Επί του πιεστηρίου...

Ούτε εγώ τα δίνω, Δημήτρη!
Δεν παίρνω καλύτερα κανένα σύγγραμμα του Βλαστού, που υπο τις παρούσες συνθήκες θα μου ήταν και πιο χρήσιμο; :flipout: :flipout:

Πολύ άσχημα τα μαντάτα:

"Ο τραγουδιστής και συνθέτης Mark Linkous αυτοκτόνησε το Σάββατο 6 Μαρτίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Rolling Stone. Οι συνθήκες θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. O Linkous ήταν 48 χρονών.

Η οικογένεια του τραγουδιστή, εξέδωσε μια ανακοίνωση που έλεγε ότι με ιδιαίτερη θλίψη μοιράζεται με το κοινό την είδηση της αυτοκτονίας του Mark Linkous. «Είμαστε ευγνώμονες για τον χρόνο που περάσαμε μαζί και ο Mark θα είναι πάντοτε στις καρδιές μας. Ας είναι ειρηνικό το ταξίδι του…» τελειώνει η ανακοίνωση.

Οι Sparklehorse, που ουσιαστικά ήταν το προσωπικό project του Linkous, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους album “Vivadixiesubmarinetransmissionplot” το 1995 και ακολούθησαν κι άλλα albums. Το 'It's A Wonderful Life' του 2001 γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Danger Mouse στο ʽDark Night Of the Soul” – το οποίο είναι διαθέσιμο on line και θα κυκλοφορήσει επίσημα φέτος το καλοκαίρι."

Oι Sparklehorse ήταν ίσως η πιο αγαπημένη μου μπάντα από αυτές που ονομάστηκαν "σύγχρονη americana" με δυο ανεπανάληπτα άλμπουμς στο ενεργητικό τους τουλάχιστον (Good Morning Spider και It's a Wonderful Life), που βρίθουν από το βαθύ ταλέντο του μακαρίτη πια Linkus.
Προσωπικά θα μου λείψει πάρα μα πάρα πολύ.
Mark.Linkous.jpg

Good_Morning_Spider.jpg

It_s_A_Wonderful_Life.jpg

Ηταν ωραιος ο Steve Reid. Τα τελευταια χρονια τον εμαθαν και αρκετοι νεοτεροι, μεσω της συνεργασιας του με τον Kieran Hebden. Τους ειχα δει στο House of Art.
RIP

τον είχα δει στην net με τον Kieran Hebden σε μιά τελευταία συναυλία.
Έπαιζε τύμπανα σαν 20άρης ή τουλάχιστον σαν να ήταν η τελευταία του συναυλία....

Κρίμα.
Εξαιρετικός.
Και νέος στο πνεύμα.

Εχετε καταπιει τον αυτοματο ξενερωτή σημερα ολοι σας?:slapface:

Kυκλοφορησε το πρωτο απο τα previously unreleased trucks του Exile...
Αν μυριστω κανεναν απο εσας που κραζατε την επετειακη κυκλοφορια του πως τελικα θα το αγορασει, θα εισηγηθω για γερο μπαναρισμα:7SFGSFG:

Για να δουμε ομως, θα πει κανεις πως δεν ειναι καλο αυτο το τραγουδι ή πως δεν "ανηκει" στο Exile?

http://www.youtube.com/watch?v=eB5i38QzFIw

Re: Απάντηση: Επί του πιεστηρίου...

Αν μυριστω κανεναν απο εσας που κραζατε την επετειακη κυκλοφορια του πως τελικα θα το αγορασει, θα εισηγηθω για γερο μπαναρισμα:7SFGSFG:

και να το αγοράσουμε, σιγά που θα σου το πούμε εσένα :aetsch:
είμαστε παλιές κάργιες: το πολύ να το απολαμβάνουμε γεμάτοι ενοχές και στα κρυφά όπως κάναμε με τους ΑΒΒΑ στα 70ς. ;) :ADFADF1:

πάντως επειδή το άκουσα ξανά και ξανά, νομίζω πως ο Mick Taylor δεν έχει βάλει χέρι σ αυτό το κομμάτι: ή ο γελαδερός είναι, ή overdubs του πειρατή.
Επίσης, κάτι πάνω στο overall feel 'προδίδει' ότι είναι μεταγενέστερο session: δεν έχει τον κυνισμό, την εγκατάλειψη και το διονυσιακό ξεσάλωμα που διαποτίζουν απ την κορυφή ως τα νύχια το Exile, ακούγεται neo-traditional και οι Stones τελείως άδειοι, αποστραγγισμένοι και totally fucked-up. Θα έλεγα λοιπόν ότι και η Anita μάλλον έχει κατέβει από το τραίνο, άρα μάλλον 1979 και εντεύθεν.
Tίποτα ιδιαίτερο κατά τη γνώμη μου: το τραγούδι δεν έμεινε τυχαία έξω από τα original άλμπουμ.
Hμουν εκεί, πάρα πολλές φορές και, πιστεύω, θα είμαι ξανά - αλλά, πλέον, κύρια για να επιδείξω την αφοσίωσή μου.

Οh, Angie, don't you weep, all your kisses still taste sweet
I hate that sadness in your eyes
But Angie, Angie, ain't it time we said goodbye?

But Angie, I still love you, baby
Everywhere I look I see your eyes

anitainfur.jpg

Last edited: