Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡ. ΣΤΗΝ ΕΥΓΓΕΛΙΣΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΙ ΚΑΛΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΛΟΥΣΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΡΤ HD ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Ποτε γινεται αυτο το αναλογικο switch-off στο Χορτιατη, δηλαδη απο ποτε θα υπαρχει μονο ψηφιακη εκπομπη στη Θεσσαλονικη;

Last edited by a moderator:
Παιδιά από Χορτιάτη εδώ και πολύ καιρό η 59 δεν μου παίζει….ξέρουμε κάτι για αυτό;

Ευχαριστώ

Παιδιά από Χορτιάτη εδώ και πολύ καιρό η 59 δεν μου παίζει….ξέρουμε κάτι για αυτό;

Ευχαριστώ
Απο 59 μου παιζει time και xtv και δεν παιζουνε tv thessaloniki και channel 9. Γυρισα απο περιεργεια στα αναλογικα και το tv thessaloniki δεν εκπεμπει πια στην 22. Μηπως εκλεισε γενικα σαν καναλι?

δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει τις 3 η 4 τελευταιες μερες μετα τις 9 το βραδυ η συχνοτητα 25 (αντ1,αλφα κτλ) παρουσιαζει
κολληματα στην εικονα αυτο κραταει κανα 2ωρο περιπου και μετα επανερχεται στα φυσιολογικα της.

κατανταει αηδια αυτο που γινεται εδω και περιπου 1 μηνα με τα προβληματα που παρουσιαζονται
κυριως της απογευματινες ωρες και συγκεκριμενα στην συχνοτητα 25 της digea με σπασιματα της εικονας.

αυτην την στιγμη εχουμε παλι τα ιδια, το σημα αποτι βλεπω ειναι στο 100 και ανεβαινει
αυτο το bit σφαλματως συνεχως.

λογικα σε ενα μισαωρο τα παντα θα επανελθουν στα φυσιολογικα τους.

δεν ξερω τι φταιει το φιλιππειο,ο χορτιατης ,η περιοχη μου ,υπερφυσικα γεγονοτα, κατεβαινουν τα ουφο ?

τα εβαλα επιτηδες τα 2 παραπανω ποστ που ειχα κανει. ιουνιο-ιουλιο

δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε, μετα απο τοσους μηνες συνεχιζετε το ιδιο προβλημα
καθε μερα και ειδικα το βραδακι.

εδω και 1 ωρα και 2 συχνοτητες τις digea εχουν μεγαλο προβλημα ,ειδικα η συχνοτητα που εχει ant1,alpha
γραφει κανενα σημα, επανερχεται το σημα για λιγο και ξανα OFF.

η συχνοτητα με mega ,star λειτουργει καλα με καποια πιξελιασματα αλλα ειναι υποφερτα.

επισεις παρατηρω οτι οταν εχει προβλημα η συχνοτητα 25 ,τοτε ακριβως το ιδιο προβλημα
παρουσιαζει και η 50 (tv100).

σε ολες της συχνοτητες το προβλημα κραταει περιπου 30 λεπτα και μετα ολα ειναι καλα.

περιοχη νεαπολη.

οταν ειχε αρχισει αυτο το προβλημα τον ιουνιο αλλαξα τα καλωδια μιας και αυτο ελεγα οτι φταιει.
οπως ειπα κραταει για κανα μισαωρο αυτο και μετα ολα καλα,το ιδιο φαινομενο
θα ξαναγινει μετα απο 1-2 μερες.

η αληθεια ειναι οτι αυτο το προβλημα αρχισε ξανα εδω και μια εβδομαδα ,για κανα 20μερο ηταν ολα καλα
και γινετε μονο σε συγκεκριμενες συχνοτητες.

σε ΕΡΤ,nickelodeon δεν υπαρχει ποτε προβλημα.

δεν αποκλειω να θελει αλλαγη η κεραια ,αλλα το ιδιο γινετε και στο διπλα σπιτι απο εμενα
που μενουν ηλικιωμενοι και μου χτυπανε την πορτα για τους φτιαξω τον δεκτη και τους λεω οτι και
εγω εχω το ιδιο προβλημα.

ο καθενας εχει δικη του κεραια.

υπαρχει περιπτωση αν καποιος εχει πειρατικο σταθμο να παρεμβαλει το ψηφιακο σημα ?
το ρωταω διοτι δεν θα ειναι η πρωτη φορα που καποιος εδω στην γειτονια εχει τετοιο σταθμο.
υπηρχαν 2 τετοιοι σταθμοι στις διπλα οικοδομες πριν απο καποια χρονια ο ενας τον εκλεισε
και ο αλλος ειχε συλληφθει.