papasouzakias
Supreme Member
- 13 May 2009
- 4,519
Στο σπίτι του αδερφού μου δεν κατέβαιναν οι συχνότητες από τη 47 και πάνω. Η πρίζα ήταν Legrand. Με αλλαγή της πρίζας κατεβαίνουν όλες οι συχνότητες και οι νέες των περιφερειακών καναλιών.
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Και τους πήρες?
Σωστος!Πήρα 2 (δώρο) για τη μάνα μου και τη πεθερά μου.
Μου κρατάνε τα παιδιά (!!)
Οι υπόλοιποι μπορούν και μόνοι τους.....
Ο κ. Πολύδωρας καλεί τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα που θέτει: «1) Τι οφέλη έχει το ελληνικό Δημόσιο από αυτήν τη δαπάνη; Δεν μπορούσε να αποφευχθεί;
2) Πόσα είναι τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση και ποιοι τα καρπώθηκαν;
3) Ελέγχθηκε τυχόν αισχροκέρδεια στην πώληση αποκωδικοποιητών, ειδικά τις τελευταίες ημέρες που οι πολίτες, σχεδόν σε κατάσταση πανικού, προσπαθούσαν να τους προμηθευτούν;
4) Ισχύει αυτό που λέγεται, ότι ποσοστό των χρημάτων αγοράς των αποκωδικοποιητών θα δοθεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς;
5) Ήταν απαραίτητη η πλήρης διακοπή του αναλογικού σήματος από τον Υμηττό; Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε λήψης αναλογικού σήματος από την Πάρνηθα ούτε αγοράς αποκωδικοποιητή, υπάρχει κάποια μέριμνα ή είναι ''αποκλεισμένοι'' από την πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς; Και,
6) Τι λέει για το συμβάν συγκεκριμένα η Επιτροπή Ανταγωνισμού, καθώς και η Αρχή Προστασίας Καταναλωτή (Συνήγορος και Γραμματεία); Επελήφθησαν του θέματος; Πρόκειται να ασχοληθούν (είναι μέσα στις αρμοδιότητές τους ή στις προτεραιότητές τους) με το φαινόμενο της ''προκλήσεως'' αναγκαστικής καταναλωτικής ζήτησης ευρύτερα'';».
Πήρα 2 (δώρο) για τη μάνα μου και τη πεθερά μου.
Μου κρατάνε τα παιδιά (!!)
Οι υπόλοιποι μπορούν και μόνοι τους.....
γιατι χαρη σε μενα εχουν εγγονακια. :HTEHETH63:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.