Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

Εδω Νεαπολη και σε γνωστους που εχω ρωτησει συνεχιζονται τα προβληματα με πολλα σπασιματα στην εικονα.Εχουν περασει τοσες μερες και ακομη να διορθωθει το προβλημα.

απιστευτο χαλι εχουν οι 55 και 56 εδω και κανα 2ωρο.

τελικα αποτι βλεπω ολες οι συχνοτητες εχουν παλι θεμα.

Βλεπω τωρα σκαι με συνεχη πιξελ και διακοπες ηχου.
Μια χαρα ηταν τα χιονακια της αναλογικης TV.
Ιδιωτικη πρωτοβουλια και digea θελαν καποιοι.

μονο νεριτ μας εμεινε και παλι,ολες εχουν προβλημα,επισεις κανενα απο τα ξενα καναλια δεν εχει σημα.

Καλο θα ειναι να λετε και την περιοχη γιατι ανατολικα παιζουν ολα μια χαρα.

Και δυτικα εφτιαξε ο καιρος αλλα η εικονα δεν εφτιαξε.
Τι εγινε ρε παιδια η "κρυστάλλινη" εικόνα της οικογενειας κλικλίκου?

Δυτικη θεσ/νικη Πολιχνη,Νεαπολη,Μετεωρα...

παλι τα ιδια... πλεον δεν μπορεις να τους παρακουλουθησεις.

Re: Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

Δυτικη θεσ/νικη Πολιχνη,Νεαπολη,Μετεωρα...

παλι τα ιδια... πλεον δεν μπορεις να τους παρακουλουθησεις.
73 συναδελφε
Χαλι μαυρο λογω βροχης.
Η νεα αναδιαρθρωση των καναλιών απο τους αχρηστους της digea πλεον δεν μου επιτρέπει να δω ουτε στην lg.
Μεχρι πριν την αναδιάρθρωση αυτο συνέβαινε μονο με τον edision.
Πλέον βροχή + digea= no signal.
Ηθελα ξερω ποιος ηλιθιος εδωσε το μονοπωλιο των καναλιών σ αυτους τους σκιτζηδες

Στο κέντρο έφτιαξε η ΝΕΡΙΤ. Το 4Ε έχει πρόβλημα συγχρονισμού (ο ήχος είναι πίσω αρκετά δευτερόλεπτα).

στις συχνοτητες 55 και 56 τα καναλια τα δειχνει σαν ραδιο και φυσικα δεν υπαρχει εικονα,οι αλλες συχνοτητες της digea ειναι κλασικα χωρις σημα,καλη αρχη και σημερα.

Απορω ΠΩΣ οι διαφημιζομενες εταιρειες που δινουν τρελα λεφτα για διαφημισεις πως ανεχονται να χανουν "πελατακια"....ολη η δυτικη Θεσσαλονικη εχει πανω απο 500.000 ατομα.....ανοητοι και ανευθυνοι της digea

Στο κέντρο έφτιαξε η ΝΕΡΙΤ. Το 4Ε έχει πρόβλημα συγχρονισμού (ο ήχος είναι πίσω αρκετά δευτερόλεπτα).

προφανώς και έφτιαξε.
Αφού σταμάτησε η βροχή

Μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση στον ενισχυτη της κεραιας της οικοδομης για να φτιαξουν καπως τα καναλια;Ο ενισχυτης ειναι ο παρακατω:
http://i.imgur.com/WWGSAaq.jpg
Ειναι για 4 διαμερισματα με τα ιδια αποτελεσματα στην εικονα μεχρι τωρα.Μπορω να ρυθμισω κατι εδω για να φτιαξει καπως το σημα;

Παίξε με το ρυθμιστικό της έντασης για τα uhf. Επίσης δεν ξέρω αν χρειάζεται σε κάτι πλέον το καλώδιο για τα vhf.