talos_2002
Supreme Member
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις
Όπως δεν γίνεται στα υπόλοιπα είδη επιχειρήσεων που πρέπει να βγάλεις άδεια, την οποία χρυσοπληρώνεις και για την οποία δεν μπορώ να πω «δώστε μου τσάμπα την άδεια αλλιώς το κλείνω/ρίχνω μαύρο».
Αλλά μιλάμε καναλάρχες, όλα γίνονται γι' αυτούς, 27 χρόνια τώρα.
Δεν πειράζει αν πολλοί άλλοι μένουν άνεργοι και κλείνουν ή πληρώνουμε τα σπασμένα άλλων επειδή αυτοί οι άλλοι μπορούν να εκβιάζουν το κράτος για μην πληρώνουν.
Η παρανομία και η ασυδοσία δεν έχει δικαιολογία ούτε υποστήριξη σε πολιτισμένες χώρες. Τα πληρώνουμε άλλοι αντί όσων φταίνε.
Είπαμε:Θέλω να δω τι θα λέει ο κύριος Παππάς, όταν οι πολλοί (ή ελάχιστοι) εργαζόμενοι ενός οποιουδήποτε ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού μείνουν άνεργοι (σε εποχή που η ανεργία καλπάζει), επειδή ο σταθμός αυτός δεν θα έχει πάρει άδεια…
Θέλω, να δω τι θα κάνουν οι απολυμένοι εργαζόμενοι όταν γνωρίζουν (ή θα πληροφορηθούν στη συνέχεια) ότι η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει και στον τηλεοπτικό σταθμό τους να εκπέμπει στα UHF. Απλά, το κράτος τους «έκοψε» γιατί ο σταθμός δεν πέτυχε σε διαγωνισμό αδειοδότησης τύπου «Big Brother - Survivor».
Όπως δεν γίνεται στα υπόλοιπα είδη επιχειρήσεων που πρέπει να βγάλεις άδεια, την οποία χρυσοπληρώνεις και για την οποία δεν μπορώ να πω «δώστε μου τσάμπα την άδεια αλλιώς το κλείνω/ρίχνω μαύρο».
Αλλά μιλάμε καναλάρχες, όλα γίνονται γι' αυτούς, 27 χρόνια τώρα.
Δεν πειράζει αν πολλοί άλλοι μένουν άνεργοι και κλείνουν ή πληρώνουμε τα σπασμένα άλλων επειδή αυτοί οι άλλοι μπορούν να εκβιάζουν το κράτος για μην πληρώνουν.
Η παρανομία και η ασυδοσία δεν έχει δικαιολογία ούτε υποστήριξη σε πολιτισμένες χώρες. Τα πληρώνουμε άλλοι αντί όσων φταίνε.