived από το epgimport plugin του milo; Αν ναι, μπορείς να αναφέρεις τι αλλαγές έχεις κάνει; Επίσης, είναι δυνατό να δώσεις σε ένα ipk και τα .py αρχεία για να μπορεί να δουλέψει πχ και σε ipbox με enigma2; (ώστε να γίνουν recompile με την python του ipbox)

Η βάση του pugin είναι του ( epgdat by "Ambrosa") μετά ο κάθε ένας τo προσαρμόζει με τις λειτουργίες,ο λόγος που τo έβγαλα ξεχωριστά είναι να μην κάνει προβλήματα με τα plugin του ιδιου είδους που κατεβάζουνε διαφορετικά epg

Φυσικά μπορείς να χρησιμοποίησης τo xmltvimport για na προσαρμόσεις τo plugin ανάλογα με τo δεκτη,

Re: Απάντηση: Epg 7 Days,test

Η βάση του pugin είναι του ( epgdat by "Ambrosa") μετά ο κάθε ένας τo προσαρμόζει με τις λειτουργίες,ο λόγος που τo έβγαλα ξεχωριστά είναι να μην κάνει προβλήματα με τα plugin του ιδιου είδους που κατεβάζουνε διαφορετικά epg

Φυσικά μπορείς να χρησιμοποίησης τo xmltvimport για na προσαρμόσεις τo plugin ανάλογα με τo δεκτη,

Σε ρώτησα γιατί κι εγώ προσπαθώ να κάνω import το ελληνικό epg αλλά με το milo EPG importer δε τα έχω καταφέρει. Περνάει τα events αλλά τα κείμενα είναι όλα κενά. Στα αγγλικά δουλεύει ακριβώς όπως και το δικό σου.

grab σε xmltv format κάνω με το tv_grab_el. Δοκίμασα να είναι το xml είτε σε utf8 format (το default) είτε σε iso-8859-7. Στη δεύτερη περίπτωση δεν περνάνε ούτε τα events.

Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τα ελληνικά,και δε μπορώ να σε βοηθήσω,
τo αρχείο όμως xml πρέπει να είναι σαν τo δικό μου με τα αγγλικά και δεν υπάρχει λόγος να μην τo γράψει, να τo διαβάσει όμως ο dream δεν είναι σίγουρο.

@devilcosta:

Το plugin σου είναι 100% προερχόμενο από τη δουλειά του Milo

Αρχεία στο plugin του milo:
Code:
boot.py
boot.pyc
EPGConfig.py
EPGConfig.pyc
epgdat_importer.py
epgdat_importer.pyc
epgdat.py
epgdat.pyc
EPGImport.py
EPGImport.pyc
gen_xmltv.py
gen_xmltv.pyc
__init__.py
__init__.pyc
OfflineImport.py
OfflineImport.pyc
plugin.png
plugin.py
plugin.pyc
xmltvconverter.py
xmltvconverter.pyc

Αρχεία στο "δικό σου" plugin:
Code:
boot.py
boot.pyc
EPGConfig.pyc
epgdat_importer.pyc
epgdat.pyc
epgimport
EPGImport.pyc
EPGImportTimer.pyc
gen_xmltv.pyc
__init__.py
__init__.pyc
plugin.pyc
xmltvconverter.pyc

Η διαφορά είναι πως τα αρχεία του milo έχουν και το python source (.py).
Το λιγότερο που οφείλεις είναι να δώσεις credit σε αυτούς που φτιάξανε τον κώδικα στον οποίο βασίστικες. Δε συζητάω βέβαια πως οφείλεις να δώσεις και τα .py αρχεία (τα source αρχεία της python) με τις όποιες αλλαγές σου, αφού είναι GPL.

Ο λόγος που δεν "αχολήθηκες" με τα ελληνικά είναι πως το Plugin του Milo δε τα υποστηρίζει προς το παρόν. Είμαι σε επικοινωνία με τον Milo και προσπαθούμε να το διορθώσουμε ώστε η επόμενη έκδοση του plugin του να υποστηρίζει και το ελληνικό xmltv του Τάσου.

Είδες πουθενά να γραφή τo όνομα μου,η ότι τo δημιούργησα εγώ? πιο πάνω γράφω ότι η βάση του plugin ακόμα και αυτού που δουλεύει ο Milo είναι του Abrosa,ακόμα γράφω ότι τo έβγαλα ξεχωριστά να μην δημιουργεί πρόβλημα με τα ελληνικά sources

Και βεβαια δεινό credits σε όλους αυτούς που τόσα χρονια προσφέρουνε αφιλοκερδώς και στον Milo που κάνει σπουδαία δουλειά ,και ότι προσπάθησα να φτιάξω, η έφτιαξα τo πρόσφερα πάντα για τo όφελος όλον.

Μπορώ να πω ακόμα ότι την παρασκευή τo βραδυ έστειλα όλα τα αρχεία του tv grab στον Rytec ,(αν θέλεις επιβεβαίωση μπορώ να τo κάνω με pm)

Τα υπόλοιπα είναι στη κρίση του καθενός

Είδες πουθενά να γραφή τo όνομα μου,η ότι τo δημιούργησα εγώ? πιο πάνω γράφω ότι η βάση του plugin ακόμα και αυτού που δουλεύει ο Milo είναι του Abrosa,ακόμα γράφω ότι τo έβγαλα ξεχωριστά να μην δημιουργεί πρόβλημα με τα ελληνικά sources

Και βεβαια δεινό credits σε όλους αυτούς που τόσα χρονια προσφέρουνε αφιλοκερδώς και στον Milo που κάνει σπουδαία δουλειά ,και ότι προσπάθησα να φτιάξω, η έφτιαξα τo πρόσφερα πάντα για τo όφελος όλον.

Μπορώ να πω ακόμα ότι την παρασκευή τo βραδυ έστειλα όλα τα αρχεία του tv grab στον Rytec ,(αν θέλεις επιβεβαίωση μπορώ να τo κάνω με pm)

Τα υπόλοιπα είναι στη κρίση του καθενός

Ωραία όλα αυτά, οπότε δώσε ένα ipk που έχει ΚΑΙ τα source .py αρχεία, όπως κάνει ο Milo και όλοι οι άλλοι, και όχι μόνο τα compiled pyc

Πολύ σωστά,από πλευράς μου τέλος η συζήτηση,και η προσπάθεια

Σιγά, θα κλάψουμε.

Όταν χρησιμοποιείς κώδικα άλλων, να έχεις το θάρρος να το αναφέρεις, και να δίνεις πίσω τις αλλαγές που έκανες, μικρές ή μεγάλες. Οφείλεις να δώσεις και τα .py αρχεία.

Είμαι σίγουρος πως και το xmltv αρχείο που παράγεις βασίζεται επίσης στο script του Τάσου Μπασούκου, τον οποίο επίσης δεν ανέφερες πουθενά.

Η προσπάθεια είναι καλή, αρκεί να δίνεις credit εκεί που πρέπει. Και εσύ δε το έκανες. Και όταν χρησιμοποιείς open source, οφείλεις να δίνεις πίσω τις αλλαγές σου.