Επιλογες του 2008

Μετα απο αρκετες ακροασεις ειμαι πλεον βεβαιος πως το αλμπουμ των TV on the Radio ειναι εξαιρετικο. Tα τραγουδια ειναι ελκυστικά, καυτα, φρεσκα. Σε σχεση με τα προηγουμενα τους, το Dear Science περιεχει περισσοτερα εγχορδα, τα οποια βρισκονται παντα στο δευτερο μερως των τραγουδιων.

Σιγουρα θα ειναι μεσα στα καλυτερα της χρονιας. 8αρι και βλεπουμε.

The Cure - 4:13 Dream
61mk5EXgcUL._SS500_.jpg

Aκουστε το νεο (13ο) αλμπουμ των Cure απο εδω.

παρα τις καλες κριτικες που πηρε.μεχρι και το nme το αποθεωσε.
ισως χρειαζεται και αλλα ακουσματα απο πλευρας μου...μια φορα το ακουσα

Fantastikoi Hxoi - Κυριαρχοι του Συμπαντος
front-1.jpg

Kατεβαστε αυτο, ακουστε το και τα ξαναλεμε.

Ελληνες με τετοιον ηχο? Δεν πιστευω στ'αυτια μου...

Last edited:
Common - Universal Mind Control
61nWh-QRDtL._SS400_.jpg

To αλμπουμ του αγαπημενου μου ραπερ για τη δεκαετια που διανυουμε, κυκλοφορει σε λιγες ημερες. Απο το myspace παντως το βαζω κατ'ευθειαν μεσα στα καλυτερα της χρονιας. Λιγη δοση απο ηλεκτρο70's (μολις τωρα σκαρφιστικα αυτον τον ορο:grandpa:) ηχο, οπως και ο κoλλητος του, ο Kanye West, ομως το Universal Mind Control ειναι καλυτερο απο το 808s & Heartbreak.

Last edited:
Amadou & Mariam - Welcome to Mali
31ZwdujYdPL._SS400_.jpg

Στο τραγουδι Sabali εχει κανει την παραγωγη ο Damon Albarn. Συμμετεχουν οι Keziah Jones, Toumani Diabate, Tiken Jah Fakoli, Juan Rozoff και αλλοι.

Αν το "πιασουν" τα ελληνικα ραδιοφωνα θα κανει μεγαλη επιτυχια στην χωρα μας.

Jóhann Jóhannsson - Fordlandia(4ΑD)
41GhnwmqzeL._SS500_.jpg

Amazon

Editorial Reviews
Product Description
A musical tapestry of hypnotic richness and surprising emotional depth. Johannsson makes stately, slow-building and hauntingly melodic music, which frequently combines electronic processing with classical orchestrations. "Fordlandia" is the second installment in a proposed trilogy based on technology and iconic American brand names. A fascinating, immersive, and deeply rewarding web of ideas and melodies.

Nα προσθεσω μονο πως το track 9, απλα, δεν υπαρχει...

Oι Sigur Ros συναντουν τον Craig Armstrong και μαζι οι δυο τους τον Alexandre Desplat και πολλους αλλους αναλογους συνθετες.

Δεν ξερω τι βαθμο να του βαλω. Πανω απο 8-8,5 παντως.

Re: Απάντηση: Επιλογες του 2008

Jóhann Jóhannsson - Fordlandia(4ΑD)
41GhnwmqzeL._SS500_.jpg

Amazon

Editorial Reviews
Product Description
A musical tapestry of hypnotic richness and surprising emotional depth. Johannsson makes stately, slow-building and hauntingly melodic music, which frequently combines electronic processing with classical orchestrations. "Fordlandia" is the second installment in a proposed trilogy based on technology and iconic American brand names. A fascinating, immersive, and deeply rewarding web of ideas and melodies.

Nα προσθεσω μονο πως το track 9, απλα, δεν υπαρχει...

απίστευτη δισκάρα .....