O autoexpert ειναι πολυ ιδιαιτερη προσωπικοτητα

Απολαυστικοτατος στο καναλι του στο youtube, που παλαιοτερα το παρακολουθουσα πολυ περισσοτερο και με δυνατοτητα να κανει ενα θεμα του ενος λεπτου, να διαρκει 10-15', με φοβερο λεγειν. Σχετικα με τη λιστα των lemons, δεν με εκπλησσει, βασει αυτων που εχω ακουσει κατα καιρους να λεει. Το μονο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν εχει υψηλοτερα την μερσεντες, για την οποια εχει κανει ΕΠΙΚΟ βιντεο για τα προβληματα ενος αγοραστη μιας merc με την αντιπροσωπεια στην αυστραλια. Τα VAG τα μισει επισης, αλλα αυτο ειναι κυριως λογω του dieselgate.
Ενα πραγμα που θελω να πω το οποιο εν μερει εξηγει την σταση του ειναι οτι πολυ σημαντικο σημειο στην κριτικη του (και το αναφερει αυτο μεσα στη λιστα) ειναι η υποστηριξη απο τις αντιπροσωπειες και η δυνατοτητα ευρεσης σε λογικες τιμες, ανταλλακτικων. Γαλλικες μαρκες, που ειναι ιδιαιτερα αγαπητες στην χωρα μας, υποστηριζει οτι ειναι πολυ προβληματικες σε αυτο το σημειο. Δεν εχω παει στην αυστραλια, δεν εχω φιλους αυστραλους, οποτε δεν μπορω να το κρινω. Επισης, βαζει πολυ υψηλα το value for money και πολλες φορες "χαντακωνει" αυτοκινητα λογω υψηλων στην αυστραλια τιμων, που πιθανως στην ευρωπη να ειναι πιο οικονομικα. Απο την αλλη, εκθειαζει μοντελα τα οποια βγαινουν σε, αντικειμενικα, καλες τιμες εκει, τα οποια για διαφορους λογους, στην ελλαδα θα ηταν απαγορευτικα (π.χ. μεγαλοι κινητηρες κτλπ).
θυμαμαι οτι λατρευει τα κορεατικα λογω πολυχρονης εγγυησης και αξιοπιστιας και απο τις ακριβες μαρκες, γουσταρει την bmw.