Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

Χθες μου τα εμφανησε εμενα αλλα αχρηστα καναλια ολο μα......ες δειχνουν βαλτε κανα eurosport ESPN η national geographic να πιασουν τοπο...:slapface:

Last edited:
Στην Αθήνα παίζει ακόμα και στην αναλογική και στην ψηφιακή. Στην Θεσσαλονίκη άκουσα και τους αρβύλα που είπαν οτι κόπηκε στην αναλογική. Κάτι με την τοπική αναμετάδοση προφανώς. Χάλασε ο πομπός άραγε; Και αν ναι, ποιός θα πάει να τον φτιάξει; Ή κάποια σύμβαση είχαν με κάποιον για την αναμετάδοση, και την διέκοψε λόγω χρεών;

οκ λοιπόν, τα νέα ψηφιακά είναι:

Europe1 σαλονικιώτικο, καλή εικόνα 4:3, μπορείς να πεις πως έχει πρόγραμμα, κυρίως αθλητικά

Δίον της Κατερίνης, καλούτσικη εικόνα 4:3, φαίνεται να έχει φουλ πρόγραμμα

XTV ή αλλιώς Χαλκιδική TV απ' τα Μουδανιά, έχω πετύχει ταινίες και κάτι παπάδες, δεν ξέρω τί πρόγραμμα έχει, εικόνα ψιλοχάλια 4:3 αλλά βελτιωμένη σε σχέση με καναν μήνα πριν

nickelodeon αθηναϊκό, βάζουν και το "+" στο σήμα για να κοροϊδέψουν το ΕΣΡ (; ), όποτε το βάζω πετυχαίνω ένα χαζό παιδικό σήριαλ. Όμως έχω πετύχει και Μπομπ Σφουγγαράκη (γέη!). Καλή εικόνα 4:3

Euronews στα αγγλικά, καλή εικόνα 16:9,

TV5 στα γαλλικά. καλή εικόνα 16:9

Εγνατία σαλονικιώτικο, καλή εικόνα 4:3, μου φαίνεται απίστευτο που έχει ιστότοπο, δεν ξέρω αν έχει πρόγραμμα (αμφιβάλλω πάντως), με πιάνει αηδία μόλις το βάζω...είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει μαζί με το επόμενο:

ΤΙΜΕ channel, σαλονικιώτικο, σκουπιδοκάναλο που δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω

9, σαλονικιώτικο, μαύρη οθόνη, δεν πιάνει

Θεσσαλονίκη, σαλονικιώτικο, χιόνια, δεν πιάνει

, σαλονικιώτικο της μητρόπολης, πρόγραμμα με παπάδες και τέτοια, μακράν η καλύτερη εικόνα απ' όλα, 4:3

Για να δούμε αν θα γίνουν πραγματικά κανάλια ή θα παραμείνουν σκουπιδοκάναλα. Πάντως από εικόνα καλά πάμε, από ήχο υποθέτω είμαστε μόνο (δεν μπορώ να το δω στην tv μου, ξέρει κανεις; ). Το EU1 με τα αθλητικά μπορεί να ανεβάσει τηλεθέαση, αλλά με αυτούς τους αθλητήριους, που τους ξέρουμε κι απ' το ράδιο, θα 'ναι το επίπεδο πολύ χαμηλό. Το Δίον φαίνεται σαν κανονικό κανάλι, για να δούμε...
Το Νικελόντεον με απογοήτευσε προσωπικά, βάσει προγράμματος. Αλλά η αλήθεια είναι το έχω δει μόνο βραδιάτικα.
Οι παπάδες είναι τελικά παράνομοι; τί θα γίνει με το TV100; το μοναδικό θεσσαλονικιώτικο κανάλι της προκοπής;

Last edited:
Το Nickelodeon θεωρείται από τα καλά παιδικά κανάλια. Εμείς στην Αθήνα δεν το πιάνουμε όλοι ψηφιακά γιατί εκπέμπει μόνο από Αίγινα που δεν μπορούν να το πιάσουν όλοι στην Αθήνα. Αλλά τότε που άρχισε να εκπέμπει είχαν γραφτεί πολύ θετικά σχόλια που μπήκε και αυτό στην ψηφιακή τηλεόραση.
http://el.wikipedia.org/wiki/Nickelodeon

Αφορα την εκπομπη απο Φιλίπειο καναλι 23

Τις τελευταιες μερες εχει παρατηρήσει κανεις πτωση του σηματος στα κρατικα καναλια της ΕΡΤ με αποτελεσμα τη μη ληψη τους σε ορισμενες περιπτωσεις ?

Το αναφερω μια και χωρις καμια αλλαγη στον 2ο οροφο βλεπω κανονικα ενω στον 1ο καθολου.

Φυσικα και εχω μεγαλη πτωση σηματος ακομα και στον 2ο που βλεπω χωρις προβλημα.

Και φιλος μου το επιβεβαιωσε απο περιοχη Αμπελοκηπων με παρομοιο προβλημα.

κι εγώ το παρατήρησα. Στην τηλεόραση τα έπιανα αλλά στον υπολογιστή δεν τα έπιανα με το windows media center. Σήμερα τα έπιασα

Λοιπόν παιδιά, πριν μία εβδομάδα μετακόμισα από Δυτικά και ήρθα Ανατολικά και από τη πρώτη μέρα έχω συνεχή σπασίματα σε όλα τα ψηφιακά της ΕΡΤ.
Πολλές φορές μάλιστα βγαίνει το "χωρίς σήμα".
Αρχικά νόμιζα πως είναι η κεραία αλλά όλα τα υπόλοιπα τα πιάνω τζάμι.
Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Xθες που ειδα μπασκετ στην ετ3 δεν ειχε το παραμικρο προβλημα. Οταν λες ανατολικα που κοντα;