Απάντηση: Re: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη
Από Χορτιάτη λαμβάνω χωρίς πρόβλημα.
Δηλαδή και στο Φιλιππειο έχει θέμα η 36;
Αυτο είναι καινούργιο.
Το λοιπόν χτες δεν έκανα το κόπο να πάρω ένα τηλέφωνο για να ενημερώσω για το πρόβλημα.
Συνεπώς τα σπασίματα συνεχίστηκαν και σήμερα και τελικά έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω εξ αρχής.
Κατά τις τέσσερις ενημερώνω το τηλεφωνικό κέντρο και μετά από δύο τρεις ώρες τα σπασίματα έπαψαν.
Κάπου εκεί σκέφτηκα ότι μπορεί να το έφτιαξαν ή μπορεί να ήταν και τυχαίο.
Κατά τις οκτώ με παίρνουν τηλέφωνο ( ο ιδιος κύριος που έχω μιλήσει και στο παρελθόν και ειναι πάντα ευγενικος) και με ρωτά αν τώρα εξακολουθεί το πρόβλημα.
Το απαντώ φυσικά πως πλέον δεν υπάρχει θέμα και μου λέει πως εκαναν κάποια ρύθμιση και απλως πήραν για να ελέγξουν αν όντως είναι όλα εντάξει.
Έχω υπέρ εντυπωσιάσει, και για το ενδιαφέρον τους και για την αμεσότητα και θα το πω ξανά....
Παιδιά πάρτε τους τηλέφωνο όταν υπάρχει λόγος.
Μην περιμένετε να λυθεί κάποιο θέμα από μόνο του γιατί προφανώς είναι αδύνατον να γνωρίζουν τι συμβαίνει σε κάθε περιοχή σε όλη την χώρα.
Εκανα το λάθος και το άφησα μια μέρα ενώ θα μπορούσα από χτες να τους είχα ενημερώσει και να το είχαν διορθώσει.
Συνεπώς κάποιες φορές φταίμε και εμείς που δεν λύνονται γρήγορα κάποια προβλήματα η ότι άλλο μας ενοχλεί.
Δύο λεπτά διαδικασία είναι ένα τηλεφώνημα.
Το τηλεφωνικό κέντρο δέχεται όλο το εικοσιτετράωρο και δεν έχει ούτε καν αναμονή.