ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
Πάντως είναι πολύ σημαντικό να έχει τετρακίνηση το αυτοκίνητο και μάλιστα τη δυνατότητα να δίνει το ποσοστό της προσφυσης κατά περίπτωση.
Το θεμα Τακη μου δεν ειναι οταν τα rewies αναφερουν τα ιδια points,το θεμα ειναι οταν ΚΑΝΕΝΑ απο τα reviews δεν αναφερουν "κοινα μυστικα"Κοιτα, αν όλα τα reviews αναφέρουν τα ίδια points, ........
)
Το θεμα Τακη μου δεν ειναι οταν τα rewies αναφερουν τα ιδια points,το θεμα ειναι οταν ΚΑΝΕΝΑ απο τα reviews δεν αναφερουν "κοινα μυστικα"
Οταν διαβάζουμε reviews, καλο είναι να τα διαβάζουμε with a grain of salt, που λένε και οι Αμερικανοι.
Μην φτάνουμε όμως στο άλλο άκρο και να τα ακυρώνουμε τελείως. Εχουν την σημασία τους, όχι μονο για specs κλπ ειδικά όταν βλέπεις πως οι ίδιες (θετικές ή αρνητικές) παρατηρήσεις επαναλαμβάνονται στα περισσότερα.
Προσωπικα πρώτα έκανα test drive τα υποψήφια οχήματα και μετά διάβασα reviews. Μου έκανε εντύπωση όμως πως έφτασα ακριβώς στα ιδια συμπεράσματα με εκείνα των reviews. Τυχαιο; Δεν νομίζω.
Παντελώς τυχαίο καθώς όπως βλέπεις τα reviews τα διαβάσαμε κι άλλοι αλλά βγάλαμε αλλά συμπεράσματα......άλλωστε ο ίδιος είπες περί ορέξεως κωλοκυθόπιτα αλλά προφανώς αυτό δεν ισχύει για τους reviewers.....
Ακόμα θυμάμαι έναν Έλληνα reviewer που έλεγε πόσο καλύτερα φρενάριζε το α από το β αμάξι......και από κάτω στις μετρήσεις......το β αμάξι φρενάριζε 2 σχεδόν μέτρα νωρίτερα στη μέτρηση 100-0.....
Δε λέω ότι όλοι οι reviewers είναι στημένοι αλλά δε μου καίγεται καρφί τι λένε.....όταν έχω ο ίδιος άποψη και έχω δει, νοιώσει ή μετρήσει κάτι με τα ίδια μου τα μάτια, χερια....κι αυτό είναι γενικό δεν ισχύει μόνο στο περί Q5 vs Stelvio...
Μα ακριβώς εκεί κρύβεται η απάτη.....στο ότι συμφωνούν όλοι.....σε συγκεκριμένα πράγματα.....όπως η υποτιθέμενη αξιοπιστία των γερμανικών έναντι των υπολοίπων.....Οι επαγγελματίες reviewers είναι ανθρωποι με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από έμενα και εσένα, όταν μάλιστα βλέπεις να καταλήγει η συντριπτική πλειοψηφία αυτών παγκοσμίως στα ίδια συμπεράσματα, μάλλον το λάθος το έχεις εσύ ΙΜΟ.
Εκτος και αν θεωρείς εαυτόν φωτεινό παντογνώστη, οποτε είναι ανούσια η συζήτηση.
Εχουν και αυτοί τα biases τους, κάποιοι πιθανόν να τα παίρνουν κιόλας, αλλα όμως είπαμε τα reviews τα ψάχνουμε για να δούμε που συμφωνούν όλοι, αυτό είναι ένα σχετικά ασφαλές βοήθημα στην επιλογή μοντέλου αναλόγως πάντα του τι ψάχνει ο καθένας από εμάς.
Just my 0.2
Τελος παντων, το κουράσαμε. Απλα μην κάνουμε το ασπρο-μαυρο, για να υποστηρίξουμε την άποψη μας, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε κάτι που αποδεικνύεται εύκολα δια "γυμνου οφθαλμού".
Συμφωνούμε.Αυτό λέω κι εγώ.....
Τυχαιο σιγουρα δεν ειναι,απλα επιβεβαιωνει το γραφομενα μου.Μου έκανε εντύπωση όμως πως έφτασα ακριβώς στα ιδια συμπεράσματα με εκείνα των reviews. Τυχαιο; Δεν νομίζω.
Νομίζω πως η κουβέντα τείνει να εκτραχυνθεί.Παρακαλώ σταματήστε το εδώ.
Πάντως είναι πολύ σημαντικό να έχει τετρακίνηση το αυτοκίνητο και μάλιστα τη δυνατότητα να δίνει το ποσοστό της προσφυσης κατά περίπτωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.