Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Ναι, ακριβώς γι αυτή την περίπτωση που λες, προσωπικά θα προτιμούσα να έμενα προς Στύρα κι ας είναι μακρύτερα, το σήμα σου θα είναι εξαιρετικό και έχει την κατάλληλη απόσταση. Βέβαια γι αυτό το λόγο δεν έχουν δυνατό το Κ.Ε. Ν. Μάκρης για να μην έχει προβλήματα η λήψη στις κοντινές αποστάσεις. Αλλος λόγος να προτιμήσεις το ένα από το άλλο είναι η συχνότητα βλαβών κάτι όμως που θα δεις στο μέλλον. Πιθανά κοιτώντας προς Στύρα να βγάλεις και το Κ.Ε. Πράσινο πιο ψηλά από Εύβοια να σου δίνει τα κανάλια σε άλλες συχνότητες.

Ωραία. Για οποιοδήποτε νεο θα στείλω μήνυμα όταν το δοκιμασω στις 19 Αυγούστου. Καλη συνέχεια και ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Σε γνωστό σούπερ μάρκετ στην Δράμα είχαν αφίσες για ψηφιακή μετάδοση απο 1 Αυγούστου!!! Δεν είδα πουθενά ενημέρωση...λίγο βιαστικό μου φαίνεται!!!

Στην περιοχη μου, γνωστο σουπερ μαρκετ πωλουσε αποκωδικοποιητες (PROTON) απο την ανοιξη του 2011. Ηταν αποκλειστικης του εισαγωγης, καθοτι δεν κυκλοφορησαν στο ευρυτερο εμποριο.
Ηταν "βαριας" σχετικα κατασκευης, με καπως δεισχρηστο τηλεκοντρολ, αλλα λειτουργουν αψογα μεχρι σημερα.
Παντως, καθως εξαντληθηκε το στοκ δεν τους ξαναεφερε.

Ωραία. Για οποιοδήποτε νεο θα στείλω μήνυμα όταν το δοκιμασω στις 19 Αυγούστου. Καλη συνέχεια και ευχαριστώ

Το κέντρο εκπομπής Ν.Μάκρης θα έχει ισχύ 10W τα Στύρα 600W αν έχεις κάποιο πρόβλημα είτε απο τη Ν.Μάκρη είτε από τα Στύρα θα φταεί ο ενισχυτής.

Πολύ σωστά. Η Ν. Μάκρη έχει ακριβώς την ισχύ που χρειάζεται για να μπορεί να εκπέμπει σε μικρή εμβέλεια σε δύσκολα σημεία αλλά και μέσα στη Ν. Μάκρη χωρίς προβλήματα. Ωστόσο τα Στύρα είναι από τα πιο ισχυρά Κ.Ε. Αττικής-Εύβοιας.

Όπως επιβεβαιώθηκε και με το σημερινό δελτίο τύπου της Digea τόσο η Πάρνηθα όσο και το μικρό Κ.Ε. της Αναβύσσου μεταφέρονται στο Αllotment 20 και φτιάχνουν ένα μεγάλο σύστημα κέντρων εκπομπής με κυρίαρχα τα κέντρα Πάρνηθα-Υμηττός-Αίγινα αφήνοντας το allotment 21 με κέντρα τα Στύρα-Ν. Μάκρη-Λαύριο -Σούνιο να κινούνται στο χώρο ανατολικά του Υμηττού.
Τα περιφερειακά κανάλια θα κατανεμηθούν σε τρεις πολυπλεξίες με αλφαβητική ταξινόμηση όπως έγινε και στην Πελοπόννησο, άρα θα αλλάξουν από τη σειρά που έχουν τώρα.
Επίσης όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι το Αρτ του Καρατζαφέρη φεύγει από τα περιφερειακά και θα βγει τελικά στις πανελλαδικές πολυπλεξίες στο πρώτο μπουκέτο.

Eδώ το Δελτίο τύπου της Digea

Όλα αυτά μου θυμίζουν το νήμα "18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα", πριν μερικά χρόνια.
Πάλι τα ίδια έχουμε. Ας ελπίσουμε πως τελειώνουμε. -bye-

Το κανάλι 50 μάλλον θα το πιάνεις από Στύρα, δεν θα βγει από Πάρνηθα!

Απάντηση: Re: Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Το κανάλι 50 μάλλον θα το πιάνεις από Στύρα, δεν θα βγει από Πάρνηθα!

Πιθανόν, γιατί μένω μόνιμα στα Στύρα και βλέπω τόσο την Πάρνηθα όσο και το τοπικό Κ.Ε

Ναι είναι η τρίτη πολυπλεξία των περιφερειακών Αττικής που θα βγει στο allotment 21 (ΣΤΥΡΑ-Ν.ΜΑΚΡΗ-ΛΑΥΡΙΟ-ΣΟΥΝΙΟ). Aφού έχεις καλό σήμα 85-100% είσαι καλυμμένος :music-smiley-005:
Βλέπω να πιάνεις διπλά.

Μη σου πώ τριπλά, γιατί έχω άνοιγμα και στη Ν.Μάκρη!!
Τόσο καιρό η κεραία μου προσπαθεί να δεί Υμηττό πίσω απο βουνά, φαράγγια, ηφαίστεια :twoguns:........, σήμα 0, 25%, άντε 50% με κακοκαιρία.....δράμα!
Όσο για το τοπικό Κ.Ε Στύρων απέχει σχεδόν 5 χλμ απο το σπίτι, οπότε μια χαρά!!

Είναι οριστικό πλέον, το Αρτ έκλεισε θέση στην 1η mux με τα πανελλαδικά, έβγαλε κυλιόμενο μηνυμα για την Πάρνηθα και την συχνότητα 22.

Μη σου πώ τριπλά, γιατί έχω άνοιγμα και στη Ν.Μάκρη!!
Τόσο καιρό η κεραία μου προσπαθεί να δεί Υμηττό πίσω απο βουνά, φαράγγια, ηφαίστεια :twoguns:........, σήμα 0, 25%, άντε 50% με κακοκαιρία.....δράμα!
Όσο για το τοπικό Κ.Ε Στύρων απέχει σχεδόν 5 χλμ απο το σπίτι, οπότε μια χαρά!!

Άξιζε η αναμονή λοιπόν......... -bye-

Ισχυει οτι η μεταβαση στην Χαλκιδικη θα παει για τις 8/10 απο 12/9 που ηταν προγραμματισμενο; Αυτο λενε επαγγελματιες της περιοχης

Στις 3/10 έχει πάει η Χαλκιδική μαζί με Θεσσαλονίκη-Θεσσαλία-Στερεά.
Μετά την Αττική (1/8) ακολουθεί Ανατ. Μακεδονία-Θράκη-Βόρ. Αιγαίο στις 5/9 και ύστερα η Χαλκιδική.
Γίνονται αναπροσαρμογές στο χρονοδιάγραμμα, κάθε τόσο.

Βαθροβούνι -Χαλκίδα, έχει δώσει από χθες το βραδάκι τις δύο πολυπλεξίες της Digea όχι σε φούλ ισχύ. Νομίζω άνοιξαν και τα Στύρα. Ψηφιακή Νέριτ στην 21 της Πάρνηθας.

Στην Ερέτρια Ευβοιας, παίζουν ήδη τα ψηφιακά κρατικά και τα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Στις 3/10 έχει πάει η Χαλκιδική μαζί με Θεσσαλονίκη-Θεσσαλία-Στερεά.
Μετά την Αττική (1/8) ακολουθεί Ανατ. Μακεδονία-Θράκη-Βόρ. Αιγαίο στις 5/9 και ύστερα η Χαλκιδική.
Γίνονται αναπροσαρμογές στο χρονοδιάγραμμα, κάθε τόσο.

3/10 θεσσαλία δηλαδή το πήλιο;