Επί του πιεστηρίου...

Re: Απάντηση: Επί του πιεστηρίου...

Aυριο η Real News δινει το Rattle and Hum, των U2. Φοβερο αλμπουμ, οσοι δεν το εχουν, ας σπευσουν.

Πέτρο λόγω της αργίας η real news και λοιπές εφημερίδες κυκλοφόρησαν χθες (Παρασκευή)...θα είναι πολύ τυχερός αν κάποιος πετύχει αύριο το συγκεκριμένο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επί του πιεστηρίου...

Πέτρο λόγω της αργίας η real news και λοιπές εφημερίδες κυκλοφόρησαν χθες (Παρασκευή)...θα είναι πολύ τυχερός αν κάποιος πετύχει αύριο το συγκεκριμένο...

Ναι? Φαντασου, δεν το ηξερα καν. Πριν λιγη ωρα ειδα τη διαφημιση παντως.

Από που θέλετε να αρχίσω,από τα καλά η τα άσχημα νέα....

Ας ξεκινήσω από τα καλά...στις 8 Φεβρουαρίου οι Massive Attack κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο Heligoland....
Στα άσχημα τώρα,πριν από λίγο διάβασα πως το γλυκοσκοτεινο παραμύθι τους τελειώνει κάπου εδώ....με άλλα λόγια διαλύονται...
Δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα άλλα μεταφέρω αυτά που διάβασα...

Να και το εξώφυλλο του νέου τους δίσκου...

cover.jpg

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Ελλήνων Rotting Christ με αρκετές συμμετοχές , με κυριότερη της Diamanda Galas ...
Εως τώρα έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές από τον τύπο,δεν μένει πάρα να τον ακούσουμε..
Πολλοί λένε ότι είναι καλύτερο του προηγούμενου Theogonia....αν είναι έτσι έχουμε θέμα..

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι Aealo και το concept έχει να κάνει με τα συναισθήματα ενός πολεμιστή κατά την διάρκεια της μάχης,και όχι με τον πόλεμο καθεαυτόν....

ROTTINGCHRISTAealo.jpg

Last edited by a moderator:
To Τheogonia έτσι και ήμουν μέταλλο θα κοιμόμουν και θα ξύπναγα μαζί του.. τεράστια αλμπουμάρα!

Αφού αναγνωρίζεις το μέγεθος του Theogonia δεν έχει σημασία τι είσαι...:a0210:

Για της ανάγκες του Aealo διάβασα πως ο Σάκης (frontman) απομονώθηκε κάπου στην Ήπειρο (είναι και η καταγωγή του από εκεί) για κάποιους μήνες...
Δεν μένει παρά να ακούσουμε τι βρήκε "μέσα του"...

Re: Απάντηση: Επί του πιεστηρίου...

στις 17 Μαιου θα ξανακυκλοφορισει το Exile On Main Street, με 10 νεα τραγουδια!

Ναί...είχανε ...'χαθεί' λέει και τα βρήκανε τώρα.
Το άλμπουμ θα το πουλήσουν και σαν καινούργιο βέβαια. Ισως και κομμάτι ...'τσιμπημένο' αφού θα είναι επετειακή deluxe edition.

᾿..'coz in sleepy London town
there's just no place for street-fighting man'

Σε ένδειξη πένθους και απότιση φόρου τιμής για το ιδίωμα κατά πρώτον και χάριν αυτοσεβασμού κατά δεύτερον, δηλώνω πως ποτέ μου δεν θα ξαναγράψω για Ροκ. :icon15:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Επί του πιεστηρίου...

Ναί...είχανε ...'χαθεί' λέει και τα βρήκανε τώρα.
Το άλμπουμ θα το πουλήσουν και σαν καινούργιο βέβαια. Ισως και κομμάτι ...'τσιμπημένο' αφού θα είναι επετειακή deluxe edition.

᾿..'coz in sleepy London town
there's just no place for street-fighting man'

Σε ένδειξη πένθους και απότιση φόρου τιμής για το ιδίωμα κατά πρώτον και χάριν αυτοσεβασμού κατά δεύτερον, δηλώνω πως ποτέ μου δεν θα ξαναγράψω για Ροκ. :icon15:

Μωρέ γράφε εσύ για δίσκους όπως το The Dark tree εδώ και σου συγχωρώ τα πάντα . :grinning-smiley-043

( εκτός από τους Βeach Boys και τον τρισκατάρατο )

αν αντεχει να μην γραψει για ροκ.δεν μπορει να μην ξαναμπει στον πειρασμο.εστω ενα σχολιο κατι...θα μου λειψει.

Αντε, κατι αντιστοιχο να κανει και ο Eicher για καποιους δισκους του και γλυτωσαμε απο τον Κωστα και για τη τζαζ!!! :flipout::flipout::flipout:

υ.γ. παντως εγω θα παρω την επετειακη εκδοση, αλλα οχι για το λογο που θα περιμενε κανεις. Εδω και αρκετους μηνες ψαχνω να βρω το δισκακι του Exile On Main Street και δεν το βρισκω! Εχω τη θηκη αλλα λειπει το δισκακι!:bigcry: Εχω τις υποψιες μου για τον ενοχο βεβαια, αλλα τι να του πω?:bang:
Το βινυλιο ειναι στη θεση του παντως...παλι καλα:flipout:

Last edited:
Αντε, κατι αντιστοιχο να κανει και ο Eicher για καποιους δισκους του και γλυτωσαμε απο τον Κωστα και για τη τζαζ!!! :flipout::flipout::flipout:

υ.γ. παντως εγω θα παρω την επετειακη εκδοση, αλλα οχι για το λογο που θα περιμενε κανεις. Εδω και αρκετους μηνες ψαχνω να βρω το δισκακι του Exile On Main Street και δεν το βρισκω! Εχω τη θηκη αλλα λειπει το δισκακι!:bigcry: Εχω τις υποψιες μου για τον ενοχο βεβαια, αλλα τι να του πω?:bang:
Το βινυλιο ειναι στη θεση του παντως...παλι καλα:flipout:

πάντως αν κυκλοφορήσει και σε βινύλιο θα το πάρω .:guitarist: