Επιλογες του 2008

Fuck Buttons - Street Horrrsing
51264udOefL._SS400_.jpg

Θορυβος αλλα οχι σαματας. Κυλα αργοσυρτα και στο τελος σε ανεβαζει και σε ταρακουνα.

Δεν ξερω ποσες φορες θα το ακουσω τελικα. Αυτες τις ημερες μου αρεσει παντως. Σε οσους αρεσει ο θορυβος ας μην το προσπερασουν αβιαστα.

Fleet Foxes - Fleet Foxes
61kAtedB-VL._SS500_.jpg

Απο το Σιατλ ερχονται οι Fleet Foxes με ενα καλο "αμερικανικο" αλμπουμ. Ακουστικες κιθαρες, ομορφες μελωδιες, απλοτητα και "παραπομπες" σε Iron & Wine, Walkabouts, Panda Bear και αλλους.

Y.γ. Στο EP τους με τιτλο Sun Giant εχουν ενα τραγουδι που λεγεται Mykonos!!!:Banane0:

Last edited:
John McLaughlin - Floating Point
51nx-RR%2BJxL._SS500_.jpg

Συντροφοι, ας με βοηθησει καποιος!!! Δεν μπορω να αποφασισω αν το Floating Point ειναι ενας εξαιρετικος δισκος που περιεχει κακες στιγμες ή αν ειναι ενας κακος δισκος με αρκετες πολυ καλες ιδεες!:bang: Εκει που μου ερχεται να τον βγαλω απο το player, κατι αλλαζει και γουσταρω παλι...και τουμπαλιν.

Ο McLaughlin παντως παιζει καταπληκτικα και δηλωνει πως αυτος ειναι ο καλυτερος δισκος του. Ηχογραφηθηκε στην Ινδια και συμμετεχουν αρκετοι Ασιατες μουσικοι.

Verve - Forth
51rS2GR44JL._SS500_.jpg

Για τους Verve μαλλον ισχυει το "καλυτερα μαζι παρα χωρια". Το αλμπουμ μου αρεσει αρκετα. Ολα τα τραγουδια ειναι μεγαλα σε διαρκεια και ετσι οι συνθεσεις μπορουν να απλωθουν πιο ανετα. Περισσοτερα εγραψε ο LEO09.

Flying Lotus - Los Angeles
51KDkeI%2B5qL._SS400_.jpg

Mετα απο συνοπτικες διαδικασιες μπαινει στα καλυτερα της χρονιας. Το Los Angeles ειναι κατι αναμεσα στο Untrue του Burial και στο Mezzanine των Massive Attack. Απο το τελευταιο μαλιστα υποψιαζομαι πως "εκλεψαν" και το εξωφυλλο του αλμπουμ.

Το Los Angeles χρειαζεται ενταση, μπασσα και χαμηλο φωτισμο. U should try it at home.

Δειτε τι λεει και ο Δημητρης.

TV on the Radio - Dear Science
51EIE2IDvlL._SS500_.jpg

Eιμαι ενθουσιασμενος! Ακουστε 2 σουπερ νεα τραγουδια απο το σάιτ τους. Φαινεται πως ακουγαν πολυ Prince τον τελευταιο καιρο.

Περισσοτερα οταν το παραλαβω.

Απάντηση: Re: Επιλογες του 2008

Μάλλον θα το χτυπήσω...

1η Δεκεμβριου. 124 το εισιτηριο για Παρισι (easyjet, τελικη τιμη), 27 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) το εισιτηριο της συναυλιας.....με μια 250αρα (σφιχτα, για 24 ωρες) ή με μια 350αρα (για πιο χαλαρα), κανεις κατι που θα το θυμασαι για χρονια.

Απάντηση: Re: Επιλογες του 2008

Με βάζεις σε πειρασμό και δεν κάνει...

Κανει και παρακανει. Εδω μπαινω σε πειρασμο εγω που πρακτικα ειναι στα ορια του αδυνάτου να κανω τετοια πραγματα στη φαση που βρισκομαι. Το κακο ομως ειναι πως ζουμε μονο μια φορα. Τελος παντων.

Πετρο κατσε καλα γιατι με βαζεις στον πειρασμο
να βαλω λιστα με τα καινουργια που ηρθαν & ερχονται..
Προσεχε ο junior οσο μεγαλωνει θα εχει & πιο πολλα εξοδα!:flipout:

Προσεχε ο junior οσο μεγαλωνει θα εχει & πιο πολλα εξοδα!:flipout:

Η γυναικα μου σε εβαλε να το πεις αυτο?:slapface:

Μου λεει, "Με δυο μικρα παιδια και ολο θες να πηγαινεις σε συναυλιες και να κανεις κλαμπινγκ!?!?!??! ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΣ!"

:flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Η γυναικα μου σε εβαλε να το πεις αυτο?:slapface:

Μου λεει, "Με δυο μικρα παιδια και θες να πηγαινεις σε συναυλιες και να κανεις και κλαμπινγκ??? ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΣ!"

:flipout::flipout::flipout:

Μην νομιζεις δεν εισαι μονος,πατερας & εγω..
Τα περασα & τα περναω ακομη!:slapface:Οσο μεγαλωνει η μικρη
μεγαλωνουν & τα εξοδα..
Το κακο ειναι οτι εχω ηδη στον σκληρο μου καινουργια
πραγματα που ερχονται & πρεπει να επενδυσουμε προσεχως..
Βαλε & τις συναυλιες αστα να πανε!

Τα αφηνω και πηγαινουν! Η οικονομια δεν ειναι το δυνατο μου στοιχειο, για να το θεσω καπως ηπια το θεμα...:o

Μην ανησυχεις φιλε μου υγειαν εχωμεν που
λεγαν & οι παλιοι,εξαλλου γιαυτο υπαρχει & η <<προακροαση>>.-bye-