giannis1010
Senior Member
- 8 November 2007
- 498
οπως σου ειπε και ο κωστας παιζει,επελεξα να αποθηκευεται το epg του nabilo στο usb και δεν φορτωναι το epg της νοβα οταν επελεξα να αποθηκευεται στο hdd φορτωσαι κανονικα της νοβαΠαίζει ρόλο που αποθηκεύεται το epg.dat; Το είχα να αποθηκεύεται στο usb.
οι περιληψεις νομιζω θα μπουνεμενα δυστυχως στα αγγλικα.αρα ετσι θα ειναι..οι περιληψεις οντως δν υπαρχουν..υπαρχει περιπτωση να μπουν?το καλο ειναι πως η αρχη εγινε
οι περιληψεις νομιζω θα μπουν
κανε reboot και τρεξε ξανα το pluginενω μου τα φορτωνει κανονικα,μετα απο μερες αρχιζουν να δημιοιυργουνται κενα στο προγραμμα....γιατι?κατεβαζει απο nova και το χαλαει?
γιατι εχουν προτιμηθει τα αγγλικα απο τα ελληνικα?ιδια διαδικασια ειναι..
οπως σου ειπε και ο κωστας παιζει,επελεξα να αποθηκευεται το epg του nabilo στο usb και δεν φορτωναι το epg της νοβα οταν επελεξα να αποθηκευεται στο hdd φορτωσαι κανονικα της νοβα
δεν ξερω φιλε μου, ο κωστας θα μπορουσε να απαντησει σε αυτο εγω παντος δεν χρησημοποιω το epg του nabilo@leo
Τελικά μόνο η αλλαγή της θέσης αποθήκευσης από το usb στον σκληρό αρκούσε.. Ευχαριστώ παιδιά. Να ρωτήσω αν θα μπορεί να τρέχει με την απόθήκευση στο usb στο μέλλον. Απλά γιατί δεν θα χρειάζεται να δουλεύει ο δίσκος και στο usb θα διαβάζεται πιο γρήγορα το epg.
Πάντως μπράβο για το αποτέλεσμα..:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Η βάση του pugin είναι του ( epgdat by "Ambrosa") μετά ο κάθε ένας τo προσαρμόζει με τις λειτουργίες,ο λόγος που τo έβγαλα ξεχωριστά είναι να μην κάνει προβλήματα με τα plugin του ιδιου είδους που κατεβάζουνε διαφορετικά epg
Φυσικά μπορείς να χρησιμοποίησης τo xmltvimport για na προσαρμόσεις τo plugin ανάλογα με τo δεκτη,
boot.py
boot.pyc
EPGConfig.py
EPGConfig.pyc
epgdat_importer.py
epgdat_importer.pyc
epgdat.py
epgdat.pyc
EPGImport.py
EPGImport.pyc
gen_xmltv.py
gen_xmltv.pyc
__init__.py
__init__.pyc
OfflineImport.py
OfflineImport.pyc
plugin.png
plugin.py
plugin.pyc
xmltvconverter.py
xmltvconverter.pyc
boot.py
boot.pyc
EPGConfig.pyc
epgdat_importer.pyc
epgdat.pyc
epgimport
EPGImport.pyc
EPGImportTimer.pyc
gen_xmltv.pyc
__init__.py
__init__.pyc
plugin.pyc
xmltvconverter.pyc
Είδες πουθενά να γραφή τo όνομα μου,η ότι τo δημιούργησα εγώ? πιο πάνω γράφω ότι η βάση του plugin ακόμα και αυτού που δουλεύει ο Milo είναι του Abrosa,ακόμα γράφω ότι τo έβγαλα ξεχωριστά να μην δημιουργεί πρόβλημα με τα ελληνικά sources
Και βεβαια δεινό credits σε όλους αυτούς που τόσα χρονια προσφέρουνε αφιλοκερδώς και στον Milo που κάνει σπουδαία δουλειά ,και ότι προσπάθησα να φτιάξω, η έφτιαξα τo πρόσφερα πάντα για τo όφελος όλον.
Μπορώ να πω ακόμα ότι την παρασκευή τo βραδυ έστειλα όλα τα αρχεία του tv grab στον Rytec ,(αν θέλεις επιβεβαίωση μπορώ να τo κάνω με pm)
Τα υπόλοιπα είναι στη κρίση του καθενός
ηρεμα βρε,θα βγαλουμε και μαχαιρια τωρα!!
Πολύ σωστά,από πλευράς μου τέλος η συζήτηση,και η προσπάθεια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.