papasouzakias
Supreme Member
- 13 May 2009
- 4,519
Στο σπίτι του αδερφού μου δεν κατέβαιναν οι συχνότητες από τη 47 και πάνω. Η πρίζα ήταν Legrand. Με αλλαγή της πρίζας κατεβαίνουν όλες οι συχνότητες και οι νέες των περιφερειακών καναλιών.
Και τους πήρες?
Σωστος!Πήρα 2 (δώρο) για τη μάνα μου και τη πεθερά μου.
Μου κρατάνε τα παιδιά (!!)
Οι υπόλοιποι μπορούν και μόνοι τους.....
Ο κ. Πολύδωρας καλεί τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα που θέτει: «1) Τι οφέλη έχει το ελληνικό Δημόσιο από αυτήν τη δαπάνη; Δεν μπορούσε να αποφευχθεί;
2) Πόσα είναι τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση και ποιοι τα καρπώθηκαν;
3) Ελέγχθηκε τυχόν αισχροκέρδεια στην πώληση αποκωδικοποιητών, ειδικά τις τελευταίες ημέρες που οι πολίτες, σχεδόν σε κατάσταση πανικού, προσπαθούσαν να τους προμηθευτούν;
4) Ισχύει αυτό που λέγεται, ότι ποσοστό των χρημάτων αγοράς των αποκωδικοποιητών θα δοθεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς;
5) Ήταν απαραίτητη η πλήρης διακοπή του αναλογικού σήματος από τον Υμηττό; Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε λήψης αναλογικού σήματος από την Πάρνηθα ούτε αγοράς αποκωδικοποιητή, υπάρχει κάποια μέριμνα ή είναι ''αποκλεισμένοι'' από την πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς; Και,
6) Τι λέει για το συμβάν συγκεκριμένα η Επιτροπή Ανταγωνισμού, καθώς και η Αρχή Προστασίας Καταναλωτή (Συνήγορος και Γραμματεία); Επελήφθησαν του θέματος; Πρόκειται να ασχοληθούν (είναι μέσα στις αρμοδιότητές τους ή στις προτεραιότητές τους) με το φαινόμενο της ''προκλήσεως'' αναγκαστικής καταναλωτικής ζήτησης ευρύτερα'';».
Πήρα 2 (δώρο) για τη μάνα μου και τη πεθερά μου.
Μου κρατάνε τα παιδιά (!!)
Οι υπόλοιποι μπορούν και μόνοι τους.....
γιατι χαρη σε μενα εχουν εγγονακια. :HTEHETH63:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.