Ε καλά τώρα, το ότι σταμάτησε η VW την εξέλιξη δε λέει και τίποτα, αφενός θα παράγονται για αρκετά χρόνια ακόμα και αφ'ετέρου τι μοτέρ είναι το γνωστό tsi με επιπλέον μπεκ αερίου και κάποια ενισχυμένα μέταλλα, οπότε ανταλλακτικά άφθονα. Και ναι τα πρατήρια λίγα αλλά εδώ έχει 3 και εμένα προσωπικά μου φτάνουν, δε τα βλέπω να κλείνουν σύντομα.Μιλάς για CNG ; Φίλε αυτό πέθανε πιο γρήγορα και από το diesel... Αν δεν κάνω λάθος το golf 8 είναι το τελευταίο μοντέλο του vw group που φέρει τέτοιο κινητήρα. Πρατήρια μετρημένα στο ένα χέρι και δεν ξέρω κατά πόσο η αντιπροσωπεία θα σε στηρίζει σε ανταλλακτικά.
Είναι σουηδικό που μόλις τελειώσε το leasing και πεντακάθαρο.Αμαξι απο Γερμανια μεταχειρισμενο θελει εξονυχιστικο ελεχγο απο κατω για τυχον σκουριες, ξερω πολλες περιπτωσεις, ετυχε σε καποιες μαλιστα ,να φαινεται καθαρο απο κατω με προχειρη ματια και μετα απο χρονια εβγαλε σκουρια μπολικη .
Με το παραμικρο χιονι, το αλατι παει συννεφο σε γερμανικους δρομους, απο την αλλη καλυτερα σερβις( συνηθως by the book) κανουν ο Γερμανοι και οι δρομοι τους ειναι πενα χωρις λακουβες κλπ
βοηθουν στην καλη κατασταση του αμαξιου.
όταν το ύψος μιας επένδυσης πρατηρίου CNG ανέρχεται στα 4.000.000€, ε΄τοτε σίγουρα στην Ελλάδα τα πράγματα ακόμη δεν είναι εύκολαΜιλάς για CNG ; Φίλε αυτό πέθανε πιο γρήγορα και από το diesel... Αν δεν κάνω λάθος το golf 8 είναι το τελευταίο μοντέλο του vw group που φέρει τέτοιο κινητήρα. Πρατήρια μετρημένα στο ένα χέρι και δεν ξέρω κατά πόσο η αντιπροσωπεία θα σε στηρίζει σε ανταλλακτικά.
Σπύρο δυστυχώς Πελοπόνησσο έχει μόνο πριν την Πάτρα στο ΨαθόπυργοΔυστυχώς, μετά 3-4 χρόνια που έχουν περάσει, ακόμη καμμιά 10ρια πρατήρια υπάρχουν με φυσικό αέριο ... το σκεπτόμουν και γω, πλην για παράδειγμα, αν πας Καλαμάτα, (που σπουδάζει ο γιος μου) δεν έχει σε όλη την διαδρομή από Αθήνα ένα πρατήριο ... το ρεζερβουάρ βενζίνης είναι για τα μάτια (νομίζω 9 λίτρα χωρητικότητα).... Αν κάνεις συνέχεια την ίδια διαδρομή και έχεις πρατήριο δίπλα, είναι η ποιο οικονομική λύση ...
κοίτα σε περίπου 10 χρόνια που θα έχει τελειώσει η ΕΕ την βενζίνη, τότε το lpg και το cng θα κάνουν κουμάντο με τα ηλεκτρικάΜακάρι να το κρατήσεις χρόνια . Εμένα πάντως το cng με αγχώνει πιο πολύ από ότι αγχώνει κάποιους που θα φορτισουν ένα ηλεκτρικό . Στην Ευρώπη πάντως δύο αγορές το στήριξαν (Ιταλία και Γερμανία) και η μία την κανει με ελαφρά πηδηματάκια ενώ η μονη αγορά που θα προοριζουν πλέον cng οχήματα παγκοσμίως φαίνεται να είναι η Ινδία...
Oι κακες γλώσσες λένε ότι τα πρατήρια αγοράζουν παλιό εξοπλισμό από Ιταλία για μείωση του κόστους, με αποτέλεσμα χαμηλές πιέσεις στην αντλία...όταν το ύψος μιας επένδυσης πρατηρίου CNG ανέρχεται στα 4.000.000€, ε΄τοτε σίγουρα στην Ελλάδα τα πράγματα ακόμη δεν είναι εύκολα
![]()
ΚαλημέρεςΣημερα που φευγω διακοπές μου ήρθε email από την εταιρία ότι λύγει το leasing που έχω (astra dieles 2016) και πρέπει να απαντήσω τι αμάξι θέλω να μου παραγγειλουν.
Στις επιλογές που έχω υπάρχει το Peugeot 2008 - 1.5 BlueHDi 110 S&S Active Plus (μοντ 2021).
Θα έχω μια μικρή μείωση μισθού αν το επιλέξω (35eur/Μηνα) έναντι του νέου astra αλλά οκ το παλεύω. Μου αρέσει οπτικά περισσότερο, ενδέχεται οι λίγο ευξημένες ικανότητες σε χώμα να μας φανούν χρήσιμες. δεδομένου οτι και είματσε της φύσης και μας αρέσουν οι εξορμύσεις σε βουνά και παραλίες, αλλά και ο μεγαλύτερος χώρος αποσκευών πάντα είναι χρήσιμος αν έχεις και μικρό παιδί.
Το θέμα ειναι οτι δεν έχω οδηγήσει κανενα SUV μεχρι τώρα και δεν προλαβαίνω να κλείσω test drive. Με προβληματίζει κυρίως τι μπορεί να χάσω σε ασφάλεια ή σταθερότητα ή άνεση ταξιδιου στην εθνική σε σχέση με ένα hatchback σαν το astra. Δεν πλακώνομαι στα γκάζια, ούτε μπαίνω με τις πάντες.
Ακριβώς. Οι παραδόσεις ξεπερνούν τους 12 μήνες κ βάλε.Όχι απλώς υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν βλέπω να βελτιώνεται η κατάσταση ούτε το 23.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.