Επιλογη αυτοκινητου

Ελα βρε Σπυρο, αφου είπαμε ότι πρέπει να προσκυνάμε την Hyundai κάθε μέρα όλη μερα !!!

Ο τύπος είναι τελείως down under και πληρωμένος γραφικός !!!

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαβαζω μ ενδιαφερον το θεμα γιατι σκεφτομαι του χρονου πρωτα ο Θεος να προβω σε αγορα μεταχειρισμενου με δοσεις και καποια προκαταβολη. Μ ενδιαφερουν σενταν με χωρους, τωρα εχω ενα οπελ βεκτρα του 98 το οποιο εχει παλιωσει σε ολους τους τομεις τοσο που δεν αξιζει ν ασχοληθω, εχω καταληξει σε μοντελα του 2014-2015 ford mondeo, opel insignia, peugeot 508, ποια η γνωμη σας;

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κοιτα και κατα volvo μεριά

ειμαι κατα της opel....

κι εγώ, εμπειρία πάνω από 15 χρόνια με kadett και astra, με πρώτο σαφως πιο τίμιο, άλλωστε 30 χρόνια υπεύθυνος εταιρικού στόλου είμαι αυτοκίνητα που θα βγάλουν ζημιές, όχι όμως αξιόπιστα σε βάθος χρόνου

Ωραια τα volvo s60 κι ηταν απ τις πρ τες μου επιλογες μεχρι που ειδα τα 200 λιτρα λιγοτερο χωρο αποσκευων απ το δικο μου κι απ τα προαναφερθεντα opel, ford και ξενερωσα. Με 500 λιτρα που εχω τωρα χωρανε οριακα να φορτωσω εργαλεια και για διακοπες 4μελη οικογενεια, το vovlo θα μου αφησει τα μισα απ εξω.

Ωραια τα volvo s60 κι ηταν απ τις πρ τες μου επιλογες μεχρι που ειδα τα 200 λιτρα λιγοτερο χωρο αποσκευων απ το δικο μου κι απ τα προαναφερθεντα opel, ford και ξενερωσα. Με 500 λιτρα που εχω τωρα χωρανε οριακα να φορτωσω εργαλεια και για διακοπες 4μελη οικογενεια, το vovlo θα μου αφησει τα μισα απ εξω.

για όλα υπάρχει λύση

https://www.volvocars.com/gr/cars/new-models/v60

https://www.volvocars.com/gr/cars/new-models/v60/specifications/dimensions

Eίμαι λάτρης των οικογενειακών με χώρους και συμφωνώ μαζί σου, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς περισσότερο χώρο

Υπάρχει βέβαια και η λύση της μπαγαζιερας. Εγώ έχω μια Thule 500 λίτρα που την βάζω όταν παραστεί ανάγκη.

Απάντηση: Re: Επιλογη αυτοκινητου

Ωραία τα Volvo αλλά σε σχέση με τις επιλογές που παραθέτει ο φίλος , τον πάμε σε διπλάσια χρήματα . .αν δε κάνω λάθος το v60 πλέον ξεκινάει από τα 50.000.

Re: Απάντηση: Επιλογη αυτοκινητου

Υπάρχει βέβαια και η λύση της μπαγαζιερας. Εγώ έχω μια Thule 500 λίτρα που την βάζω όταν παραστεί ανάγκη.

λύση ανάγκης με συμβιβασμούς, και σίγουρα αύξηση στην κατανάλωση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιλογη αυτοκινητου

αναφέρει και για μεταχειρισμένα, εαν δεν κάνω λάθος, τότε σίγουρα και η volvo έχει επιλογές
σίγουρα ότι καλύτερο σε μεταχειρισμένα
και όχι απαραίτητα volvo
Το προηγούμενο v60 πωλούνταν στην βασική έκδοση καινούριο 24.000 με τον t3 αυτόματο . Ένα μετριο αυτοκίνητο . Στην ουσία ένα καμουφλαρισμενο Ford modeo . Το v40 έχει το μικρότερο πορτπαγκαζ της κατηγορίας και μόνο V δεν είναι . Είναι το 5θυρο Ford focus προηγούμενης γενιάς .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογη αυτοκινητου

λύση ανάγκης με συμβιβασμούς, και σίγουρα αύξηση στην κατανάλωση

Σωπα ρε Σιμο, πόσες φορές θα χρειαστείς 500+ 500 λίτρα χώρου; Εγώ μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογη αυτοκινητου

Σωπα ρε Σιμο, πόσες φορές θα χρειαστείς 500+ 500 λίτρα χώρου; Εγώ μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές.

εννοείς ότι θα βγάζεις - βάζεις, τότε πάσο

LEMON LIST: Ότι να 'ναι.
Κάτι θα ζητούσε αυτός και δεν το έδωσαν και αποφάσισε να τους εκδικηθεί.:furious3: