οκ λοιπόν, τα νέα ψηφιακά είναι:
Europe1 σαλονικιώτικο, καλή εικόνα 4:3, μπορείς να πεις πως έχει πρόγραμμα, κυρίως αθλητικά
Δίον της Κατερίνης, καλούτσικη εικόνα 4:3, φαίνεται να έχει φουλ πρόγραμμα
XTV ή αλλιώς Χαλκιδική TV απ' τα Μουδανιά, έχω πετύχει ταινίες και κάτι παπάδες, δεν ξέρω τί πρόγραμμα έχει, εικόνα ψιλοχάλια 4:3 αλλά βελτιωμένη σε σχέση με καναν μήνα πριν
nickelodeon αθηναϊκό, βάζουν και το "+" στο σήμα για να κοροϊδέψουν το ΕΣΡ (; ), όποτε το βάζω πετυχαίνω ένα χαζό παιδικό σήριαλ. Όμως έχω πετύχει και Μπομπ Σφουγγαράκη (γέη!). Καλή εικόνα 4:3
Euronews στα αγγλικά, καλή εικόνα 16:9,
TV5 στα γαλλικά. καλή εικόνα 16:9
Εγνατία σαλονικιώτικο, καλή εικόνα 4:3, μου φαίνεται απίστευτο που έχει ιστότοπο, δεν ξέρω αν έχει πρόγραμμα (αμφιβάλλω πάντως), με πιάνει αηδία μόλις το βάζω...είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει μαζί με το επόμενο:
ΤΙΜΕ channel, σαλονικιώτικο, σκουπιδοκάναλο που δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω
9, σαλονικιώτικο, μαύρη οθόνη, δεν πιάνει
Θεσσαλονίκη, σαλονικιώτικο, χιόνια, δεν πιάνει
4Ε, σαλονικιώτικο της μητρόπολης, πρόγραμμα με παπάδες και τέτοια, μακράν η καλύτερη εικόνα απ' όλα, 4:3
Για να δούμε αν θα γίνουν πραγματικά κανάλια ή θα παραμείνουν σκουπιδοκάναλα. Πάντως από εικόνα καλά πάμε, από ήχο υποθέτω είμαστε
μόνο (
δεν μπορώ να το δω στην tv μου, ξέρει κανεις; ). Το EU1 με τα αθλητικά μπορεί να ανεβάσει τηλεθέαση, αλλά με αυτούς τους αθλητήριους, που τους ξέρουμε κι απ' το ράδιο, θα 'ναι το επίπεδο πολύ χαμηλό. Το Δίον φαίνεται σαν κανονικό κανάλι, για να δούμε...
Το Νικελόντεον με απογοήτευσε προσωπικά, βάσει προγράμματος. Αλλά η αλήθεια είναι το έχω δει μόνο βραδιάτικα.
Οι παπάδες είναι τελικά παράνομοι; τί θα γίνει με το
TV100; το μοναδικό θεσσαλονικιώτικο κανάλι της προκοπής;